היי אני מכיר אותך
היית פעם בבלוג שלי..
...ואני בשלך...את זאת שמזכירה קצת את שאקירה שאקירה... קיצור...תרגום חופשי-
נסעתי היום, זמן בשביל להגאל/להשתחרר כנראה שהחכמתי מהתבוסות ובכל זאת, אני לא מתכוון להודות או להתנצל קיצור, כנראה יצא ממערכת יחסים. הוא נשמע אקטיבי וסובל פחות ממה שאפשר לצפות...הוא לא שומר טינה, אבל כמו שאומרים "סלחתי, לא שכחתי". הוא רואה את הצד החיובי בזה שהוא החכים יותר, אבל מן הסתם הכל בדיעבד...כי כל אחד רוצה להיות בעל ניסיון אבל לא לעבור את מה שצריך בשביל להיות אחד כזה...
לא יכלתי לנשום , מרסן/משתלט על עצמי יד על הפנים שלי שמנשקות את האדמה טינה שנמדדה והתאחדה מפחד מעמיד פנים שאני מתייסר מהדבר שאני לא מצליח לסלוח (לו) אני מעיף מבט/ממשיך הלאה (י'עני מתקדם הלאה..)
פצעים במראה מתנופפים זה לא היה השטח הכי מחולל/מזוהם (משתמע מדבריו שהיו לו פרידות קשות הרבה יותר...י'עני בזין שלו..קטן עליו)
ראשי ברגלייך (=משתחווה)
טיפש אל כתרך (=קיצור, עבד לרגליה..) אגרוף על הצלחת שלי, בלעתי (=אכל הרבה חרא ממנה)
טינה שנמדדה והתאחדה מפחד מנסה להתייסר מהדבר שאני לא מצליח לסלוח (לו) ראיתי דברים ברור יותר ברגע שנראת מהמראה האחורית שלי (התחכם רק בשלב שהוא התקדם הלאה..)
צברתי מהירות (בשביל לברוח מהרגעים...)
..שאת מזדיינת איתי (י'עני הוא העדיף אפילו לא להמשיך לזיין אותה, כי אז הוא חוזר על הטעויות שלו)
סופסוף אני רחוק מספיק (ממנה, once and for all י'עני משהו כמו "ברוך השם, ברוך שפטרנו ממך..)
אני בקושי מאמין, סופסוף הצללים...מורמים..