החוליה החלשה

We Never Close

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif

השירים שעפו עד עכשיו: Save A Prayer Fear Little Bit Of Soul Woman In Love I Believe Blame It On The Love Of Rock & Roll השירים שנשארו: Keep The Faith I'll Sleep When Im Dead In These Arms Bed Of Roses If I Was Your Mother Dry County I Want You

nogao10

New member
Keep The Faith../images/Emo128.gif

די, זה קשה לי מידי!!!!!! מי שמעיף את I want you.......!!!!!! אוף, הלוואי שהייתי יכולה לפרוש מזה, אבל אני חייבת להגן על השירים שלי!!!!........... מי שלא ממש מתחבר לBad of roses שפשוט יראה את הקליפ אם לא תתחברו אז...... אין מצב כזה, קליפ מושלם (אני עדיין מנסה לברר אם ג'ון הוריד את הטבעת נישואין שלו בשביל הקליפ... עד היום- לא הצלחתי לראות את הטבעת בקליפ.....)

LIRONSH100

New member
Dry County../images/Emo128.gif

זהו אני לא מסוגלת יותר.. הגענו לשירים הכי אהובים עלי.. אם מישהו מעיף את If I Was Your Mother... (תראו את הקליפ שלו בבקשה...-זה השיר הכי רעש שלהם אני חושבת...) ו... באד אוף- זה אחד השירים הכי מדהימים.. אי סליפ ואן- אוי הקליפ.... שלא נדבר על על הקליפ של -In These Arms ששם יש דברים - שניראה לי צריך להגביל את הצפיה בו ל16+ .. (אתן יודעות למה אני מתכוונת....) וI Want You שיר שהוא גם ממש רומנטי ומדהים ו.. אוף אני לא מסוגלת להעיף יותר! Dry County- פעם ניסיתי לתרגם אותו עם חברה שלי- זה היה כמו לנסות לתרגם שיר של שלומה ארצי (נכון נוגה שלחה לי את התרגום שהיא עשתה..) אבל עדין- זה היה ממש ממש קשה.. פתחנו מילונים באנגלית הסתכלנו במורפיקס באניטרנט- היו שם מילים- שלא הבנו למה הם התכונו.. אני לא מסוגלת להוריד יותר שירים.. אה וכמובן KTF -תראו את הקליפ שלו!!!! (אי אפשר להוריד יותר שירים אני חושבת.. פשוט אי אפשר..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifIf I Was Your Mother ../images/Emo128.gif

אני לא מאמינה שהעפתם את BIOTLOR&N

למעלה