החוליה החלשה

We Never Close

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif

השירים שעפו עד עכשיו: Save A Prayer Fear Little Bit Of Soul השירים שנשארו: I Believe Keep The Faith I'll Sleep When Im Dead In These Arms Bed Of Roses If I Was Your Mother Dry County Woman In Love I Want You Blame It On The Love Of Rock & Roll אני מקווה שיצביעו הפעם קצת יותר מ2 אנשים.. חג שמח!

LIRONSH100

New member
../images/Emo128.gifI Believe

ולהכירכן נוג ביקשה שלא להעיף את- I Want You

../images/Emo128.gifIf I Was Your Mother

שזה יגיע ל4 שירים האחרוני ם אני לא מצביעה זה דיסק מדהים אני שונאת לבחור בגלל זה אני עושה את זה פעם ב...

LIRONSH100

New member
מממההההההה???

איפ זה אחד השירים הכי אהובים עלי שלהם.. אייך את מעיפה אותו?? ויש לי בדיק הזה טופ 4 KTF ITA ISWABD ן איפ אי ואז...

m o r 1 0 2

New member
באמת איך? זה שיר מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

עבורי הבחירה נורא קשה,ניראלימ אני אצטרך לוותר...

LIRONSH100

New member
מורי!!!!

מה את עושה פה????? את לא אמורה להיות באיזה- ים המלח או משהו ??? ואם את כבר נכנסת- למה לא הגבת לפינה?? (יום ראשון... ואי אני כל כך מחכה ליום ראשון- גם את וגם נוגה... יהיה כייף.....)

סורי אני גם אוהבת את השיר מאוד

היה קשה לי לבחור זה דיסק מדהים וניראה לי שאני יותר לא אבחר שירים

LIRONSH100

New member
אייך????? "איפ" זה שיר כל כך יפה....

בבקשה- גל תצילי אותו... פלייז "איפ" זה אחד מהרבעיה.. בבקשה.. הוא חייב להישאר...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifI Believe ../images/Emo128.gif

If I Was Your Mother באמת יותר יפה

nogao10

New member
Woman In Love../images/Emo128.gif

this is one wonderful song I love him but less than the rest

בָלבָל

New member
יו האלבום האהוב עלי..

אנסה לזכור להכנס ולהשתתף במשחק מעיפה את WOMAN IN LOVE (אין פה דבר כזה ששיר אחד נותנים לו חסינות?)

LIRONSH100

New member
חדשה?

כי את אף פעם לא כתבת פה... (לפחות שאני זוכרת...) ולירון- את זו שתיהיה השוברת שיווין יש שלושה שירים- ולכל השלושה יש 2 שרוצים להעיף אותם.. (והרבה אומרות שאחד מהם זה אחד מהשירים המושלימים -ואני מאלה...) וכן פה אין חסינות.. (למרות שזה יכול להיות נחמד עם נוסיף לזה חסינות..)

למעלה