החוליה החלשה סיבוב 5

החוליה החלשה סיבוב 5

ושוב יש לנו תיקו והפעם זה בין היו זמנים במקסיקו לבין סיוט ברחוב אלם! לי, להגרול, לEowyn of Rohan ולRot In Piece אסור להצביע (סליחה אני עוד לא מתמצאת שמות:-\) כל השאר יכולות לקבוע... מי כאן החוליה החלשה!

ורד דפ

New member
אממ..היו זמנים במקסיקו. ../images/Emo128.gif

לא ראיתי את סיוט ברחוב אלם, ומהיו זמנים במקסיקו לא התלהבתי במיוחד, אז...אני מוציאה אותו.

תודה ורד../images/Emo13.gif

חחח אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך??? חחח הרבה פעמים דארלינג!
טוב אז היו זמנים במקסיקו אתה החוליה החלשה שלום! נשארו סיוט ברחוב אלם פלאטון נער השוליים המספריים של אדוארד חלום אריזונה בני וג'ון מה עובר על גילברט אד ווד דון ג'ואן דהמרקו 90 דקות לרצח פחד ותיעוב בלאס וגאס השער התשיעי סליפי הולו האיש שבכה לפני שהלילה יורד שוקולד שאיפות ממעמקי הגהנום שודדי הקאריביים קללת הפנינה השחורה חלון סודי למצוא את ארץ לעולם לא דחף אמיץ מי כאן החוליה החלשה?

אמממ והפעם אני אוציא את...

חלום אריזונה
לא יודעת לא ראיתי את הסרט אפילו לא שמעתי עליו כלום... פשוט... זה בערך הסרט היחידי שלא שמעתי עליו כלום אז אני מוציאה אותו...

הגרול

New member
כן... נכון! ../images/Emo13.gif

יצא לי לראות אותו סוף סוף לפני כמה ימים... הוא ממש נראה טוב שם (גם מבחינת המשחק וגם מבחינת היופי..
)

הגרול

New member
שכחתי להגיד את מי אני רוצה להוציא..

אופס... אני נשארת עם סיוט ברחוב אלם....

לדעתי זה לא פייר להוציא

סרטים רק בגלל שלא ראיתן. כאילו - חלום אריזונה? זו יצירת מופת לא פחות. זה פשוט לא הגיוני.

ורד דפ

New member
אני מסכימה איתך.

תוציאו קודם כל סרטים שראיתן ולא אהבתן, זה לא שווה להוציא סרט רק בגלל שלא ראיתן אותו.

ורד דפ

New member
אני אוהבת אותך גםםם ../images/Emo23.gif

ואין בעייה, היו זמנים במקסיקו ממילא לא כזה טוב.

Billy4

New member
../images/Emo128.gifלפני שהלילה יורד../images/Emo128.gif../images/Emo9.gif

ורד דפ

New member
אני עדיין נגד חלון סודי ../images/Emo128.gif

אל תוציאו את לפני שהלילה יורד!! בונבון כזו שווה...גררררר.

הגרול

New member
נכון..!

זה אומנם תפקיד קטן, אבל זה ממש ממש תפקיד טוב... הוא כזה הומו שמה (וזה דבר מעולה..חח
)

למעלה