אמממ....
אני הכי אוהבת את nah! - זה שיר קאנטרי טיפוסי וכיף לשיר אותו. ואת - UP- שנותן מצברוח. תמיד כיף לשמוע אותו אפילו אם חושבים שזה כבר נמאס. רשימת שירים !I´m Gonna Getcha Good - מלא במרץ. וכמובן שכיף לשיר אותו. She´s Not Just A Pretty Face - לדעתי, שיר חשוב! במיוחד לשאניה שלוותה בהמון שמועות בתחילת דרכה. Forever And For Always - שיר אהבה טיפוסי של שאניה. האמת שאני אוהבת אותו בזכות הקליפ... Ain´t No Particular Way - שיר חשוב למי שמחפש אהבה. אני כ"כ מתחברת אליו! It Only Hurts When I´m Breathing - ת'אמת, לא אהבתי את השיר הזה עד לפני שבועיים! אני פשוט לא יכולה לסבול שירים בכיינים. אבל אז פתאום התחברתי לשיר הזה ו- ואוו! !wanna Get To Know You) That Good) -טוב, לא משהו... C´est La Vie - השיר הזה כ-ל-כ-ך נכון! (רק שאצלנו זה יום ראשון ולא שני
) אבל הוא משדר אופטמיות ואני אוהבת את זה! !Ka-Ching - הרבה אנשים שאלו אותי למה שאניה שרה על רעש של מכונה. אבל ברגע ששמעו את השיר והקשיבו למילים ברצינות - אהבו! גם אני
(Thank You Baby! (For Makin´ Someday Come So Soon- עוד שיר שהתחלתי לאהוב בזכות הקליפ שלו... !Waiter! Bring Me Water - שיר מצחיק- אבל כ"כ נכון! !What A Way To Wanna Be - שיר ענק! בלא מובן המילה
שאניה שוב עושה את זה- מטיפה לעולם בדרכה המיוחדת.
I Ain´t Goin´ Down - אני לא מתחברת לשיר הזה אבל אין ספק שהוא חשוב! (!I´m Not In The Mood (To Say No אני לא כ"כ מתחברת לשיר הזה... אבל אין לי בעיה לשמוע אותו. ( In My Car (I´ll Be The Driver לפעמים אני לא יכולה לשמוע את השיר לפעמים אני מוצאת את עצמי שרה בקולי קולות.... בדיוק מה שאני אוהבת בשירים של שאניה! When You Kiss Me - השיר שמתחרה בfrom this moment ברומנטיות... ___________ לא יכולה לסבול את: Juanita I´m Jealous אממ..... זהו. אני יודעת שזה לא מה שביקשת... אבל ברגע שהתחלתי לכתוב לא יכולתי להפסיק