החוליה החלשה

The Evil Cat

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif

כמו בכל סופ"ש (והפעם באיחור קל) תעלה הפינה החדשה כל אחד מחברי הפורום יבחר את השיר הישראלי והבינלאומי שהוא היה רוצה להוציא מהמצעד. ההצבעה תסגר ביום שישי. המועמדים יפורסמו בתתי-השרשור שמתחת להודעה זו והחוליה החלשה של שבוע שעבר: ישראלי: טורו
בינלאומי: רובי וויליאמס- סין
שבוע נעים

The Evil Cat

New member
ישראלי ../images/Emo104.gif

המועמדים: דפנה והעוגיות- דפנה פיק ריטה-עבד של הזמן שס וטיפקס- אהבה ראשונה הדג נחש- איזה כיף דיןדין ומושי בן ארי- חולמת אייל גולן- אל תלכי לי הנרי וניקה- בגידה סיוון שביט- את מי את משקה דמעות דניאל זילברשטיין-אלייך קרן פלס- איתי הג'ירפות- גג סאבלימינל- טורו קרן פלס- אם אין לך חיים איה כורם -קליפה הדורבנים- עוד לילה סינרגיה- מרגיש אחר אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך שי גבסו- תגידי לי את הראל סקעת- משהו ממני עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב על לאה

limors2

Well-known member
../images/Emo128.gifחולמת../images/Emo54.gif

ושמת לב שאתה כותב תשמות של השירים לפי העיוותים שלי, כן?

The Evil Cat

New member
בינלאומי ../images/Emo222.gif

המועמדים: stay with you-googoo dolls רובי וויליאמס- סין3X פוסיקט דולז- ביפ גנארלס בארקלי-קרייזי רדהוט- טל מי בייבי ריהנה- SOS רד הוט-דני קליפורניה דיפ דיש- דרימז סיסטםאוףאיי דאון-לונלי דיי שאקירה שאקירה נלי פורטדו- אוכלת גברים אלגרו וLV-מישהו אחר בוב סינקלייר-וורלד,הולדאון מדונה- אייזיק פאניק אט דה דיסקו- אני כותב חטאים לא טרגדיות כריסטינה-איינט נו גבר אחר קולדפליי- וויט שאדוז פורט מיינור- וורד יו גו יוטו ומעערי- אחד בלאד אייד פיז- משקנדה

a b u y a

New member
../images/Emo128.gif

ישראלי-התחרות האולימפית וחושב עליה
בינלאומי-אין

למעלה