החוליה החלשה

We Never Close

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif

השירים שעפו עד עכשיו: Save A Prayer Fear Little Bit Of Soul Woman In Love I Believe השירים שנשארו: Keep The Faith I'll Sleep When Im Dead In These Arms Bed Of Roses If I Was Your Mother Dry County I Want You Blame It On The Love Of Rock & Roll חג שמח ג'ובי פיפל!
נצלו את שארית החופש

nogao10

New member
Keep The Faith../images/Emo128.gif

אוי... סורי, בייבי... אתה יודע כמה אני אוהבת אותך!!!!!
דמעות ירדו כאן!! וואוו, זה עכשיו כבר קשה..... אחד מהדיסקים היותר טובים (למרות שתשמעו את זה ממני על רב הדיסקים של בונג') אני נותנת ציטוט מהשיר שהעפתי עכשיו..... אני פשוט מתה על השיר הזה, השורה הזאת...... למה להעיף, למה???? Sometimes i wait forever To stand out in the rain So no one sees me cryin' Trying to wash away this pain לפעמים אני מחכה לנצח לעמוד בחוץ בגשם כדי שאף אחד לא יראה אותי בוכה מנסה לשטוף את הכאב הזה ג'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIRONSH100

New member
Blame It On The Love Of Rock & Roll ../images/Emo128.gif

נוג- אני כתבתי על כל- השולחן שהיה לי בבית ספר (כל פעם שהחליפו לי אותו גם..) אחד מהקטעים של KTF... וITA הקליפ עושה הכלץ.. DC נשאיר לפעם הבאה.. וIWY זה שיר יפה מידי... אני בכלל לא מדברת עלBed Of Roses ו I'll Sleep When Im Dead שלא לדבר על If I Was Your Mother... טוב באמת האלבום הזה טוב (איזה אלבום של בונג' לא טוב???)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifIf I Was Your Mother../images/Emo128.gif

מעכשיו זה נהיה קשה!! לא יכולה להוציא עוד :(

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifלא../images/Emo2.gif

אתם לא מוציאים תשיר הזה! אני יאכל אתכםםםםםםם

למעלה