החוליה החלשה

dor307

New member
החוליה החלשה../images/Emo128.gif

שבוע שעבר היה שוויון בין ג'סטין אין*סינק טימברלק ולבין סטינג פוליס בלי שם משפחה,אז שניהם עפו. אז נשארו עם: וויל יאנג-שהיה קול אחד כנגדו אמנים-שגם נגדו היה קול אחד דניאל בדנגפילד-שבאופן די מפתיע ומטריד אף אחד לא הצביע נגדו... לאור תלונות של חברי פורום מסוימים על כך שזמרים בלונדינים עם קריריות סולו מכובדות ומהמדהימות נשארו מחוץ לרשימה,בשילוב עם בקשה של חביר פורום אחרים על התחת הסקסי ביותר,נפתח תת קטדוגריה על הזמר הבלונדיני עם התחת הסקסי ביותר ו\או הזמרת הבלונדינית עם התחת הסקסי ביותר..הצבעה נעימה!

ofirshai

New member
../images/Emo128.gif אמינם

תכלס אני לא אוהב מפה אפחד אבל שיהיה אותו אני הכי שונא...

Dana Mi

New member
../images/Emo128.gifDaniel Bedingfield

אף פעם לא ממש מתתי עליו. וכיוון שהנימה המזלזלת שלך די ניכרת מההודעה, אז אני אזרום עם זה: הזמר הבלונדיני עם התחת הכי סקסי - ג'ון לי. אין ספק. ואחריו מארק אואן המלך. אני יודעת שג'ון עדיין לא פיתח ממש קריירת סולו אבל לא אכפת לי.

dor307

New member
לא זלזלתי בכלל!

טעיתי בכיתיב הרבה-כן זילזלתי -לא

dor307

New member
דניאל בדנגפילד

ולחשוב שפעם נטשה היתה האחות של...

Dana Mi

New member
ושוב דור, great minds think alike

ראיתי היום את השתי שניות האחרונות של "אבי רוד" שזאת תכנית על כל מיני אמנים שהקליטו באולפני המהוללים האלה של הביטלס וזה היה עם נטשה בדינגפילד ובדיוק חשבתי איזה קטע שפעם אחיה היה יותר מוצלח ממנה.. זה אמנם היה ליומיים, אבל עדיין..

dor307

New member
../images/Emo6.gif

אבל אל תמעיטי בערכו,בכל זאת יש לנו כמה להיטים (אפילו ן בישראל IYNTO הצליח) ומכר אפילו בארה"ב (אני זוכר שקייג דיוויד פרץ ואחרי זה הוא-ממש היה נראה שיש פריצה של אנגלים שוב לארה"ב-מצחיק לראות איפה הם היום) הבעיה שכל השירים שלו נהיו דומים מידי והוא לא חתיך מספיק כדי שיבליגו על זה (ווסטליף)

למעלה