החוליה החלשה גרסת הסרטים

gokussj2

New member
קיצור גרמת לנו לא לאהוב אותך

אתה יכול כבר ללכת כי אתה לא תהנה פה בכל מקרה

g0tenx

New member
../images/Emo86.gif

לי אישית גם קצת נמאס מהפורום הזה.. ואתם רואים שאני לא כותב בו כמו שהייתי כותב פעם.. אבל מפה ועד לקרוא לו דביל ולהגיד לגוקו ססג2 שהוא דביל יש עוד הרבה.. כל פעם מאז שהצתרפת אני נכנס לפורום ורואה אותו מוצף בהודעות של צוציק מטומטם עם כינוי של ילד בן 3.. ותנחש מה? זה אתה! אז אם אתה באמת עף.. אני חושב שאתה עושה לכולם פה טובה גדולה מאוד.. נ.ב. אשקלוני איפה אתה?!

Brolly

New member
יש דרך יותר טובה להתמודד עם ביקורת

כלפיך מלקלל, זאת אי בוגרות.... ת'אמת השרשור שלך לא היה מעניין, אם שמת לב אולי לא הגבתי לשרשורי החוליה החלשה שלך, ואם אומרים שנמאס אז תפנים את זה ואל תתחיל לקלל את כל העולם יש דרכים אחרות "להזיז" את העניינים בפורום אם אתה לא רוצה להיות פה, בבקשה, אתה יותר ממוזמן ללכת, כמו שהרבה הלכו גם אתה יכול ללכת, אבל אחד לא מנסה לעצור בעדך

dekel555

New member
תשמע...

דבר ראשון למה אתה גם מדבר איתי בפרטי אם כבר פה אתה מקלל אותי? ודבר שני אמרת שאמא שלך מנהלת בתפוז והיא תחסום אותי אז נגיד שהיא באמת אז למה אתה חושב שהיא תחסום אותי אם אתה כרגע אמרת לי יאללה כוס עמק בן זונה ואמא ש'ך?

gokussj2

New member
אני פשוט לא מאמין

זה כמו ילדים בגן שאומרים אבא שלי שוטר הוא ירביץ לך.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאן הגענו בכל זאת הוא לא ילד בגן אבל הוא מתנהג ככה, פשוט עלוב

למעלה