החדש של שופרסל

החדש של שופרסל

קבלו את הסרט לכרטיס האשראי החדש של שופרסל. קרדיטים: משרד פרסום: גיתם BBDO סמנכ"ל קריאייטיב: אסי שביט מנהל קריאייטיב: יגאל חזן קופי: צביקה סופר ארט: מיקי פטריק וליאת דואניס במאי: גיל לבנברג

mc80

Member
שמישהו יסביר לי את הצורך האמיתי

שצפו המפרסמים והחברות המפרסמות בכרטיס הזה. לא חסר לנו כרטיסים וחברויות מועדונים שנותנים לנו חינמים בכל תחום אפשרי? לא מספיקים המבצעים הרגילים שיש כל יום בעיתון? לא ברור להם שאין לנו מקום בארנק שקנינו באיטליה? לא ברור להם שאין לנו יותר כסף???

TIC

New member
אולי אני טועה

אבל יש לי תחושה שזה הולך להיות אחד הכרטיסים החזקים בשוק המקומי. IDB יושבת בערך על 1/3 מדינה. כל כל שלושה שקלים שאתה מוציא בארץ, אחד מגיע אל נוחי דנקנר. כשאתה עושה ביטוח ב"כלל", רוכש בית של "אזורים", קונה בשופרסל, מדבר בסלקום... אם יש משהו שהקבוצה הזו יודעת לעשות, זה עסקים. הפרסומת עצמה חמודה, אם כי קצת מופרכת. נראה לי שהאשראי החוץ בנקאי שהם נותנים ופריסת הסניפים המטורפת יביאו להם הרבה לקוחות (לא בתוך יום, אבל זה יבוא). TIC.

ק צ ר י ם

New member
../images/Emo45.gif מסכים

אם YOU עשו 40000 לקוחות בתוך שלושה חודשים שופרסל יכולה לעשות הרבה יותר בגלל הסיבות שהזכרת.

barometer

New member
אל תשאל מה זה יכול לעשות למענך...

אלא מה זה עושה להם. ראשית,זה יכול לחסוך להם מיליוני שקלים שמשלמים היום כעמלות לחברות כרטיסי האשראי. ובעיקר זה יתן להם המון אינפורמציה על הצרכנים שלהם - הם ידעו מה אתה אוהב לאכול, לשתות כמה אתה נוסע בקיצור חלומו של איש שיווק.

../images/Emo207.gif השיר מקסים

ומה שרציתי לשאול זה מי מחליט על המוזיקה בפרסומות ? מה הקריטריונים ? איך מתבצע תהליך קבלת ההחלטות? מתי ולמה משתמשים בקאבר? מתי להיט או קלאסיקה? מתי מוזיקה מקורית אשמח לכל תשובה.

pulse11

New member
מילא הכרטיס היה יפה...

כרטיס כל כך סתמי, פושט, לא יכלו להשקיע בעיצוב הגרפי שלו? ולבסס את קונספט הפליאה וההתפעלות וההערצה על כרטיס כזה דרעק שנותן לך סוג של הנחה ברשת שנתפסת כהכי יקרה בארץ?

MooHoo

New member
הכרטיס אולי מיותר

כי כמו שאמר mc80, יש כבר באמת יותר מדי, אבל הפרסומת עצמה חמודה מאד, עשויה טוב, מסקרנת ומפתיעה. רק הסיסמא לא כל כך שכנעה אותי.

שיר מעולה, ותמיד צריכים עוד כרטיסים

כמו בארצות הברית.. לכל ממסד, לכל חברה גדולה, לכל רשת, לכל מותג, כרטיס אשראי

איזה כייף לקופי

שאישרו לו עבודה הזויה כ"כ. לגבי הכרטיס: עד לפני שנה-שנתיים היה לשופרסל דיל כרטיס מועדון שעלה כמה גרושים ונתן, כמו האשראי החדש, 5% הנחה. זה היה שוס. היוניברס (ככה קראו לזה אז) בנה לעצמו שם של הכיזול, צ'יפר את הלקוחות בהנחה, ואפחד לא הרגיש פראיייר לקנות שם למרות שאין מבצעים. לעניות דעתי, הכרטיס הזה הולך להצליח ביג טיים. כמעט כל המדינה קונה בשופרסל, הם מתרחבים להם מיום ליום, וביננו, כ"כ יקר שם שלא תזיק איזו הנחה...
ועל זה נאמר: שופרסל, תעשה לי כרטיס!

למעלה