החוליה החלשה 3 - סיבוב 6

TheCharm

New member
החוליה החלשה 3 - סיבוב 6

אני מתחיל להרגיש פה דז'ה וו מהעונה הראשונה, כשג'ולי הייתה תמיד על סף זריקה ובכל זאת לקחו לה בערך 8 סיבובים לעוף. הפעם, סת' ואנה הם אלה שנאבקים בכל מחיר על מקומם במשחק... יאללה, חכו איתם עוד 2 סיבובים, ככה נעשה לנו פה ממש מקרה של אותו דבר. אני מניח שמההקדמה הזו, מובן שלא סת' ואנה עפים הפעם [שוב]. אני רק רוצה להזכיר, שבקדם החוליה החלשה 3, לא אני זה שבחר את סת' ואנה - אתם אלה שהדלקתם להם 2 נורות. אז, לוק ומריסה הם המודחים עם 4 קולות (סת' ואנה היו עם 3. שמתם לב שאני כל הזמן מזכיר את סת' ואנה?! הם כאילו הכוכבים של העונה בינתיים!)... אתם החוליה החלשה, גודביי!!! אוי, רגע... אבוי! הצצתי ברשימת הסיבובים, כאילו מה יש בכל סיבוב - וזהו סיבוב כפול! זהו, תם עידן התמימות. הגענו לעידן ההפתעות!!!! אז, גם סת' ואנה מודחים, עם 3 קולות. שלום גם לכם... ורגע, ההפתעה עוד לא נגמרה!!! זהו סיבוב אהוב ראשון! הפעם, 9 הקשרים שנמצאים מתחלקים לשלושה שלשות: ריאן ומריסה, ריאן ולוק, משפחת וורד סת' וסאמר, סאמר ומריסה, ג'ימי וג'ולי סנדי וקירסטן, משפחת כהן, משפחת ניקול בעזרת
, עליכם לבחור את השלישייה האהובה עליכם... האם זה יוביל לטוב, או לרע? רק הכנות שלכם תאמר את האמת!

JoHnYmYsTeR

New member
תרגע קצת...

לפי דעתי תרגע קצת עם קצב המשחק לא כולם נכנסים כמוך לפורום כל 10 דקות ומגיבים תעשה סיבוב אחד ביומיים

T a l14

New member
כן, אני מסכימה...

לא צריך למהר כ"כ. לדעתי תעשה מקסימום סיבוב אחד ביום. אה, עוד משהו, זה די מבלבל כשאתה מפרסם באותו זמן גם את הקדם של העונה הרביעית וגם את החוליה החלשה 3.

TheCharm

New member
מה מבלבל?

מסובך לקרוא "החוליה החלשה 3" ו"החוליה החלשה 4"? וזה לא שאני פותח הודעות חדשות כל הזמן על החוליה החלשה 4 כמו עם החוליה החלשה 3 שזה סיבובים. יש נושא אחד. אין במה להתבללב.

TheCharm

New member
אם אני רוצה שנגמור במרץ,

אני אעשה סיבוב ביומיים. אבל אני עושה סיבוב ביום, אם אתה לא שם לב. במקרים מיוחדים 2 ביום, וזה אם יש מספיק מצביעים כבר או שפשוט זה מאוחר ואין טעם לחכות. הכי הרבה לא תצביע בכל הסיבובים, אף אחד לא ימות.

POISEN G

New member
לא יודע לקבל תגובות

תקשיב, רציני, אתה לא יודע לקבל תגובות, זה לא פעם ראשונה שאנשים אומרים לך לקחת את המשחק קצת יותר בסלואו ואתה צריך ללמוד מכל עונה לעשות איזשהו משוב, של איך הייתה העונה כדי לדעת מה לשפר

TheCharm

New member
אני מקבל תגובות,

ועונה עליהן איך שאני מוצא אותם לנכון. ואממ, למען האמת, זאת דווקא כן הפעם הראשונה שאנשים אומרים לי לקחת את המשחק קצת יותר בסלואו.

TheCharm

New member
או, ואגב...

אני מעלה סיבוב 1 ב-24 שעות בערך. סיבוב 5 היה 23 שעות לפני סיבוב 6. אני מניח שזה מספיק זמן כדי להצביע. עכשיו, בבקשה, תעבירו את הדיון הלא-הגיוני הזה לשרשור שPOISEN G הואיל בטובו לפתוח. כאן מצביעים.

TheCharm

New member
לא קיימת שלישייה כזאת...

את לא יכולה להרכיב שלישיה משל עצמך, את צריכה לבחור אחת מן 3 השלישיות הנ"ל.

אהה.. חח אופס ../images/Emo9.gif

זה המשחק הראשון שאני משחקת בו
אז.. סת' וסאמר, סאמר ומריסה, ג'ימי וג'ולי

TheCharm

New member
כן, ראיתי, ואגב - ברוך הבא :)

לא החשבתי את הקול שלך, פשוט כבר שלחתי את הסיבוב הבא. בכל מקרה, תשתתפי בסיבוב הבא - שכבר עלה! :)

No¥a

New member
../images/Emo23.gifסת' וסאמר, סאמר ומריסה, ג'ימי ו

ג'ולי

TheCharm

New member
אי אפשר לבחור ככה...

לא בוחרים דמויות, בוחרים 3 קשרים. אבל יש 3 שלישיות של 3 קשרים בכל אחת, לא ממציאים לבד... קיראי את מהלכי המשחק, הם כתובים באחד העמודים הקודמים בהודעת הפתיחה של העונה

למעלה