החדש של שאנייה

eranmc

New member
החדש של שאנייה ../images/Emo5.gif

מהמם!!! ממש מקסים שיר כמו שאני אוהב. יש בו צד עצוב אתם לא חושבים?

sharabigfan

New member
אתה מתכוון לWhen You Kiss Me?

או לTYB? כן השיר של when you kiss me זה שיר מיוחד על הפעם הראשונה ששמעתי הרגשתי כמה שהשיר מהמם יפה ומדהים שאניה שרה את השיר עם הנשמה כל כך יפה שאניה שרה יפה וזה גם מאוד רומנטי לפי דעתי... לא יודעת זה שיר מאוד חזק וגם כמובן TYB שיר מדהים הוזיקה גאונית במיוחד הכינורות
שאניה פשוט מדהימה

eranmc

New member
מסתבר ש TYW ../images/Emo3.gif

באמת בגלל הכינורות - רעיון גאוני!!! נמאס מצלילי הפופ וה RNB הפשוטים - משהו קלאסי תמיד מנצח.

thank you baby??

זה שיר מהמם שאנייה !!!!!!!!! כמו כל השירים של שאנייה! אבל thank you baby זה ממש חבל על הזמן!!

m L m

New member
בוקר טוב אליהו!

רוץ תקנה את הדיסק.... תאמין לי שלא תתחרט. כשאני קניתי אותו לא יכולתי להפסיק לשמוע אותו במשך 3 שבועות! (אח"כ פשוט הכרחתי את עצמי לשמוע משהו אחר...לא שזה עזר
)

eranmc

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

שיהיה כסף אני אקנה - בינתיים אין!

sharabigfan

New member
אני שמחה בשבילך../images/Emo13.gif שאניה זה בריאות

ותאמין לי שכל שיר משם זה שיר מדהים הכל הכל
) פשוט שאניה היא מדהימה וגם לי אין יום שלא נתקע לי בראש שיר של שאניה....

eranmc

New member
לשם התרגשות - איזה שיר אתם ממלצים

לי לשמוע? היום הייתי בחנות דיסקים אבל לא היהלא מספיק (וזה עלה רק 39 שקל בשבילי
)

m L m

New member
אמממ....

אני הכי אוהבת את nah! - זה שיר קאנטרי טיפוסי וכיף לשיר אותו. ואת - UP- שנותן מצברוח. תמיד כיף לשמוע אותו אפילו אם חושבים שזה כבר נמאס. רשימת שירים !I´m Gonna Getcha Good - מלא במרץ. וכמובן שכיף לשיר אותו. She´s Not Just A Pretty Face - לדעתי, שיר חשוב! במיוחד לשאניה שלוותה בהמון שמועות בתחילת דרכה. Forever And For Always - שיר אהבה טיפוסי של שאניה. האמת שאני אוהבת אותו בזכות הקליפ... Ain´t No Particular Way - שיר חשוב למי שמחפש אהבה. אני כ"כ מתחברת אליו! It Only Hurts When I´m Breathing - ת'אמת, לא אהבתי את השיר הזה עד לפני שבועיים! אני פשוט לא יכולה לסבול שירים בכיינים. אבל אז פתאום התחברתי לשיר הזה ו- ואוו! !wanna Get To Know You) That Good) -טוב, לא משהו... C´est La Vie - השיר הזה כ-ל-כ-ך נכון! (רק שאצלנו זה יום ראשון ולא שני
) אבל הוא משדר אופטמיות ואני אוהבת את זה! !Ka-Ching - הרבה אנשים שאלו אותי למה שאניה שרה על רעש של מכונה. אבל ברגע ששמעו את השיר והקשיבו למילים ברצינות - אהבו! גם אני
(Thank You Baby! (For Makin´ Someday Come So Soon- עוד שיר שהתחלתי לאהוב בזכות הקליפ שלו... !Waiter! Bring Me Water - שיר מצחיק- אבל כ"כ נכון! !What A Way To Wanna Be - שיר ענק! בלא מובן המילה
שאניה שוב עושה את זה- מטיפה לעולם בדרכה המיוחדת.
I Ain´t Goin´ Down - אני לא מתחברת לשיר הזה אבל אין ספק שהוא חשוב! (!I´m Not In The Mood (To Say No אני לא כ"כ מתחברת לשיר הזה... אבל אין לי בעיה לשמוע אותו. ( In My Car (I´ll Be The Driver לפעמים אני לא יכולה לשמוע את השיר לפעמים אני מוצאת את עצמי שרה בקולי קולות.... בדיוק מה שאני אוהבת בשירים של שאניה! When You Kiss Me - השיר שמתחרה בfrom this moment ברומנטיות... ___________ לא יכולה לסבול את: Juanita I´m Jealous אממ..... זהו. אני יודעת שזה לא מה שביקשת... אבל ברגע שהתחלתי לכתוב לא יכולתי להפסיק

sharabigfan

New member
ממממ שאלה קשה ביותר../images/Emo6.gif

השירים שאני ממליצה לך הם I Aint Going Down שיר מקסים מדהים ... שיר עם הרבה רגש שיר מקסים :))) תגיד לי מה אתה חושב עליו שתשמע אותו:) עכשיו שלא נדבר על NAH שיר כל כך יפה ומקסים שיר קאנטרי עם קצב ממש כיף לשמוע שיר ממש חזק לפי דעתי I Wanna get to know you מעניין למי שאניה כתבה את השיר המדהים הזה איכשהוא את השיר I am jealous לא ממש אהבתי אבל שהקשבתי למילים WOW אמרתי איזה שיר מקסים שיר מאוד יפה לדעתי במיוחד בקטע When The Moon IN YOUr Eyes פשוט נדבקתי לשיר שיר שמתנגן לי בראש Waier Bring me WAter שיר מאוד מקפיץ עושה מצב רוח כמובן כל האלבום יפה:))

smgfan

New member
Juanita שיר ענק! איך את לא אוהבת

אותו?? הקצב הספרדי הזה ממש יפה
כנ"ל על It Only Hurts When I Breathe שיר פשוט מרגש!!! עם When You Kiss Me נראה לי שכולנו בהסכמה מלאה שהשיר הזה פשוט גדול!

למעלה