החדש של הקטן

• פותח הנושא frodo
  • פורסם בתאריך

frodo

New member
החדש של הקטן

מוטה של 90 ס"מ, מנוע inrunner קטן, 3900kv ושלוש תאים.

frodo

New member
מחר הטסט פלייט

אנחנו מקווים שהוא יהיה מהיר במיוחד. הפרופיל נבחר לטיסה מהירה. דיווחים נוספים ינתנו לפי דרישת הקהל...

YHS

New member
צביעה של שוקולד.....

frodo

New member
חבל"ז

יש כמה מאפייני טיסה שונים לרע לעומת הזאגים הקודמים, אבל יכול להיות שזה נובע ממשקל קל יותר, ויותר מדי רוח, או מייצבים גדולים מדי. חוץ מזה זה טיל בליסטי, טס הפוך ממש טוב. צריך עוד לעשות מבחני טיסה עם פרופלורים שונים, לראות מה נותן את התוצאות הכי טובות. מעבר לזה, פרקתי היום חמישה פאקים עם הפרה העצלנית, כיף לא נורמלי... ראיתי שגם לך יש זאגי חדש. איך? הקטן

Kiril rc

New member
מבחני ריסוק עשית? ../images/Emo8.gif

שלילי, אני צריך לחתוך כנף, אשמח לעזרה.

frodo

New member
מהנסיון

עם הכנפיים הישנות, שהאחרון נבנה באותה צורה, הן לא נשברות. אף פעם לא נשברה לנו כנף, ולא התביישנו במבחנים, ריסוקים, התנגשויות בעמודים, אחד בשני, תקופה ארוכה הטסנו כנף שהדלת של האטוט נסגרה עליה, ועשתה לה עיקום יפה בצורה של הדלת. נמעכות קצת, מתרככות קצת, נחתכות קצת(על השניים האחרונים היו כמה צלקות קרב מפרופלורים אחד של השני), אבל לא נשברות. מה שכן הייתי מרוצה מהעמידות שלו למהירות. בד"כ במהירויות שאליהן הגעתי עם הפרה, האחרים היו נכנסים לפלטרים עצבניים, אולי זה הפרופיל. ואני והגדול רק בתחילת הפרוייקט, יהיו עוד ניסויים, אתה מוזמן להצטרף לפעם הבאה שנחתוך כנפיים. שיהיו הרבה כנפיים, שיהיו קרבות שמחים...

למעלה