החוויה של היום....

החוויה של היום....

כמו שכמה מכם יודעים, חזרתי לעבוד במדידות שטחים (לכן השתזפתי) היום הגעתי למשרד בבוקר, הבוס אמר שהיום נוסעים לעבוד בגני-טל. הייתם מאמינים? עומדים להחזיר את השטחים מסביב עזה ואנחנו עדין מתכננים לעשות שם חממות. בואו נגיע לעיקר. הגענו 2 עובדים ואני למקום העבודה, לא התחלנו לעבוד עד שקיבלנו אנשי אבטחה, במשך היום אני רואה לידי טיל קאסם תקוע 3/4 ממנו בחול וה-1/4 הנותר מבצבץ לו מעל החול . הוצאתי אותו מהחול ואמרתי לעצמי שאקח אותו הביתה למזכרת, הנחתי אותו ברכב, לאחר כרבע שעה אמרתי לחברה, לא בא לכם לעבוד היום? אמרו לי לא, אמרתי להם, בואו נחזיר את הטיל למקומו ונזעיק את הרבש"צ של הישוב, הוא כבר יזעיק את הצבא וכך ננוח. חחחחחחחחחח למרבה הצער לא הלך לנו..... הרבש"צ הגיע לשטח, חפר מסביב הטיל, אמרתי לו מה הבעיה, אני יוציא.... אמר לי לא, הצבא יבוא אולי מחר ויבדוק, אמרתי לו רק מחר? אמר כן, אנחנו כבר רגילים לזה..... כל יומיים יש כמה קסאמים כאן. מה דעתכם על הנושא שלפני שמחזירים שטחים, בונים עוד חממות, אתם חושבים שעושים את זה בכדי לקבל עוד פיצויים? או שהם לא מאמינים שיעזבו שם אי-פעם? מחר אני שוב שם, אולי תהיה עוד חוויה לספר....

לא ממש הבנתי...

כאילו התכוונת שאתה תתבטל ותגרום לאנשים אחרים(הצבא במקרה הזה) לעבודה? כאילו, לא באמת לצבא יש משהו אחר לעשות, כמו באמת לשמור, ואתה והחברים שלך תשתעשעו קצת על חשבונם? מוזר.

נכון שלא הבנת ......

חיבים לדווח לצבא על טיל שנפל, לא? זה ששאלתי אותם אם הם רוצים להפסיק לעבוד היום, זה היה להומור, אבל האמת שמסוכן לעבוד ליד הקאסם, יש הרבה סיכויים שזה נפל (לא התפוצץ)

רק בריאות

כל אחד וההומור שלו

m i c h a l i

New member
ממתי טיל קאסם זה שעשוע?

האם לא היו אמורים להזעיק את הצבא בכל מקרה? זאת לא סכנת חיים? גרי שמור על עצמך שם ואל תשחק לי בטילים ו/או ראשי נפץ ( גם אם הם לא קונבנציונלים)

מרגנית2

New member
ממש לא יאומן שבונים שם

כעת. אבל גם הנסיגה היא רק על הנייר. ואין יד ימין יודעת מה שמאל עושה. אולי זה באמת כדי לקבל יותר פיצויים. מזעזע. אולי תשלח העתק לעיתון? כאן יחסית יש מעט קוראים.

דיווח מהשטח....

כמו שאמרתי קודם, אכן, זה היה נפל (לא פוצץ) הגעתי לשם שוב היום, הצבא בא ופוצץ את הקאסם.

למעלה