החוליה החלשה

shawn 1

New member
מה הבעיה שלך?!

דבר ראשון, אני לא "מפיל עלייך"! חוצפן שכמוך! אתה ביקשת!!!! ואני לא ידעתי שזה כזה ביג דיל! חשבתי שהמחשק חפיף יותר...טעיתי! ביג דיל!!ואני לא ביקשתי הסבר... ותתחיל להרגיע. אתה סתם ממציא דברים!

TheCharm

New member
אתה בטוח שהוא זה שחולה?

תסתכל טוב טוב על אירועי השרשור הזה, אידיוט.

shawn 1

New member
אז טעיתי!! ראיתי פעם את המשחק

והייתי בטוח שאני יכול לשחק בו וטעיתי! ואני זה שחולה???? הוא המשוגע שלא מפסיק להטריד אותי, וזה לא משו שעשיתי לו וכאילו הוא עושה לי דווקא, אלא סתם! רק בגלל שמשעמם לו... וTHE CHARM אל תנסה להגן עליו, אחריי מה שהוא אמר לי עלייך....לא, לא.

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

לא, זה גם לא ייאמן. אתה רואה שכולם נגדך אז אתה מנסה לסכסך?
אוי, סיימונין.. אני זוכר במסרים שאתה פנית אליי 5 פעמים, כשכל פעם הייתה הבקשה של "תגיד לי מתי מגרש ביתיי!!!!!!!!!!!!". לא, באמת. היתיי צריך לחסום אותך כבר הרבה לפני השבועיים האלה שבהם יש לי שקט סוף סוף במסרים, והתיבה שלי לא צורחת.

TheCharm

New member
וואי, אני מבין שאתה רוצה לסכסך,

קודם כל - אין טעם לסכסך קשרים שכבר מסוכסכים, וחוץ מזה, אם אתה עושה את זה, בבקשה אל תזכיר לנו שאתה צופה ב"ימי חיינו". "אחרי מה שהוא אמר לי עליך.. הו, לא. הו, לא" שמשון אתה עלוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה לא יכול להתחיל משחק בלי לדעת מה עושים בו! זה טיפשי! מה, ניחשת פשוט איך לשחק במשחק?! אתה באמת כזה דפוק?! מה אני בכלל שואל. כל יום אתה מראה את זה מחדש. אז הנה לך משהו, כדי שתראה כמה אתה מכעיס. הגיע הזמן שאתה תכעס. אימא של פייטון עדיין חיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיס מיי אס!!~

Ulong

New member
ושוב הספוילרים שלך הרסו לי

ושוב זאת לא אשמתך כי זה שודר בארץ בעונה השנייה. אני פשוט צריך להשלים את העונה השניייה.

snier1991

New member
טוב אז איך אתם רוצים את המשחק

כל יום,כל 4 ימים אם חסינויות או בלי

למעלה