החוליה החלשה- בנות!!!!

החוליה החלשה- בנות!!!!

החוליה החלשה כולם מכירים לקחתי את הרעיון ממישהי שעשתה על סדרות והנה המועמדות! אל גלאודיני= מחשבות פליליות כריסטינה יאנג- האנטומיה של גרי אג קוק-מחשבות פליליות אדיסון מונטגומרי= האנטומיה של גרי מלינדה גורדון- הלוחשת לרוחות קלייר- גיבורים ננסי-העשב של השכן גולייט- בניחוש חוקר שרה- נמלטים פייטון-מגרש ביתי ברוק-מגרש ביתי טיילור-האוסי סאמר-האוסי רוז- דוקטור הו לילי- איך פגשתי את אמא רובין- איך פגשתי את אמא גבריאל- עקרות בית נואשות זהו!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי בשלב הראשון אתם צריכים לסמן
למי שאתם רוצים שיעוף ו
למי שאתם רוצים שתהיה לה חסינות... להתחיל להצביע!!!!!!!!!

snier1991

New member
אויש נו באמת

אי אפשר עכשיו החוליה החלשה כרגע כבר יש אחת תחכה שתגמר זאת ואחר כך תכניס את הרשימה

סבבה הוספתי ו...

אני חושבת שאת צודקת.. ושהחוליה החלשה הנוחכית תגמר אז אני אתחיל את שלי.. תודה :)

../images/Emo207.gif ../images/Emo10.gif

אני לא מאמינה! הוציאו את גרין דיי מהטופ 10. ובשביל מי? בשביל ביט69!!! להקה של בני 14!!

AdamINC

New member
אני חושב שהיא התכוונה שהלהקה עצמה

הם ילדים בני 14.. להעיף את גרין דיי בשביל להקה כזאת זה באמת ביזיון.

snier1991

New member
הא? יש דבר כזה?

מותר לעבוד בגיל הזה? אוך אני צריך להתחיל לקרוא על מוזיקה

../images/Emo45.gif בהחלט

זה למה שהתכוונתי. וגם הם לעזאזל כותבים שירים על במבה! במבה! הדבר הצהוב המגעיל הזה! ועל זה מעיפים להקה שעוד מעט 20 שנה פועלת (למרות שאם מחשיבים את הממש התחלה שלהם זה כבר 21 שנה)

snier1991

New member
זה יותר מקורי מהשירים של גרין די

סתם אין לי מושג איך נשמעים השירים של גרין דיי אבל לפי איך שאת מתארת את השירים אין לי ספק שמדובר בלהקה לא מקורית במיוחד

נועמופ

New member
למה ביזיון?

מאז שגרין דיי הוציאו אלבום עבר הרבה זמן, והפופלריות שלהם ירדה בזמן האחרון, וזה טבעי. לעומת זאת, ביט 69 הם להקה שכרגע מאוד מצליחה, אני לא רואה בהם שום דבר רע, לכן שום דבר רע בזה שהעיפו את גרין דיי בשביל להקה כזאת.

AdamINC

New member
לא רק הניסוח היה עילג ../images/Emo3.gif

גרין דיי מאוד מאוד פופולאריים ותמיד יהיו. ביט 69 אפילו לא נמצאים בשורה של הלהקות הנחשבות בארץ.. הם סתם עוד להקה שתיעלם מפה עוד איזה שבוע-שבועיים, בעוד גרין דיי יהיו פה לטווח הרבה יותר ארוך.. אי אפשר להגיד שהפופולאריות שלהם דעכה, כל עוד טוחנים את השירים שלהם ברדיו, עדיין.

נועמופ

New member
חה.

פססדר, אבל עדיין, ראש1 הוא עיתון שלא ממש מעניין אותו האיכות של הלהקות, לאיזה טווח הן ישארו אותנו וכאלה, מעניין אותו מה קורה עכשיו. וחוצמזה, שביט 69 זאת אחלה להקה שבעולם.

sweet fairy

New member
../images/Emo6.gif

הזמר מכור לבמבה... אולי אני אתחיל לכתוב שירים על תפוחים....

למעלה