החוליה החלשה סבב 9

החוליה החלשה סבב 9

הסדרה שעפה היא:
סופרנני באמריקה
עם תשעה קולות. התוכניות שנשארו הן: -------------- האו.סי מגרש ביתי סקראבס פשע מן העבר מחשבות פליליות ג'יי לנו המפענחת שני גברים וחצי השרדות-איי קוק נמלטים איך פגשתי את אמא משפחה בהשאלה טירוף בבית ----------------- סבב חדש ייפתח ביום שני.

האו.סי../images/Emo128.gifX|../images/Emo128.gif../images/Emo182.gif

מפענחת שליטההה היא כל כך חמודההה

vand

New member
../images/Emo128.gif האו-סי ../images/Emo128.gif

לדעתי המפענחת היא סדרת המשטרה הכי טובה בערוץ.

snier1991

New member
באמת?

המפענחת היא סדרה מהזן המיושן והמשעממם ביותר לדעתי סדרת משטרה של פשע קשה במיוחד אין לאף אחד מושג מה קרה בלה בלה בלה ואז בסיום הפרק הדמות הראשית אומרת זה קרה כך קרה והוא אשם וההוכחה היא זאת לרוטב החוקר הזה יהיה נטול כל קישורים חברתיים בקושי יש סדרות כאלה מרוב שהם נחרשו(ליתר דיוק הם כבר מוצו לחלוטין בתקופת שרלוק הולמס) בגלל זה המפענחת לדעתי לא יותר טובה בהרבה מהעיינים של אנג'לה(ההבדל העיקרי הוא במשחק של סדג'וויק) וכדומה. היחידה שאני יכול להגיד היא יוצאת דופן היא מונק וגם שם לא הפשע הוא המעניין אלא מונק והתגובות שלו לעולם

vand

New member
חולק על דעתך

דווקא המפענחת היא חדשה ומרעננת ומביאה משהו ייחודי. נכון שהיא התחילה ממש חלש. 2 הפרקים הראשונים בעונה ה-1 היו ממש גרועים ואני כבר שקלתי להפסיק לצפות בסדרה אבל למזלי החלטתי לתת לה צ'אנס נוסף ומפרקים 3 והלאה היא נהייתה בעבורי אחת הסדרות המעניינות ביותר בטלוויזיה. העלילות הפכו לממש מעולות והטוויסטים הם מרתקים וכל פרק שלה מצליח להתפיע אותי כל פעם מחדש, המשחק של השחקנים נהדר - במיוחד של קיירה סדג'וויק, הדמויות בסדרה עשויות באופן נפלא ולכולן יש מורכבות ועומק מה שחסר בהרבה סדרות משטרה אחרות, ובכלל הדבר שאני הכי אוהב זה שהכותבים של הסדרה משלבים בצורה יוצאת מן הכלל את חקירת המשטרה עם עלילות משנה נחמדות ומצחיקות. זה פשוט תענוג לצפות בסדרה ואני לא יכול להגיד את זה על שום סדרת משטרה אחרת. מבחינתי כרגע היא הסדרה ה-4 הכי טובה בערוץ (אחרי נמלטים, סמולוויל ובטאלסטאר גלקטיקה).

snier1991

New member
מה לפי דעתך הופך את המפענחת

ליותר טובה מאנג'לה או מפשע מן העבר(כי כל מה שהזכרת נמצא גם בפשע מן העבר ונראה לפי הפרק הראשון והמשעמם שגם באנג'לה)? ואם יש משהו שאני מסכים איתך זה שהמפענחת עשויה טוב מבחינת משחק וכדומה והעלילה מהודקת אבל לדעתי מדובר בסדרה שנחמד לצפות בה מדי פעם,אבל חסר לה את האלמנט שיגרום לי להשאר גם בפרק הבא(העבר הרגש והמוזיקה שעשויים כל כך טוב בפשע מן העבר התסריט המבריק הציניות ואלמנט המשפטי בחוק וסדר המרירות והאפלוליות ברצח מאדום לשחור והדמות של מונק במונק)

vand

New member
אז ככה

על העיניים של אנג'לה אין בכלל מה לדבר. על פי הפרק הראשון מדובר בסדרה בינונית ותו לא. פשע מן העבר היא כמובן סדרה מיוחדת. הם עושים שימוש נפלא במוזיקה ובצילום וכל הרעיון של פשעים מהעבר הוא ייחודי (אם כי עד כמה שאני יודע הוא לא מקורי שלהם, למעשה סדרה בעלת רעיון זהה לגמרי ששודרה לפני פשמ"ע תבעה אותה על גניבת הרעיון). מה שחסר אבל מאוד בפשע מן העבר ושיש במפענחת הוא פיתוח הדמויות. אצל כל דמות יש התקדמות עלילתית אולי איזה פעם אחת בעונה. מה גם שבפשע מן העבר חסר ההיבט הקומי, כל הפרק מתמקדים בחקירה ולמעשה אין בסדרה מעבר לזה. בנוסף, לדעתי , החקירות במפענחת הרבה יותר מרתקות ומפתיעות מבפשע מן העבר ומכל סדרת משטרה אחרת וגם במפענחת מתמקדים מאוד על דיבוב החשודים. בניגוד לפשע מן העבר שהחשודים כנראה אף פעם לא שמעו על דבר שנקרא עורכי דין, במפענחת הקטע של דיבוב החשודים גם הרבה יותר מעניין וגם הרבה יותר מציאותי.

