החוויה המתקנת.

d a n i e l s 5

New member
שום חוויה לא תתקן את....

את מה שלא נעשה לו תיקון עוד קודם :) ותחשבי על זה...... גם בסיפור רופא השיניים .....את נתת לו , את איפשרת לו ... (והנה לך ציטוט שלך) "לאחר שנתתי לו להתקרב אלי והוא הראה לי שאפשר לטפל גם בלי טיפול, הסכמתי מעצמי להפקיד את עצמי בידיו.

:))

"חוויה מתקנת"............... יש חיה כזו ???? כאילו.... תיקונים של חוויות שלא הועלו כחוויה? או עליות של חוויות שלא נחוו כעליה? או שזה תיקונים בכלל לטראומות בפרט?... בחיי שלא הבנתי מה השאלה או ההקשר בין תיקונים לטראומות לחוויות ולקשר זוגי :))))

זה בכלל עיניין של אינסטלציה

כי מה? לא שמעת ? אם אנסו פעם אחת וחווית טראומה..בטח צריך אונס נוסף כדי לאזן את החוויה למשהו שניקרא חוויה מתקנת. אם בגדו בך..תבגדי גם את..זה מה זה מתקן. אם התעללו בך תתעללי באחרים. זה אחלה מתקן. חוויה בלתי חוזרת לשיקום עצמי. אוקצור עד עכשיו לא הבנתי מה חוויה מתקנת. מגרדת בראש ולא מכינים...

האא

תגידי ככה... ז"א אם אני בועטת... הם יבואו לבקש עוד אחת כדיי להרגיש את החדירה ? :)) טוב נו...היא צודקת אם כך... תראי כמה אני מתעללת בהם והם חוזרים לקבל "עילוי תיקוני" לחוויה רוחנית גישמית רקטומלית...:)) זה עוזר לחריצים להפתח עמוק יותר :))) |ני לא יגיד לך איפה אני רוצה לגרד עכשיו...כתיקון לחוויה שלא עלתה לחלוטין:))|

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רוצה להגיד לך שהתגעגתי להומור חחחחחחחח...הרגת אותי עכשיו

maof

New member
צ'מעי...

אנחנו הגוף שלנו המחשבה המוח "מכונה" למעשה "מכונה" משוכללת מאוד, "מכונה" שיודעת לתקן את עצמה, "מכונה" שלומדת מחוויות שעוברים עלינו ביום יום ויודעת "לנתח" אותם עד לרגע שהיא מוצאת את הדרך הנכונה "לתקן" את עצמה. לפעמים הזמן מהווה "תיקון" עד שדברים חוזרים לעצמם ו/או משנים את עצמם. מעוף

למעלה