החוכמה לוותר

נרקי

New member
החוכמה לוותר../images/Emo8.gif

אחד עשר אנשים היו תלויים על חבל שהשתלשל ממסוק. עשרה גברים ואישה אחת. החבל לא היה חזק מספיק כדי לשאת את כולם ולכן הם הבינו שעל אחד מהם לוותר וליפול למטה וכמובן לאבד את חייו - אחרת כולם יפלו. התלבטו ביניהם ולא הצליחו לבחור מי יהיה זה שיפול למטה. אבל אז, החלה האישה בנאום נוגע ללב: היא אמרה שהיא מוכנה להתנדב וליפול מהחבל, מאחר שכאישה היא רגילה לוותר על כל מה שיש לה עבור בעלה והילדים ועבור גברים בכלל מבלי לקבל שום דבר בתמורה. ברגע בו היא סיימה את נאומה, כל הגברים מחאו לה כפיים ...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענקקקקקקקק ../images/Emo70.gif

../images/Emo207.gif מה דעתכם על הקרחת של נינט ???

איזה טראראם עשו מהסיפור הזה... אפשר לחשוב שהיא בריטני ספירס
מה שכן, הייתי עושה קרחת בשביל הרבה פחות ממליון וחצי שקלים... .

נרקי

New member
../images/Emo45.gif

עכשו היא נראית כמו הלסביות האלה
תהרגו אותי אני בשביל כסף לא הייתי מסתפרת ככה
לא יודעת למהההה כי זה מגעיללללללל אותיייי

נרקי

New member
גם לא בשביל 10 מיליון../images/Emo31.gif

הייתי עושה הכל! רק לא זה.

נרקי

New member
תאמין../images/Emo13.gif

אני כל כך אוהבת ת'שיער שלי.. שאני מסרבת לוותר עליו
אני יעשה דברים אחרים כמו שאמרתי.. אבל שלא יגעו לי בשיעררררררר

אני לא מבינה איך אתם

יכולים להשוות את עצמכם לנינט, אני מאמינה שכל אחד מאיתנו היה עושה קרחת ויותר בשביל מליון וחצי, עם כמה שאני אוהבת את השיער שלי זה לא כזה נורא. אחרי הכל זה שיער ושיער גודל אחרי חודש כבר אפשר לשים תוספות בקמצוץ מהמליון וחצי אז מי שאומר שלא אנלא מאמינה! מה שכן, אם לשים את עצמי במקום נינט- אז לא! גם תמורת 10 מליון לא הייתי מוכרת את עצמי בצורה כזאת, במיוחד משום שהיא כ"כ מראה שזה בשביל הכסף. היא לא מפסיקה לחפור ששמים אותה בכותרות רק בגלל תסרוקות אם זה פוני, קארה או מה שלא יהיה ולא בגלל האומנות שהיא<לא> עושה. על מה היא רוצה שידברו? היא הוציאה שיר בשנה האחרונה??? הדבר היחיד שהיא עשתה בחודשים האחרונים זו קרחת מתוקשרת~שתגיד תודה שזה מצדיק את ההישארות שלה בכותרות! היא כזאת כאפות!!!!!!!
עד כאן החפירה היומית

נרקי

New member
../images/Emo12.gif לא הבנתי

היית מוותרת על השיער שלך בסכום כזה או שלא?

קודם כל תדייקי

ואל תעיפי לכל הכיוונים "עובדות" לא נכונות . האלבום של נינט יצא בספטמבר 2007 , קרי (יעני בלשון העם) - לפני 3 חודשים . שזה במסגרת השנה האחרונה .. דבר שני , את מערבת פה בשר וחלב .. היה ברור לה שה"קרחת" תעשה הד תקשורתי . זה המחיר שהיא לקחה בחשבון שהיא תשלם אם היא רוצה להרוויח מיליון וחצי שקלים . זה לא בושה . כל אדם , סלב או לא סלב , צריך להתפרנס , ואם מציעים לה כאלה סכומים - שתהנה . זכותה מצד שני , לרצות שיעריכו אותה בזכות המוזיקה שלה , ולא כי היא "המאמי הלאומית" .

זה כן בושה אם באותה כתבה

לטלויזיה על הקרחת, שניה אחרי שקיצצה את השיער היא רוצה שיעריכו את המוזיקה שלה, היא מעצבנת וזהו!

למעלה