החוליה החלשה

We Never Close

New member
החוליה החלשה../images/Emo88.gif

טוב אין הרבה מה להגיד.. עלינו עוד שלב וההחלטה נעשית יותר קשה, אבל בכל זאת. תתאמצו קצת
בפעם שעברה החלטתן (תודו בזה כבר, אין פה בנים!) להעיף את השיר...
Raise Your Hands
ואלה הרשימות המעודכנות: שירים שעפו עד עכשיו: Without Love Social Disease Wild In The Streets Let It Rock Raise Your Hands שירים שעדיין לא עפו: You Give Love A Bad Name Livin' On A Prayer Wanted Dead Or Alive I'd Die For You Never Say Goodbye זהו. אתן מוזמנות להעיף

HBKane

New member
קשה לי להחליט, אבל אני מעיף בצער את

Never Say Goodbye. כל חמשת השירים האחרונים פשוט טובים מאוד והיתה לי התלבטות קשה מאוד.

HBKane

New member
אגב, מספירה שלי

ראיתי פה משהו כמו 3-4 בנים, פשוט אנחנו (אני לפחות) פחות כותבים בשרשורי התמונות שלהם ויותר בשרשורים שעוסקים בשירים או בהופעות עצמם. ואני לא מבין למה הפליאה שיש בנים. בון ג'ובי זאת להקה ששרה שירי רוק, פשוט גם הרבה בלדות. כשאני הייתי קטן ובון ג'ובי היו פופלאריים בארץ לפני משהו כמו 10 שנים, אני זוכר שהמון חברים של אח שלי היו שומעים אותם, את אירוסמית' ואת גאנז אנד רוזס.

We Never Close

New member
כן, אתם בקושי מגיבים.

דרך אגב, בקשר לזה שבנים שומעים בון ג'ובי\אירוסמית'\גאנז - אם מוזיקה טובה אז כולם שומעים, לא משנה מין או שום דבר אחר

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifנכון, מה הקשר../images/Emo35.gif

אני מכירה מלא בנים ששומעים גאנז ובון ג'ובי.

LIRONSH100

New member
מה ??

Wanted Dead Or Alive הרבה יותר פחות טוב מ Never ... Never זה שיר מדהים רומנטי.. שכל בת הייתה רוצה שישירו לה אותו! ועומת זאת Wanted Dead Or Alive אני ממש לא מבינה ממה כל כך ההתלהבות ממנו... הוא לא מהשירים האהובים עלי ביותר שלהם (ויש המון כאלה..וזה המאוד קל להכנס כשזה שלהם...) והסיבה שאנחנו מופתעות שיש פה בנים זה פשוט... אנחנו הרוב בנות וככה זה גם בשאר העולם.... פשוט כי חוץ מהמוזיקה אתה יודע... איך שהם ניראים זה די עוזר להם עם בנות.... וגם בגלל שאתם לא מגיבים בשרשורי התמונות שלהם (שלדוגמא הפינה ההזויה לא רק מדברת על היופי גם בנים יכולים להגיב זה הרי רק לצחוק... ובעצןם אשר לעשותל את זה על כל נושא בעולם..) אז אתם (הבנים יכולים להגיב על זה..מאיזה שהוא צד...)

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gif...

דווקא Wanted זה אחד השירים האהובים עליי ומNever לא ממש התלהבתי.

HBKane

New member
לא, אתה טועה בעיני.

