החוליה החלשה

סינטטית

New member
הממ

האמת שגם אני אישית לא אוהבת משחקים מהסוג הזה... ובגלל זה אני לא משחקת. זו בחירה שלו, לא צריך להתעצבן

זה כולה משחק

מי שרוצה שישחק, מי שלא לא.. לא צריך לקחת את זה ככה.. הרי זה ברור שמי שפה כנראה אוהב כל שיר שלהם, או לפחות את רובם. זה שפוסלים שיר אחד זה לא אומר שכל מי שענה כאן חושב שהוא לא יפה(זה אומר שרוצים לראות את 'ליבי נשבר' זוכה
) וצריך ישר לחשוב 'איך הוא עשה כזה דבר נוראי(!!!), פסל שיר של סינרגיה!(!!)' לא יודעת.. זה נראה לי מוגזם מדי המחשבה הזאת. (ואולי קצת הגזמתי, וזה לא בדיוק המחשבה של מי שלא משחק את המשחק הזה ונגד המשחק הזה חושב..אבל בעיקרון לא יכולתי להסביר את זה אחרת, ככה זה נראה..).

חחחחח טוב אני יבהיר משו.....

לא היתכוונתי שהדברים שאמרתי ייראו כאילו אני נגד כל מה שהולך כאן...בכלל לא.... המסר היחידי שבאתי להעביר זה...שאני אישית ורק אני אישית....לא מסוגל לשחק בזה כי לפי דעתי השירים שלהם כ"כ טובים שאני פשוט לא מסוגל לעשות כזה דבר.....זה הכל...תשחקו שיהיה בכיף לא אמרתי לא....חחחח.. אגב נורא היתאהבתי בגירסת פסנתר של "אלפי זוגות עיניים".... זה ביצוע מווווווווווווווושששששששללללללםםםםםםםם... היה הכי מעניין לשמוע גירסאות פסנתר של כללללל השירים שלהם...חחחחחח

למעלה