*טומויו ><;;
S shui chan New member 16/4/05 #1 החוליה החלשה שלב ה' טוב השרשור השני באמת היה ארוך מידי.. והוא גם לא עלה כבר :\ אני לא מאמינה שהעפתם את יואה ם.ם;; *עדין בשוק* זה לא יהיה אותו הדבר אבל.. ;-; המתמודדים הם: סאקורה שאורן טומויו טויה יוקי קרו נ.ב לירון מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה נוספת ^^;;
החוליה החלשה שלב ה' טוב השרשור השני באמת היה ארוך מידי.. והוא גם לא עלה כבר :\ אני לא מאמינה שהעפתם את יואה ם.ם;; *עדין בשוק* זה לא יהיה אותו הדבר אבל.. ;-; המתמודדים הם: סאקורה שאורן טומויו טויה יוקי קרו נ.ב לירון מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה נוספת ^^;;
A amitasafzabida New member 16/4/05 #4 גם ככה הפורום מת והיא לא פה. >.> וסכ"ס הוא עף. לא האמנתי. ועכשיו נעיף את.. שאורן. כן. את הנודניק הזה.
גם ככה הפורום מת והיא לא פה. >.> וסכ"ס הוא עף. לא האמנתי. ועכשיו נעיף את.. שאורן. כן. את הנודניק הזה.
S S.Riddle New member 16/4/05 #9 אני מתקשה להבין את ההודעות שלך. כאילו, אם כל כך רע לך פה ואתה מאמין שהפורום מת, למה אתה עדיין כותב פה? את זה אני באמת לא מצליחה להבין.
אני מתקשה להבין את ההודעות שלך. כאילו, אם כל כך רע לך פה ואתה מאמין שהפורום מת, למה אתה עדיין כותב פה? את זה אני באמת לא מצליחה להבין.
S shui chan New member 16/4/05 #12 כי הוא מעפן.. והמטרה שלו בחיים זה לנסות ולראות שהוא מעצבן אותי.. הוא ניסה להוכיח לי שהוא הצליח לעצבן אותי.. את מבינה? השערה פרועה - הוא משועמם..
כי הוא מעפן.. והמטרה שלו בחיים זה לנסות ולראות שהוא מעצבן אותי.. הוא ניסה להוכיח לי שהוא הצליח לעצבן אותי.. את מבינה? השערה פרועה - הוא משועמם..
F FireZeroX New member 17/4/05 #20 XDDD 1) מעפן זה לא קללה 2) אמממ אתה תמיד יכול להפסיק לעצבן ולהתחיל להיות נחמד ^^ זה מה שאני עשיתי לפני חצי שנה בערך, ומאז גם אלי מתייחסיטם הרבה יותר טוב! מנסה להיות אובייקטיבי...
XDDD 1) מעפן זה לא קללה 2) אמממ אתה תמיד יכול להפסיק לעצבן ולהתחיל להיות נחמד ^^ זה מה שאני עשיתי לפני חצי שנה בערך, ומאז גם אלי מתייחסיטם הרבה יותר טוב! מנסה להיות אובייקטיבי...
A amitasafzabida New member 19/4/05 #40 את עוברת חופשי חודשי על חוקי תפוז. >.> המנהל הזה לא אמור למחוק את זה? >.>
S shui chan New member 19/4/05 #42 אם כל פעם שאתה היית עובר על חוק.. המנהלת היתה מעירה לך כבר מזמן היית בבאן >_>;;