החוליה החלשה - יופי - 14

איייףףףף לגמרי

בריטני תנצח כי זה פורום פופ

וכולם פה אוהבים את בריטני. לא אכפת לי מה אתם הולכים להגיד עכשיו אז תחסכו את זה ממני.
בשיאה בריטני הייתה אלוהית. ממש. למרות זאת קשה לי להתעלם מאיך שהיא נראית עכשיו ולכן בשבילי ריהאנה
יפה יותר

ולפני שאתם סוקלים

בלי שום קשר לאיך שבריטני נראית היום, ריהאנה יפה יותר בעיני.

פורום פופ יכל להיות בבסיסו גם ממעריצים של

גהגא.
בפורום פופ הספציפי הזה הבסיס הוא של מעריצי בריטני.

נדב ואולגה ו...?

הרוב כאן הם מעריצי בריטני ולראייה השרשור הזה. כל מי שכותב כאן,כותב גם בפורום שלה.

The Gloaming

New member
כי כריסטינה לא מועמדת

אני לא מכיר שמות אבל יש את מיוזיק מן, בולטפרוף, דירטי פור כריסטינה, דירטי פור יו, רוני בהכחשה וכו

5. נכון שכחתי את גיא ואת רוני
שמכחישה.

אבל אלונה (דירטי פור יו) מעריצה גם של בריטני. ומכיוון שרוני בהכחשה יש כאן 3 מעריצים של כריסטינה שזה מעט בהשוואה למעריצי בריטני.

2Dirrty4U

New member
עדיין יש כאן הרבה יותר מעריצי בריטני

ממעריצי כריסטינה זה נדב, גיא, אלונה ואני.... בדיוק מי שכתבת בעצמך מינוס רוני בהכחשה

לא פוסל כמובן את העובדה שיש פה אנשים אחרים שמעריכים אותה ואוהבים אותה...

RedOne8

New member
בא לי גם להתחיל
היא ממש אדירה.

בריטני עדיין יותר כוסית.

לפרקים. את רוב השירים שלה אני דווקא לא אוהבת

אבל אני חושבת שהיא ווקאליסטית אדירה ושהיא הוכיחה לאורך השנים שהיא מסוגלת לעשות מוזיקה נהדרת,ייחודית ואיכותית.
החומרים האחרונים שלה די גרועים.

RedOne8

New member
אולי תוכלי לעזור לי?

ממש בא לי אמנים ואלבומים מאותו הסגנון, שממנו כריסטינה שואבת השראה באלבום, אבל הדבר האמיתי את יודעת??

כרגע הכיוון הוא אטה ג'יימס, אריתה פראנקלין וכאלה, אבל פחות שירי מיד-טמפו שכאלה כמו AT LAST ומה שמאפיין את שתיהן, אלא יותר בומבסטי כזה וענקי. נגיד AINT NO OTHER MAN ו-NASTY NAUGHTY BOY של כריסטינה.
אולי את מכירה משהו? כי כרגע את סוג של מהבודדים שיצא לי לשמוע שאוהבים את זה

אתה רוצה שאני אמליץ לך על אמני סיקסטיז

וג'אז? אני לא יודעת אחד על אחד מה נתן לכריסטינה השראה לאלבום אבל אני יכולה להמליץ בכללי.

למעלה