החדש של סליפנוט

theAMP

New member
החדש של סליפנוט

ההודעה הזאת מיועדת אך ורק לאנשים שכן אוהבים את סליפנוט, אני מבקש בכל לשון של בקשה מאנשים שלא אוהבים אותם, או לא להגיב או להגיב בצורה בונה. ולעינייננו: לדעתי, האלבום החדש של סליפנוט הוא אחד הדברים הכי פורצי דרך שיצאו בזמן האחרון במוסיקה. יש אנשים שאומרים שהוא יותר טוב, יש אנשים שאומרים שהוא פחות טוב, אבל יש משהו אחד שפשוט מביא אותי למסקנה שהם גאונים בתחומם. למה זה? האלבום הקודם של סליפנוט היה אלבום פופ מצוין, עם סגנון מאד מקורי, מאד חדשני ומאד מאד כבד (וכשאני אומר כבד אני מתכוון בדר"כ למשהו שמושתת בעיקר על באס מאסיבי, כך שמבחינתי גם הוו-טאנג קלאן הם בעלי סאונד כבד ביותר). מה שהלהקה עשתה בדיסק החדש, זה בעצם לקחת את זה רמה אחת מעל, ולטשטש לגמרי את הגבולות בין פופ למטאל. הם פשוט חשבו לעצמם "איך נעשה את זה יותר כבד, יותר מהיר, יותר צווחני וגורם יותר כאב בטן מהדיסק הקודם, וגם נכניס השפעות של דת´ וספיד מטאל (!) ועדיין נגרום לזה להשמע כמו פופ". התוצאה גאונית. הם הצליחו במאה אחוז. IOWA הוא אחד הדיסקים שעדיין לא הבנתי מה קורה בו, והוא אחד היותר כבדים שיש לי ושיצא לי לשמוע, אבל סליפנוט עדיין השכילו לעשות אותו מאד מאד קליט במובן מסוים, עם שירים שכמעט לכל אחד מהם יש פוטנציאל הימנוני: "People equals shit, people equals shit" או "if you´re 555 i´m 666" אלה דברים שבקלות אפשר לדמיין קהל של עשרות אלפי אנשים צווח, ממש כמו "we will rock you" מה דעתכם? יש משהו בגיבובי השכל שכתבתי כרגע? נ.ב מטאל הד אני בהחלט מודע לטעמך המוסיקלי, שכולל בתוכו סלידה מסליפנוט מאיזושהיא סיבה שעוד לא הצלחתי להבין, אז אני מבקש ממך, אם אתה מגיב, תעשה את זה ענייני ולא קטנוני. תודה מראש

Zed off

New member
מה הקטע שלך?

שלא תבין...תדבר על סליפנוט כמה שאתה רוצה, אבל קצת מוזר שבהתחלת ההודעה אתה כותב שאתה לא רוצה תגובות כועסות(או משהו כזה) ואחר כך אתה פונה לאריה(מטאל הד)שלא יגיב בקטנוניות, אתה פשוט מתחנן לתגובה ממנו, אתה יודע שהוא "חם מזג" אז למה אתה מתגרה בו?

פורץ דרך? חדשני?

אני לא חושב שאלה הם תארים שניתן לייחס לאלבום של סליפנוט. אם אתה אוהב אותו או לא זה כבר עניין אחר, אבל חדשני ופורץ דרך הוא לא.

theAMP

New member
האמת אפשר...

רק העובדה שעשיתי את זה בהודעה הקודמת מראה שאפשר... דבר שני, אני בספק אם שמעת את הדיסק הזה, וחבל שאתה ישר מחליט משהו לפני ששמעת אותו. תן לדיסק הזה הזדמנות (והזדמנות זה לא לשמוע את הדיסק פעם אחת וגם זה רק הייליטס של כל שיר). תנסה להתנתק מהקטע של "מה זה מטאל ומה זה לא" ופשוט תשמע מוסיקה. אני בטוח שאחרי שתשתע את הדיסק הזה 3 או 4 פעמים, אתה לא בהכרח תסכים איתי, אבל תבין למה התכוונתי (ואני ממליץ באוזניות, אגב, כי רק ככה תתקרב ללהבין מה קורה שם. אני עדיין לא הבנתי לגמרי).

תראה

לא זכיתי לשמוע אף שיר מלא פרט לשיר אחד ששמו אינו זכור לי בVH1. האם תוכל להמליץ לי על מקום בו אוכל לשמוע את האלבום בשלמותו? כי הקטעי שלושים שניות ביאהו לא הותירו עלי רושם עמוק...

BlackShadow

New member
אמממ...

אל תבזבז זמן על להוריד שירים של סליפנוט! אבל אם כבר להוריד שירים שלהם, כדאי מהאלבום הראשון שלהם (הראשון ראשון!!! זה שיצא ב-1995, שהרבה אנשים לא יודעים על קיומו), ששם היה להם הרכב הרבה יותר טוב ויש שם שירים לא רעים בכלל!

בוא לא ניסחף........

הדיסק הראשון זוועה.........מזכיר לי "הימנונים" של פריקים בצופים "FUCK IT ALL FUCK THIS WORLD BLA BLA BLA" אף פעם לא חשבתי שהארדקור טוב במילים... (אולי חוץ מ- MACHINE HEAD והדיסק הישן של SOAD) אבל אני חייבת להגיד שהדיסק החדש של SLUPKNOT ממש ממש ממש טוב!!!!!!! אני נהנית לשמוע אותו כל פעם מחדש!!! בדר"כ שירים קליטים נמאסים מהר...אבל יש בו משהו שממש אפשר לשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם... הם שינו סיגנון ממש ממש לובה.......ובדיסק הזה יש את כולם! "פריצת דרך" או משהו כזה לא הייתי נסחפת להגיד.. גם לא "חדשני"... זה פשוט שינוי כיוון קיצוני של הלהקה... והרבה להקות עושות את זה בזמן האחרון... חלק לטובה וחלק כמו שכול אומרים "התקלקלו".... הכל עניין של טעם.

barakas

New member
פ-ו-ז-ה

תכנים ילדותיים-"people equals shit/fuck this world",פוזה מגוכחת (כל התחפושות) וגם במבחינה מוזיקלית הדיסק החדש כבר לא משהו... הקודם היה נחמד מוזיקלית...היה כיף לשמוע אבל לא יותר מזה.אני חושב שהם כן חידשו משהו בזאנר שלהם (אין לי מושג מהו אבל :) )... תגובה על הודעה אחרת: ולגבי הארדקור.סליפנוט זה לא הארדקור,גם לא סיסטם.ולהרבה להקות הארדקור בהחלט יש תוכן,בטח יותר מלהקות בלק...הדוגמאות שהבחור הביא מראות שאין לו מושג מה זה הארדקור...אני אישית גם לא משתגע על כך הזרם הזה,אבל לגבי התוכן אין לי תלונות

starless

New member
לא יחול לישון

ככה סליפ משעממים מוסיקלים ,פורצי דרך?איזה דרך הם פורצים? וסיסטם? את סיסטם אני מחבב , המלודיות שלהם נחמדות , המילים די עמוקות והיפים אוהבים אותם ובגלל שאני היפי אז ברור שגם אני אוהב לא?

badphish

New member
אז מישהו

מוכן להסביר לי ואולי יש עוד אנשים בורים כמוני מה זה הרדקור? האים אתם מתכוונים ללהקות כמו מאשין הד ודומיהם?? בבקשה תענו לי אני כבר מבולבל עד אין קץ עיזרו לי אנא

למעלה