החוליה החלשה - יופי - 8

mix86

New member
דווקא ביונסה נחשבת

או לפחות נחשבה הרבה זמן סמל סקס טהור. בעיקר אצל סטרייטים. או שאני סתם מתרץ לעצמי קצת גבריות

עומרי, אתה שומע ניקולה ויוצא לך כזה

יוסי שומע קייטי ויוצא לו כזה

שניהם משעשעים

מה זה "מראה שהומואים אוהבים" ו"מראה

שהטרואים אוהבים"...

אני לא מבינה את ההבדל במה שבריטני למשל משדרת במראה שלה ולמה שקייטי פרי משדרת במראה שלה. לשתיהן יש מראה חושני-בובתי שמכוון לזוהר ולסקס אפיל. שניהם מכוונים לאותה המטרה- להתאים את עצמן לעולם הפופ שמעודד את המראה הזה. וזה מראה שגם הרבה הומואים אוהבים כחלק מהיותם חובבי עולם הפופ וכל מה שמשתמע ממנו וגם הרבה הטרואים שפשוט נמשכים מינית לנשים.

אתם לוקחים נורא ברצינות את ההגדרות

השטותיות שלי,רק אני מגדיר כך.

ושתביני את דעתי - כתבתי על קייטי יופי של סטרייטים - כי היא מייצגת בעיניי את מה שלרוב גברים סטרייטים אוהבים - בזזים. היא סירנת סקס כזאת. אך בניגוד לנשים אחרות - אין לה יופי מעורר השראה\הערצה או ייחוד כזה שאפשר להתסכל עליו גם אם אתה לא נמשך לנשים.
אישית אוהב את איך שבריטני נראית רוב הזמן,וממש לא מת על איך שקייטי נראית.

פורום של כבדים

"לוקחת ברצינות".

מאיפה אני יודעת שההגדרות שלך הם "שטותיות"?? אתה הגדרת
"מראה של הטרואים" ו"מראה של הומואים" וייחסת אותו לזמרות מסויימות שמבחינתי אין שום הבדלי בין מה שהן משדרות. להיפך, מה שזמרות משדרות יכול להיות אהוב גם על הומואים חובבי תרבות הפופ וגם על הטרואים שנמשכים לנשים מהסוג הזה.

mix86

New member

אל תדאג יש גלגל הצלה בהמשך. רק צריך לשלוח 100 ס.מ.סים עם המילה "קייטי" לעומרי.

Someone 2011

New member
על שריל.

יש לה יופי מסויים. אבל בחלק מהתמונות היא נראת גרוע ובחלקן ממש יפה.

Someone 2011

New member
סופי אליס בקסטור

איך היא שרדה עד עכשיו ?????כל הגוף שלה סיד, והפרצוף לא מוגדר ... אתם ראיתם איך היא נראת, כבר קטי פרי נראת יותר טוב ממנה.

למעלה