החוגים , החברים...

n o g a1

New member
החוגים , החברים...

ילדים להורים גרושים. ההורים גרים 20 דקות נסיעה אחד מהשני (לא באותה עיר). בכל יום יש לאחד הילדים או ליותר חוג אחד או שניים או שיעור פרטי או תנועת נוער או פגישה עם חברים לכיתה להכנת עבודה או פגישה עם חברים לכיף (מותר , לא?) יש לילדים חיים , מן הסתם:)... פעמים בשבוע , אבא שלהם לוקח אותם. לא מוכן בשום אופן לקחת חלק בהסעות לחוגים או בהסעות בכלל. יוצא שפעמים בשבוע הילדים מנוטרלים מחייהם לחלוטין . כשהם קטנים - זה בסדר - אנו ההורים מהנדסים להם את הזמן. הם גדלים ולא מוכנים לוותר. פתאום המחיר כבד מדיי , המחיר להיות ילד להורים גרושים. "השלמתי עם זה שהתגרשתם , אבל לא מוכנה שזה ישתה לי את החיים" - ביתי בת 12. מחיר כבד לילדים... אוף!

פעמים בשבוע הילדים מנוטרלים מחייהם?

פעמיים בשבוע הם חיים עם אבא. זה שותה לביתך את החיים? לא חושב שזה מחיר "כבד" יש צרות גדולות יותר

n o g a1

New member
לחיות עם אבא

או לחיות עם אמא - אין פירושו לעזוב הכל כדי לחיות איתם.

d a n i e l s 5

New member
חכה חכה.....

זה מגיע הרבה יותר מהר ממה שאת החושב..... הגיל הזה...שהבילוי בחברתך הוא "המחיר הכבד" :)))))) וזה הכי טבעי שבעולם .

זה קורה כבר היום

באחד מהימים יש לילד חוג. אז אני לוקח אותו ובשארית הזמן מבלה בסביבה....(בנתיים יכול להנות מהלבד עם הילדה) מה הביג דיל? מתגמשים, נכון?

n o g a1

New member
הבנתי את דבריך אחרת...

ממה שכתבת קודם. מתגמשים - נכון ! או שלא ואז לא , וזה - אוף!

אוף זה לא טוב

אבל חושב שאולי גם את יכולה לנסות להבין "קצת" אותו... ואז האוף יעבור לו. לא?

n o g a1

New member
אגיד לך משהו...

משתדלת מאד ולרוב זה מצליח לי - לא לעסיק את עצמי בכעס כלפיו או בשפיטה . יודעת שהוא עושה כמיטב יכולתו , "מיטב יכולתו" זה רחוק מלהיות המיטב שאפשר:) , אבל זה הוא , זה שלו .... כואב לי המחיר שהילדים משלמים ועל החוסר יכולת שלי לסייע בסוגיה הזו.

d a n i e l s 5

New member
מצחיק אחד....

ברור שמתגמשים ....זה כל הסיפור...... תגיד לו .... מה אתה אומר לי ..... שהרי הוא שאמרתי מלכתחילה ........ ואגב...אתה מוכר לי מאיפושהו........ ברוך רב שובך....ציפורה נחמדת :)))))))

תלתלית3

New member
זו המציאות

אני כאם משמורנית עד לאחרונה תמיד עודדתי את ילדי לכבד את הזמן עם אביהם, מגיע גיל, שהם מחליטים וזה בינם לבין ההורה, אי אפשר לכפות. אפשר להתגמש בימים, שעות וכדו'.

מצוטטת

New member
לדעתי

ולמען ההגינות אני עם הילדה , ועם הראוי שמגיע לה..... בגרושים הם לא נחלתה! מאידך, ראוי ומגיע לה שהתגמשו והתחשבו במנת הצורך הזה שלה ראוי והוגן....לדעתי.

ורד 3

New member
כשראיתיך .....

מייד ...שמחתי ...בליבי ...והיות ואת ראש צוות התיקונים ..והדקדוקים בלשון העברית .......ואני ....השותפה שלך ...ומחליפתך המסורה והנאמנה בשעות העדרותך.... ראי נא את השרשור שמעלייך .....של gabi ...כנסי נא בחשאיות ...וראי ...יש תלמידה חדשה שהגיעה לצ'כונה .... אני תיקנתי ....נא אשרי את התיקון ...
תודה מראש... לילה טוב ... שבוע טוב.... חלומות נעימים ....... אגב...יש לי כבר קוקו ממש ארוך....לא שזה קשור ..אבל . שיהיה .... עייפתי .... (אייקון של פיהוק ..)

למעלה