החוליה החלשה.

We Never Close

New member
החוליה החלשה.

בשבוע שעבר הוחלט פה אחד (3 קולות..) להעיף את..
let it rock
(דווקא התחלתי לחבב אותו מאז שהוא היה בפינה של נוגה
) בכל אופן, עכשיו אפשר לומר שנהיה יותר ויותר קשה להעיף, אז תתאמצו קצת ופשוט תעיפו את השיר שאתן\ם הכי פחות אוהבות\ים. שירים שעפו עד עכשיו: Without Love Social Disease Wild In The Streets Let It Rock שירים שעדיין לא עפו: You Give Love A Bad Name Livin' On A Prayer Wanted Dead Or Alive Raise Your Hands I'd Die For You Never Say Goodbye טוב זה באמת קשה.. תשתדלו!

nogao10

New member
Raise Your Hands../images/Emo128.gif

זה באמת החלש כאן עכשיו......

LIRONSH100

New member
Wanted Dead Or Alive../images/Emo128.gif

לא יודעת למה אני פשוט לא אוהבת אותו...

PUSS N BOOTS

New member
אני מעיפה את

Wanted Dead Or Alive ד"א היום ראיתי סרט עם בון ג'ובי, זה הסרט הראשון שאני רואה איתו, והוא שחקן מעולה ^_^ [הסרט נקרא זאב זאב]

LIRONSH100

New member
את חדשה נכון??

טוב אז ארבעה דברים: 1. ברוכה הבאה את יותר מוזמנת להשאר, לכתוב הודעה רישמית שאת ח'דשה פה (גיל שם, וממתי התחלת להעריץ אותם..) 2. לסולן הלהקה קוראים ג'ון בון ג'ובי ללהקה קוראים בון ג'ובי על שם משפחתו של הסולן... 3. כן זאב זאב בהחלט סרט יפה שלו.. אבל ראיתי עוד כמה סרטים שלו והוא בהחלט משחק כמעטוכמו שהוא שר (תמיד יש מקום לשיפור במשחק לעומת זאת השירה שלו... זה כמו אייך שהוא ניראה... 4. מקווה שלא הפחדתי אותך זה פשוט משהו שכל מעריצה מתעצבנת מזה.. וזה מלחמנה קטנה שכל מעריצי הלקה בעולם נלחמים בזה וכמו שהבנת בון ג'בי זה להקה... (בהם חברים חוץ מג'ון(הידוע בכינוייו ג'וני, בון בון, בובונירה ועוד המון...) גם ריצ' סמבורה (הידוע בכינוי ריצ'),דיוויד בריאן (הידוע בכינוי דייב), וטיקו טורס (שזה כבר הכינוי שלו למרות ששמעתי פעם את ג'ני קורא לו טיק... שזה באנגלית ג'וק..) ועם את רוצה יותר מידע כנסי לערך בויקיפדיה...(אנחנו לא סתם כתבנו אותו...)

nogao10

New member
*ריצ'ארד סמבורה הידוע בכינוי ריצ'י

או מלך הגיטרות, או מה שתרצי..... ריצ'ארד..... בררררר......איזה שם נוראי וכבד לאיש הפרצופים שלי
דרך אגב, בתור תלמידת תיאטרון אני רוצה לומר שמבחינה מקצועית (כן, זה מה שאנחנו לומדים) כל השחקנים בזאב זאב משחקים טוב (מה שכמובן כולל גם את ג'ון) אבל הסרט הור רמה ה' בגלל הבמאי.... פספסתי את הסרט..... היה גם אתמול שידור חוזר של לליב ארת' (קטעים נבחרים) שוב היה כתוב בi בון ג'ובי, פוליס ורד הוט צ'ילי פפרס.... נחשו מי לא היה (האמת היא שכבר לא ציפיתי, אז סתם נהניתי מההופעות שראו)

We Never Close

New member
אם כבר אז כבר, טיקו הוא הקטור../images/Emo3.gif

וחברה שלי אמרה לי שהיא ראתה את בון ג'ובי אתמול בשידור החוזר ב2 בלילה בערך..היא אמרה שהיה את it's my life. דאמט שוב פספסתי..מזל שיש יוטיוב!

nogao10

New member
וואי, מסתבר שנרדמתי ../images/Emo13.gif

מה נעשה, לראות את מדונה לא היה שיא ההתרגשות, ולא הייתי בטוחה שיהיה בונג', אז לא התרגשתי וכנראה נפלתי לתנומה.... לא נורא, הייתי מצטערת אם היה ליבינג, אבל גם את זה כבר ראיתי!

PUSS N BOOTS

New member
האמת היא

שאני לא כל כך חדשה, אני גולשת בפורום כבר המון זמן, פשוט אף פעם לא הגבתי. או שהגבתי על פוסט אחד אם אני לא טועה.. ואני יודעת איך קוראים לסולן, ללהקה, ולחבריה.. חחח אני אוהבת את בון ג'ובי כבר דיי הרבה זמן, פשוט בתקופה האחרונה התחלתי ממש להתעניין... וקוראים לי טניה, אבל אני מעדיפה שיקראו לי אנג'י, אני בת 17, וכפי שאמרתי, התחלתי להעריץ אותם לפני כשנתיים שלוש..

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לי, כמעט בת 15. השתלבות נעימה

למעלה