TheLost

New member
יש לך ממש בעיה קשה.

(ולא בקשר למפענחת כי מהפרקים הבודדים שראיתי - היא באמת מרתקת ומעולה). אבל... איך לעזאזל אתה מעדיף את סמולוויל על פני האנטומיה של גריי?!

vand

New member
בקלות

האנטומיה של גריי היא סדרה נחמדה, קלילה שכיף לצפות בה מדי פעם אבל, מבחינתי לפחות, היא פשוט לא כל כך מעניינת, ולפעמים אפילו משעממת, נמרחת ודי נוטה לחזור על עצמה. סמולוויל היא סדרה כל כך טובה מהמון סיבות. קודם כל זה מדע בדיוני שזה סוג הסדרות הכי אהוב עליי, מלבד זה יש עלילה מצויינת, צילום ואפקטים מרהיבים, דמויות מעניינות ובשיא הכנות אני מעדיף את הפרק הכי גרוע של סמולוויל על פני הפרק הכי טוב של האנטומיה של גריי.

alkai

New member
אוייש..אתה טועה בגדול. ../images/Emo4.gif

אי אפשר להשוות בכלל בין שתי הסדרות. כל פרק של האנטומיה מקורי ומרתק בדיוק באותה מידה וזה ממשיך גם בעונה השלישית. לעומת זאת, בשני הפרקים היחידים שראיתי של סמולוויל זה לא היה יותר מרתק מפרק מצוייר של ספיידרמן. בכל מקרה, הרייטינג והפרסים מוכיחים הכי טוב איזה שטויות אמרת.

TheLost

New member
הרייטינג? כן בטח.

סמולוויל משודרת ברשת יותר קטנה (אפילו שכיום זה אותו גודל, אבל עדיין הם לא מצליחים לעלות על הגל - בגלל שהם היו בעבר רשת קטנה) מהרשת בה משודרת "האנטומיה", בגלל זה הרייטינג שלה נמוך יותר, וזה בהחלט לא אומר שום דבר. (וגם לא הפרסים. אף סדרה של ה-WB או UPN, חוץ מאיזה כמה מקרים ממש יוצאי דופן, הייתה מועמדת לפרסים בסדר גודל של גלובוס הזהב או האמי). סמולוויל היא סדרה מעולה, היא מעניינת, היא מותחת ולמרות שיש לה כמה נפילות, היא עדיין אחת הסדרות הטובות ביותר שיש בערוץ - הדמויות המעניינות שלה שנבנות בצורה הכי טובה שיש, ודברים אחרים. זה כמובן לא אומר שאני מעדיף אותה על פני "האנטומייה של גריי" - התמכרות מדרגה ראשונה שפשוט מצליחה להדהים אותי כל פרק מחדש.

alkai

New member
בוא נגיד ש...

ברשת הקטנה הזאת יש סדרות שמספר הצופים בהן גדול פי 2 מזה של סמולוויל, וזה אומר הרבה. מצטער ששפטתי על פי 2 פרקים, אבל כשהוא אמר.. "אני מעדיף את הפרק הכי גרוע של סמולוויל על פני הפרק הכי טוב של האנטומיה של גריי.", לא יכולתי להתאפק...

פה אתה טועה..../images/Emo182.gif

סמולוויל מקבלת הכי הרבה רייטינג בCW...(כשהטופ מודל הבאה שודרה היא עקפה אותה אבל כרגע זה המצב) אבל רייטינג לא אומר כלום...כמו שאמרו, CW היא רשת מאוד קטנה ולא מפורסמת וכל הסדרות שלה מקבלות רייטינגים דיי נמוכים(למרות שהרוב שם סדרות מ-ע-ו-ל-ו-ת כמו סמולוויל, על טבעי, מגרש ביתי, וורוניקה מארס ועוד כמה), אם סמולוויל הייתה משודרת בABC או CBS או FOX והיו לה את אותם רייטינגים כמו עכשיו אני בטוחה שהיו מבטלים אותה...

vand

New member
כל אדם והדעה שלו

אין כאן מישהו שהוא צודק או טועה

למעלה