החוליה החלשה

מה זה אתה בוחר?../images/Emo3.gif

בוחר להשאיר או בוחר להוציא? אנחנו מנסים להביא את הריקוד הכי הכי אהוב על כולם. זה כל הקסם

אז אני בוחרת את הריקוד

הכי יפה בעיני, מתוך הרשימה: זו אותה המנגינה זה הריקוד שאני הכי אוהבת לרקוד מתוך הרשימה. ואחריו את זר קוצים

משהא

New member
סיפור לשבת - צריך להתחשב בלוח זמנים

אדם שחש ברע הלך לרופא. לאחר שבדק אותו הודיע לו הרופא שיש לו עוד שבוע בלבד לחיות. האיש מיהר לעוד שני מומחים שאישרו את המימצא. האיש לא סיפר לאשתו, הלך למעבידו שיתף אותו בעניין והחליט להכין לאשתו תיק מסודר למען יקל עליה לאחר מותו. במשך שלושה ימים יצא האיש בבוקר וסידר את הביטוח, הפנסיה, כל הבנקים והכספים, מס הכנסה, ביטוח לאומי, כל התשלומים והתקבולים וגם קנה חלקת קבר ואפילו לתכריכים שילם. ביום הרביעי לאחר ארוחת הבוקר סיפר הכל לאשתו והחל להראות ולהסביר לה כל מה שסידר בתיק עב הכרס. לבסוף, כאשר ראתה האישה את הקבלה ששילם עבור התכריכים הזדעקה – אתה השתגעת ??? הזמנת את התכריכים אצל זליגמן?? זה יסחב אותנו חודש לפחות, עד שיהיה מוכן. ריקודים שמחים אורי גבעוני

מוריד את שירי לי כינרת

אומנם כל הריקודים / שירים יפים, אבל אם חייבים אז חייבים. שבוע הבא יהיה יותר קשה ;)

לפני שהנושא טובע בים העמודים

ועל מנת לקצר: הנבחר- על גבול הים האחרון השני- זו אותה המנגינה השלישי- שורשים

a v i v 7 4

New member
הנבחרים שלי ללא עוררין...

1 לאורך השדרה 2.על גבול הים האחרון 3.שורשים

לין11

New member
הנבחרים שלי-

1. לאורך השדרה 2. גבול הים האחרון 3. שורשים. ואם צריך להוריד אז את זמר נוגה.

בצער רב וביגון קודר ../images/Emo7.gif

ולאחר התלבטויות רבות ואחרי מחיקות ותיקונים (כי אני אוהבת אל כ-ו-ל-ם
), אני נאלצת להוריד את הריקוד..... 8. זמר נוגה

והנבחרים שלי ../images/Emo106.gif

1. לאורך השדרה 2. שורשים 3. על גבול הים האחרון אפשר גם מקום 4 ו- 5 ו- 6 ו...

שׁוֹרָשִׁים וזמר נגה נזרקים../images/Emo64.gif

למרות ששורשים הוא בין השירים והריקודים הכי מוצלחים בעניי. אבל זאת לא ההחלטה שלי אלא שלכם. נא לכתוב איזה שיר / ריקוד לזרוק לא להשאיר

החוליה החלשה המשך ../images/Emo26.gif

השירים שנשארו הם: 1. על גבול הים האחרון 2. צל ומי באר 3. שירי לי כנרת 4. זו אותה המנגינה 5. לאורך השרדרה 6. שיר 7. אם זר קוצים כואב 8. אור וירושלים אני אבקש לכתוב מה לזרוק ולא מה להשאיר ... כי זה מבלבל. כל יום היו 2 שירים שיצאו מהרשימה ... עד שיהיה השיר המובחר מס' 1

למעלה