החוליה החזקה - Best non-allstar - הגמר!

אודום

לביבי בסקרמנטו היתה עונה אחת גדולה שבה הוא הגיע לגמר המערב, חוץ מהעונה הזו לא היו לו הצלחות משמעותיות בפליאוף, ביבי היה שחקן התקפה טוב שמתעלה בקלאץ אבל עם הרבה חסרונות במשחק ההתקפה שלו, בהגנה הוא היה גרוע. אודום שחקן עם יכולות הרבה יותר טובות משל ביבי ושהגיע להישגים לא פחות טובים משל ביבי ושיש לו עוד הרבה לתת.

SHNIK

New member
לדעתי

העונה בה ביבי הגיע לגמר המערב (2001-2002) לא היתה העונה הגדולה ביותר שלו, בעונה הזו הוא רק נחת בקינגס, לקח לו זמן להשתלב והוא התפוצץ רק בפלייאוף, לדעתי העונה הטובה ביותר שלו חלה שנתיים מאוחר יותר ב2003-2004 שכריס וובר נעדר בחצי הראשון שלה עקב פציעה וביבי נטל את ההובלה, הביא את הקינגס למאזן החמישי בליגה (הרביעי במערב) ויחד עם וובר נכנעו לטימברוולבס האדירים של אותה עונה (הקבוצה של קאסל, ספרי וKG) במשחק השביעי בחצי הגמר האיזורי. שניק.

STEVE NASH

New member
אם אני לא טועה

סקרמנטו הפסידה ממש על הבאזר את הסדרה עם הוולבס, זכור לי הכדור של וובר שהסתובב על הטבעת ויצא החוצה בשניה האחרונה.

ביבי

בשיא אונו היה אחד הרכזים הטובים בליגה פשוט בזיון שהוא לא נכלל באולסטאר אי פעם התמונה הזכורה לי במיוחד מאודום - דמעות תנין אחרי שנתפס שוב על סמים במדי הקליפס מאוד ורסטילי ומיוחד אף פעם לא כשחקן פרנצייז אמיתי או בקבוצה מועמדת שהוא נוטל את המושכות באופן סדיר (גם ככוכב שני ) לדעתי , גמר הפליאוף הוא הגושפנקא הסופית למתלבטים - שחקן טוב שנמצא על פאתי האולסטאר אבל לא יותר מזה

z dead

New member
הזוכה שלי

ואני לא מבין איך הוא עף די מזמן - סטיבן ג'קסון. ממה שנשאר ... אודום,אני יודע... שחקן יותר טוב בסופו של דבר מביבי,פחות מוכשר אבל יותר טוב,זה נשמע מוזר אבל ככה זה. במיוחד כי ביבי לא ממש שומר בין שאר התכונות.

SHNIK

New member
המנצח שלי

שניים ששיאם דומה במקצת : גמר מערב בו הם היו שחקן 2-3 בחשיבות קבוצתם. בקליפרס הנמושות של תחילת העשור הוא היה בתחילה הפרנצ'ייז פלייר, לאחר מכן הצטרף בראנד ואודום החל להפצע באופן כרוני, תופעה שהתמתנה מעט בשנים האחרונות, בהיט הוא חזר להיות האיש המרכזי (ווייד היה רוקי ונכנס לאט לאט לעניינים) והצליח להוביל אותם לחצי גמר מזרח..., מאז שעבר לשחק לצדו של קובי בלייקרס הוא סובל מנטיה להעלם לפרקים... הסיפור של ביבי קצת שונה : ברגע שהוא היה 2-3 בחשיבותו בקינגס הם היו מאריות המערב, מאז שהוא קיבל את מושכות ההובלה הקינגס הלכו והתדרדרו, להגנתו ניתן לאמר שהצוות המסייע שלו לא הבריק..., עם זאת לעומת אודום ביבי השיג לעצמו שם של אחד שמימש את הפוטנציאל שלו, אחד שנותן 100% מעצמו על הפרקט, שומר על קצב המשחק ולטעמי אחד שהסיבה העיקרית לכך שטרם השתתף במשחק האולסטאר היא העובדה שהוא שיחק במערב לאורך רוב הקריירה שלו, דבר שאיני יכול לאמר על אודום. לכן המנצח שלי הוא מייק ביבי בהפרש ניכר. שניק.

הכפפה

New member
מייק ביבי

עומס הרכזים האיכותיים במערב מנעה ממנו להיבחר בתחילת העשור (אגב מסיבה הפוכה אני מופתע שקמבי לא היה מעולם באולסטאר!), וזה לא כל כך משנה ההגדרות השנויות במחלוקת של "שחקן שני, שלישי או שישי". אם וולי שצ'רביאק נבחר לאולסטאר, הכל אפשרי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אפשר להיות ניטרלי?

אני באמת מתקשה להגיע להחלטה. אני חושב שאודום שחקן יותר טוב ויותר מגוון אבל ביבי שחקן יותר מוכח ולכן ההתלבטות הגדולה שלי. אני הולך עם אודום למרות שבקלות יכלתי גם להגיד ביבי.

SHNIK

New member
המשחק הסתיים

נא לא להצביע יותר, מיד אעלה את סיכום המשחק. שניק.

למעלה