אני מצפה מפורום נגיד שהוא כללי
של מוזיקה, או מפורום שמורכב מאנשים שמכירים רק את הלהיטים של הלהקה, שיבחרו בשירים האלה אבל כשמדובר בפורום שיש בו אנשים שמכירים את כלללל האלבומים של הלהקה, או לפחות את רוב האלבומים, ואת כל השירים מהאלבומים ולא רק מה שיצא לו קליפ, אני מצפה שהם יאהבו שירים אחרים, שמיוחדים הרבה יותר ולא המיינסטרימים, שהלהקה לא שחררה אותם כסינגלים כי הם ידעו שאלה שירים שיאהבו רק המעריצים הקבועים, שאלה לא השירים המיועדים כדי למשוך אדם שירצה להקשיב לכל מה שיש להם לתת, ואז ימשיך להקשיב להם מעבר לקליפים שהוא יתפוס במקרה בMTV או ברדיו. ובטח שלא ציפיתי שיבחרו פה בשירים לפי הקליפ שלהם....... הלקה לא בוחרת כסינגל את השירים הטובים ביותר לדעתם, אלא את השירים שלדעתם ו/או לדעת האחראים על היחצנות שימשכו הכי הרבה סוגי אנשים, שיהיו להיטים שכאלה שיוכלו להיכנס למצעדים כמספר 1, כי הם שירי מיינסטרים. שירים כאלה שכווווללללםםםם יאהבו. בון ג'ובי הם ה-ר-ב-ה מעבר לbed of roses וin these arms (וalways וits my life) השירים האלה לטעמי ממש לא מייצגים את מה שבון ג'ובי בשבילי, ואני מאמינה שיש עוד הרבה כאלה. שורה תחתונה, אני לא מבינה את ההיתפסות הזו ללהיטים... זה נראה לי פשוט משהו מוזר, שלא מייצג מעריצים "כבדים" של אומנים/להקות. מעריץ בדר"כ עובר את שלב הלהיטים (כמובן שתמיד יישארו כמה להיטים כשירים אהובים מאוד שיש להם מקום מאוד מאוד חשוב וחם בלב) אבל עדיין, במשחק כמו החוליה החלשה, כשהוא יחשוב על השירים מבחינת האיכות ולא מבחינת הרגש... הוא לא יבחר בלהיטים. אבל אולי אני טועה. זו רק דעתי. ואולי בכלל הרוב פה הם לא מעריצים כבדים כמו שאני מדברת עליהם, ואז התוצאות פה מובנות לי מאוד ואני פשוט לא יודעת מה הרכב האנשים פה בדיוק. אין לי חס וחלילה שום דבר נגד מי שרק מתחיל להכיר להקה, שעוד לא נחשף להרבה מהדברים שלה ובינתיים מכיר רק את הלהיטים, זה אחלה ונפלא שהוא פה ורוצה להכיר עוד, ומובן מאליו ומתבקש שהוא יצביע ללהיטים.