החוליה החלשה

We Never Close

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif

השירים שעפו עד עכשיו: Damned (it's hard) Letting You Go Hearts Breaking Even Diamond Ring השירים שנשארו: Hey God Something For The Pain This Ain't A Love Song These Days Lie To Me My Guitar Lies Bleeding In My Arms Something To Believe In If That's What It Takes All I want Is Everything Bitter Wine

LIRONSH100

New member
מה אני אמרתי לכם????????

ככה??? זה מה שאתם נותנים לי מתנת סיום טירונות? (כן אני חזרתי היום הביתה על לבן!!!!!!!!!חייל הים!!!!!) אז היה אדיר! פשוט כייף... נכון משמעת קשה והכל... (חיל הים בכל זאת..) אבל היה ממש כייף.. טוב מספיק לדבר על הטירונות שלי! מה אמרתי לכם?? אל תאיפו לי את Diamond Ring זה אחד מהשירים הכי אהובים עלי באלבום הזה! אייך העפתם לי אותו? איייך? (
טוב אז אני מעיפה הפעם את... My Guitar Lies Bleeding In My Arms

LIRONSH100

New member
האמת?

כייף... אבל בהחלט קשה! בחיל הים יש משמעת מאוד נוקשה... אז... אבל בסך הכל היה ממש כייף... הכרתי מלא חברות טובות חדשות.. וכולם ידעו מי אלה בון ג'ובי- והייתה מחלוקת אם בון ג'ובי זה להקה או זמר - (הטעון שלהם- גם לאבריל לויון יש להקה קבועה...) אבל היה כייף.. ואל תדאגי זה יגיע.. (בקרוב..) ואת תהיה בהלם כשזה יגיע..(כמו כולם!) אבל זה היה כייף.. והמפקדת שלי...- יוא היא כזו מאמי!- לא היה לנו לצערי שבירת דיסדנס- אבל היא כזו מאמי.. (ברגע הראשון שאני יוכל נירא לי אנחנו נתחבק..-כי היא ממש חמודה...) (רק הסמלת שלנו ואחת מהמפקדות היו מגיעלות כאלה- פשוט שידרו מלא רועה..- הסמלת בגלל התפקיד שלה אבל המפקדת הזו.. (אוי איכס..-והיא גם דומה למיקי בוגנים- אז כולנו קראנו לה ככה..) בקיצור היה כיף.. ומלא מלא בצחוקים...

למעלה