החוליה החלשה סיבוב 2

snier1991

New member
החוליה החלשה סיבוב 2

זה יהיה כל יומים בלי חסינויות ו2-3 גלגלי הצלה בעתיד והוספתי את חשיפה בכל זאת הישראלית היחידה ופחות ממושלמת יאלה מתחילים הרווקה קווין היל הופ ופיית' סיירת ניקיון משפחה בהשאלה סמולוויל אוורווד THE OC 8 כללים פשוטים פחות ממושלמת המירוץ למיליון בחור עם אופי יורדים בגדול חילופי נשים קומנדו נני קרב כוכבי הריאלטי משמרת שלישית פשע מן העבר חוקי המשחק חוק וסדר משפט וצדק שתי גברים וחצי סופרנני חשיפה

קובי221

New member
../images/Emo128.gifאוורווד../images/Emo128.gif

אבל זה לא פייר... לא חיכת לקול המכריע...

קובי221

New member
ורציתי להוסיף תגובות על כמה סדרות:

היום יצא לי לראות את "קומנדו ניני"- פשוט חיקוי עלוב. יס קנו את "קומנדו ניני" בגלל שאין עוד עונות של "סופר ניני"? וגם "שנים וחצי גברים" מגעיל... נראה לי ראיתי אותו גם כמה פעמים בסטאר וורלד...

קובי221

New member
בנוגע ל- שני גברים וחצי:

ידעתי שכך יס אומרים, אבל נזכרתי היה שיעור בלשון וכזה ה- גברים צרים צריך להיות במיקום כלשהו..(אני ממש שכחתי אז הנחתי שיס טועים וכתבתי איך שנראה לי, ועכשיו אחרי התיקון שלך אני מבין את הטעות ע"פ הדוגמא שזכורה לי המעורפל: שלושה שקלים וחצי
)

קובי221

New member
תיקון קטן:../images/Emo9.gif

בנוגע ל- שני גברים וחצי: ידעתי שכך יס אומרים, אבל נזכרתי שהיה שיעור בלשון וכזה ה- גברים צריך להיות במיקום כלשהו...(אני ממש שכחתי *כמו תמיד
* אז הנחתי שיס טועים וכתבתי איך שנראה לי, ועכשיו אחרי התיקון שלך אני מבין את הטעות ע"פ הדוגמא המעורפלת שזכורה לי: שלושה שקלים וחצי)

snier1991

New member
אה הוא גם לא שם אותה

טוב מגרש ביתי במשחק ואני מוציא את חשיפה

../images/Emo128.gifאממ, קומנדו נני.../images/Emo168.gif

אורווד בפרק השלישי לא הייתה כזאת נוראה. אפילו נחמדה.

snier1991

New member
להחשיב את זה כהצבעה נגד

קומנדו נני או שהסכמת רק לגבי אוורוד

Ulong

New member
../images/Emo128.gif קומנדו נני

חיקוי עלוב לסופר נני האמיתי והיפה

למעלה