בנים פשוט פחות כותבים בפורומי מוזיקה וגם רוב הקהל הגברים של בון ג'ובי בארץ הם בגיל יותר מבוגר ועם פחות זמן לכתיבה בפורומים. הבנות כאן הן לרוב עד גיל 18-19 ומתעסקות בעיקר בתמונות שלהם ובפרטים אישיים שלהם, דבר שפחות מעניין בנים. הלהקה היא ממש לא נשית וכנראה שיש להם הרבה מעריצות בגלל איך שהם נראים, אבל לי לא אכפת איך הם נראים ולא ממש מעניין אותי למי הם נשואים ואיך קוראים לכלב שלהם או לילדים שלהם. מה שמעניין אותי זאת המוזיקה שלהם. זאת הלהקה האהובה עליי מתוך להקות רבות ואני יכול להתחייב לכם/ן שאין להם רוב משמעותי של בנות שמעריצות אותם כמו בפורום וזה פשוט לא משקף את זה. אני מכיר מעריצי בון ג'ובי שהתחילו לשמוע מוזיקה שלהם עוד לפני עשור ואני לא מזמיין אותם יושבים בפורום שלהם וכותבים עליהם ומשתתפים הרבה בדיונים. אני גם לרוב משתתף בדיונים שאך ורוק על מוזיקה. וזהו, מצטער על החפירה, זה פשוט מציק לי כל העניין בנים-בנות שהוא באמת לא נכון ואתם מתעסקים כאן בטפל ולא בעיקר – שזו המוזיקה שכולם כאן אוהבים ונמצאים כאן בגללה. ומה הקשר בכלל שכל בחורה היתה רוצה שישירו לה את השיר? זה ממש לא אומר שהשיר יותר יפה. אני לא בחורה, אבל חושב שNEVER SAY GOODBYE זה שיר יפה מאוד וההחלטה שלי להעיף אותו היתה קשה.

LIRONSH100

New member
אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת לירון זה שם גם של בנים וגם של בנות אבל זה דיי ברור מצורת הדיבור שלי שאני בת לא?? ונירא אותך עם יגידו שאתה בת עם לא תעצבן מזה...(זה בדיוק אותו הדבר..) ואנחנו לא מתעסקות בעיקר בתמונות שלהם... גם... אבל לא בעיקר... ובקשר לNEVER כי זה פשוט אחד מהשירים הכיי רומנטים שיש... וכל בת רוצה שישרו/יכתבו עליה/ לה שיר רומנטי שכזה... כי זה רומנטי... מאוד... ואני לא אומרת שאין בנים רומנטים.. (ראה את הערכים ג'ון בון ג'ובי וריצ'י סמבורה...) אבל פשוט מה לעשות בנות יותר אוהבות שירים רומנטים.. ואני כזו... ובאמת שלא אכפת לי להפך אני שמחה שיש להם מעריצים ולא רק מעריצות.. (למרות שג'ון אמר שלדעתו הבנים שומעים אותם כדי שיהיה להם נושא שיחה עם הבנות היפות.. והם באים להופעה כדי להנות... (הבנת כבר ממה...נכון?) וזה ג'ון אמר!!!!)(או במילים אחרות עם המעריצות שלהם.. (איזה חמוד מצידו..) וזה שאנחנו מדברות בלשון נקבה זה משיקולי נוחות ובגלל שהרוב פה הוא בנות... (ד"א שינו קצת משהו בעברית אם יש יותר בנות מבנים אז מדברים בלשון נקבה... אם אני זוכרת נכון ועשיתי בגרות בלשון רק לפני משהו פחות חודש...(ב21 יהיה חודש בדיוק...)

HBKane

New member
אני יודע שאת בת, יצאה לי טעות בהקלדה.

אני מצטער, למרות שלקחת את זה קשה מדי. וואו, אז ג'ון אמר שבנים שומעים אותם כדי שיהיה להם נושא לשיחה עם בנות. אני מקווה שאתה מבינה שהוא לא היה רציני. וכמו שאמרתי, זה ששיר א' רומנטי לא אומר שהוא יותר טוב משיר ב'. לדעתך זה פשוט שיר יותר יפה, וגם לדעתי זה שיר יפה, אבל אני לא חושב שזה שכל בחורה היתה רוצה שישרו לה אותו צריך להיות פאקטור. אבל זה כבר עניין של דיעה.

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifממש לא אכפת לי מהמראה שלהם...

זה לא נכון שבנות יותר מתעניינות במראה שלהם ובחיים האישיים, אני הכרתי את בון ג'ובי רק משירים עוד לפני שידעתי בכלל איך הם נראים. וגם אני הייתי מעדיפה שיהיו יותר דיונים על המוסיקה שלהם מאשר על תמונות שלהם, כי זה לא באמת מה שמעניין אותי.

HBKane

New member
אני מתנצל, עשיתי הכללה וזה לא היה נכון.

אבל אמרתי רק שזו גם עוד אפשרות ואני בטוח שיש כאלו בעולם.

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifהאמת שיש...

לא כולן, אבל יש הרבה שאוהבות את הלהקה רק בגלל המראה.

למעלה