החודש קרו לי

שטולמן

New member
החודש קרו לי

אחלה דברים עם שאנן והדג ואני חייב לספר על זה!! אז בטח אתם לא יודעים אבל שאנן הולך להפיק/להשתתף(לא זוכר בדיוק) בסרט על ירושלים... עכשיו אחת מהסצנות צולמה במוזיאון ישראל בירושלים ואמא שלי עובדת שם אז היא ארגנה את זה שהיא תהיה המשגיחה כדי שאני אפגוש את שאנן כמו שצריך ולא סתם אחרי הופעה לדבר איתו עם עוד מיליון אנשים!! קיצר באתי דיברתי איתו היה סבבה לגמרי אפילו הבאתי לו ת'מיי ספייס של הלהקה שלי !!! ואז אחרי שהלכתי אמא שלי פיתחה איתו שיחה של שעה ופשוט הוא סיפר לה עליו הכל והיא סיפרה לו גם כמה דברים עלייה וכנראה שהוא זוכר אותי ממש טוב(לא כמו שחשבתי חשבתי הוא סתם אומר לי שהוא זוכר ) והוא אמר לאמא שלי שאני כל פעם מחכה לו בסינדרום ושאני תמיד שורה ראשונה קיצר ייצא בן זונה!!!!! דבר שני הייתי בהופעה בלובי בתאטרון ואז זאת שאחראית על ההופעות באה אליי ואמרה לי שכמעט תמיד היא רואה אותי בהופעות של הדג והציע לי לייחצן את ההופעה של הדג ואני יקבל כרטיס חינם להופעה ועם יילך בסדר אז אני ייחצן את הלובי וייקבל כרטיסים חינם!

idanri

New member
פיייייייייייייי סחתיין עליך!!!!

מצאת לך אחלה ג'וב

מיכמיך3

New member
וואי... סחתיין

עשית לי חשק גם לפגוש את שאנן. יפה, יפה.

SV Design

New member
שטולמן איזה הופעה בלובי בדיוק ?

של הדג ? היא כבר הייתה ? וזה ממש מגניב..

Funky Giraffe

New member
אם יש דבר שאני שונא בעולם

זה שאמא מרכלת עלייך לכל השכונה, ואז כשאתה יוצא למכולת, כולם תוקעים בך מבט של "אתמול הוא לא סידר את השולחן"

chen2408

New member
אם יש דבר שאני שונאת

זה שאמא מדברת עליי עם אחרים ומנפחת את הכל! דוגמא: חן התקבלה לעבודהלמסחר בבורסה - חן התקדמה להיות בכירה בבורסה. חן התגייסה לצבא - הבת שלי אוטוטו מסיימת קורס קצינים.

הוו אצלנו זה יותר גרוע../images/Emo194.gif

לאנשים בחוץ היא אומרת דברים מביכים ולא נעימים |: אבל כמובן אומרת דברים טובים שאני בסדר ובלה בלה בלה והכי חשוב בבית היא אומרת לי רק אבל רק את הדברים הרעים אז ככה שאם אני רוצה לשמוע מחמאות זה רק כשיש אנשים זרים

למעלה