החוליה החלשה
רוקדים עם
ים!

edeneden1234

New member
הקפצההה!@../images/Emo34.gif|Sגל|../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif!!

הקפצההההההההההההההההה

../images/Emo128.gifבקי ודני../images/Emo128.gif

בעאכס בקי מגעילה ורוקדת זוועה. חבל לי על דני...

l i 5 d o 3 r

New member
איתן / ניצה...

שניהם רקדו היום מעולה!!! אוקיי, הם כמובן צמודים לבני/בנות זוג אחרים. שאלתם, אז אני עונה. אני בוחרת באיתן או בניצה - היא שיחקה אותה היום עם ה'מטוס' ובכלל מריקוד הפסדובלה- כל הכבוד!!!

l i 5 d o 3 r

New member
אבי מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

את האמת, הייתי בטוחה שיעיפו את בקי ודני והופתעתי שהעיפו את אבי ופולינה. הופתעתי והאמת לטובה. בקי ודני רקדו מעולה. כמובן שאבי ופולינה גם רקדו טוב וחשבתי שבגלל יום הולדתו אז יעשו להם 'הנחה'. בכל זאת/מקרה... יום הולדת חוגגים פעם בשנה ולא בכל יום יוצא להיות כוכב נולד בריקודים. :) אז... מה שנותר לי להגיד הוא שאבי חוגג היום יום הולדת 34 אז שיהיה לו המון במזל(אולי לא בריקודים אז בחיים בכלל ושימשיך לקפץ למטבח בריקודים להכין תה - שניים סוכר בבקשה), הרבה בריאות ואושר.
אוהבת אותך אבי!!!! אני יודעת שעצוב וכל הרגשות מעורבים..., אבל זה בסה"כ משחק. אז זה לא נורא! תחגוג את יום ההולדת שלך כמו שצריך ושכולם ירקדו. אויי סליחה ושכולם יקפצו!!!!!

שמחתי מאוד לשמוע דעתך.

אך זה לא השרשור המתאים. כאן ההצבעה לחוליה החלשה בקשר להדחות בפורום שלנו -
. שרשרי לפרק היומי.

למעלה