החוליה החלשה סיבוב 11!

החוליה החלשה סיבוב 11!

אמממ יש תיקו בין 90 דקות לרצח לבין דחף אמיץ... לניקול (ניקול (גין גריי)), למיצי 007, להגר (הגרול) ולמיכל (ילדה מוקצנת) אסור להצביע וכל השאר יכולות לקבוע מי משני הסרטים ייצא

אממ טוב...

לא ראיתי דחף אמיץ... אבל ראיתי 90 דקות לרצח וממש אהבתי את הסרט... אז... אני מוציאה את דחף אמיץ... אל תחנקו אותי

דחף אמית יצא נשארו...

נער השוליים המספריים של אדוארד בני וג'ון מה עובר על גילברט אד ווד דון ג'ואן דהמרקו 90 דקות לרצח פחד ותיעוב בלאס וגאס השער התשיעי סליפי הולו האיש שבכה שוקולד שאיפות ממעמקי הגהנום חלון סודי למצוא את ארץ לעולם לא טוב תוציאו...

*דחף אמיץ... ואני מוציאה את...

חלון סודי

Eowyn of Rohan

New member
עדיין לא הבנתי למה אתן מוציאות..

סרטים שלא ראיתן. אם לא ראיתן, אל תצביעו! דווקא אהבתי את הסרט

זאת דעתך... זה רק משחק

אני כן מצביעה כי בכל זאת... זה לא יפה להגיד לאנשים לא להצביע אני לא ראיתי את רוב הסרטים והסרטים שראיתי את רובם אהבתי (חוץ מחלון סודי ופלאטון שאותם הוצאתי...) להגיד להם לא להצביע זה כמו להגיד להם לא להשתתף במשחק זה לא יפה... וזה לא במטרה לפגוע זה במטרה שתביני... אולי זה סרט יותר טוב אני לא יודעת... עדיין...

Eowyn of Rohan

New member
לא התכוונתי לזה, לא הבנת

התכוונתי שלא תצביעו להוציא מהרשימה סרט שלא ראיתן כי הוא יכול להיות סרט ממש טוב וחבל..

אני דיי מסכימה איתך...

אבל זאת בעיה... אני חושבת שצריך קודם להצביע לסרטים שלא אהבת... ואז לסרטים שלא ראית... כי אני לא יכולה להוציא סרטים שאהבתי

למעלה