החוליה החלשה סיבוב 13

אני פשוט לא אוהבת איך שהיא שרה..

וזה שהיא סנובית רק מוסיף לזה חוץ מזה אני לא צריכה אישור של ילדה כדי לדעת אם היא סנובית או לא רואים על הפרצוף שלה... זאת דעתי- לא להתנפל!

שלומית16

New member
אני לא מתנפלת וברוח טובה אני אומרת

לך שמה שאמרת עכשיו זה הדבר הכי שטותי בעולם!?!?!?!? איך את יכולה להגיד שלפי הפרצוף שלה את רואה שהיא סנובית?!!?! יווו זה באמת היה מטומטם סלחי לי! אם הייתי שופטת אופי של בן אדם לפי הפרצוף שלו העולם הזה היה נראה יותר גרוע ממה שהוא עכשיו. טוב אני יפסיק את עצמי עכשיו כי אני לא רוצה לריב עם אף אחד פה אבל יש לי הרבה מה להגיד על מה שאמרת עכשיו

לא, את אל תשפטי!

התכוונתי לעצמי... אני ממבט ראשון יכולה להגיד לך את האופי של הבנאדם. 90% מהמקרים אני צודקת. לא יודעת זה משהו שאי אפשר להסביר. וזה לא מטומטם זה באמת נכון אם תאמיני או לא... בקיצור שפכי הכל אל תדאגי גם אם מאוד תרצי לא תצליחי לריב איתי אני במצב רוח טוב...

שלומית16

New member
אני לא רוצה לריב איתך בכלל אבל אני

חושבת שאין אדם כזה שיכול לדעת לפי הפרצוף וזה שטיות אבל לא משנה זו דעתך ואני לא מתיימרת לשנות אותה אז סבבבה

ברור שיש וגם תראי את ההתנהגות שלה

היא ממש מתנשאת כשהיא שרה היא חושבת שהיא ווינרית לא מהעולם הזה... מישהו צריך להוריד לה קצת את האף!!
בעעעעעעעעע טוב יאללה מעכשיו שותקים... שלא ימחקו לנו את זה...

אני חושבת שילדה של אהבה צודקת!

הפנים של האדם הם המראה של עצמך וחוץ מזה אני ממש לא אוהבת איך שסשה שרה.... לדעתי היא משעממת בשירה שלה וכלל לא מיוחדת..... וחוץ מזה צריך לדעת לקבל דעות של אחרים ולא לריב על כל דבר קטן....

שלומית16

New member
כן עדיף שנשתוק כדי שאני לא אתפוצץ

אני לא רואה שום דבר מתנשא בשירה שלה!והיא לא חושבת שהיא ווינרית אוףףף טוב דיי אני באמת לא רוצה לריב ולא רוצה לשמוע עוד מזה דיי עדיף שנשתוק באמת

נטלישו

New member
אתם עוד תראו איזו "משעממת" היא

זה יהיה כזה "משעמם" שהיא תנצח... חחח... אני מכירה מישהי שמכירה את סשה באופן אישי- והיא מותק של בנאדם!!! אז אל תגידו עליה סתם דברים! היא נורא נחמדה ויפה! והקול שלה מדהים!!!

ani88

New member
הראל מויאל../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

למעלה