החוליה החלשה-סבב מס' 2

Shani276

New member
החוליה החלשה-סבב מס' 2

טוב שמעו,אולי לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך - בכל יום יש סיבוב אחד.השיר שנבחר עם מספר הקולות הגבוה ביותר - עף,ולמחרת ממשיכים עם המשחק רק בלי השיר שהרוב החליט להעיף.יש לסמן את השיר שברצונכם להצביע עבורו כשיר הפחות טוב ב-
. השיר שהועף בסיבוב הקודם הוא ג'וני הקטן כעת יש לבחור את השיר הכי פחות טוב בעיניכם,סיבוב חדש מחר עם התוצאות-מי בחרתם להעיף היום[איזו רשמיות,סחאתיין לי
]. רשימת השירים לב.ח.י.ר.ת.כ.ם: בראשית שירת הסטיקר חליפות הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה מוסיקה יציב רק פה מה נעשה רציתי שתדע(אלוהים שלי)

לא כל השירים טובים ../images/Emo7.gif

אוףףף טוב אני עשיתי אןדןדינו - בראשית

מסכים איתך

מוזיקה שיר הרבה פחות טוב, הפה לפתוח הוא השיר הראשון של הדג עם מסר מוחבא וזה שכל הפורום פה מספיק אהבל בשביל לא לחשוב על מה ניסו להגיד שם וישר להגיד זה שיר עלוב. אז חבל, באמת חבל

parnar

New member
לפי דעתי, לפי מה שהבנתי

אנשים לא אוהבים כל כך את השיר מבחינה מוזיקלית

FunkyGiraffe

New member
בן אדם! אל תגיד דברים סתם!

מבחינת הטקסט הפה לפתוח הוא אחד החזקים של הדג נחש בכלל אבל מבחינה מוזיקלית.. אני מקשיב לחצי דקה הראשונה מבחינת המוזיקה ויש לי דרישה פנימית ללחוץ על ה"FORWARD/SKIP" כי זה מעיק באוזן אחושרמוטה זו גם הסיבה שאני ופארנאר עובדים על רימיקס לשיר הזה.. אנחנו פשוט לא אוהבים את המוזיקה של השיר.. לא יודע מה לגבי היתר.. זה אני באופן אישי לא סובל את הביט הזה..

לדעתי זה ביט ממש יפה

השילוב של הטרומבון באמצע מצוין! אולי השימו לב קצת מעיק אבל הוא מתחבר אי אפשר להוציא אותו

FunkyGiraffe

New member
טרומבון זה דבר מעולה

אהבתי גם את הליין של הפנדר רודס [סחה דודוש] אבל אם יש משהו שמעיק זה ממש ההתחלה בלי קשר לשימו לב יו זה לא מתחבר לי בכלל באוזן לא יושב או בקיצור עושה חשק להעביר

טיפקסית

New member
שירת הסטיקר אאוט ../images/Emo128.gif

נקסט נטחן יותר מדי אנשים כבר התחילו להחשיב אותם כ"להקה של שיר אחד" ועידו כבר אמר את זה לפניי שכאילו אנשים תופסים מהם רק כלהקה של "שירת הסטיקר" חלאס טחנו את השיר מכל הכיוונים הגיע הזמן להמשיך הלאה נקסססט נ.ב אם כי אני לא מוכנה לוותר על החלק של ליאורה היא פשוט כובשת אותי כל פעם מחדש

למעלה