החדש של בריטני- WORK BITCH

Nightingale5

New member
רק שבשנים האחרונות המוזיקה של רחבת הריקודים

היא המיינסטרים
הדיג'יים כבר מזמן השתלטו על כל פינה, אפילו מועמדים לפרסים נחשבים בטקס ה-EMA הקרוב

גיא246890

New member
שוב ,"דיג'יים". אנחנו מדברים על זמר/ת

נכון שיש דיג'אים שמצליחים כיום אבל זה עדיין היה בגדר הרדיו פרנדלי ואת הרמיקסים שמרו לרחבת הריקודים ,פה נדמה שהשיר מגיע מוכן למועדון ,אין צורך ברמיקס .
בכל אופן הסאונד הזה הצליח חלקית רק באירופה ובעיקר בבריטניה.

כזה דבר באמריקה עדיין לא היה.

כזה דבר ברדיו עדיין לא היה.

אני טועה? אשמח לשמוע שיר בסגנון שהגיע למיינסטרים אני לא מוצא.

אם הסינגל "רגיל וממוחזר" אז צריך להיות לך המון דוגמאות.
בבקשה אני מחכה.(באמת מעניין אותי לדעת
_)

YugiBoy

New member
!!!!

התנדנדתי לגביו, אבל הוא מחשמל!
לגמרי מכניס אותך לאווירה ונותן אנרגיה!

Nightingale5

New member
טוב אני חייבת להגיד שאתם מעריצים ממש טובים

בתור אחת שגם מעריצה אותה בטירוף וכל הזמן מגנה עלי כאילו היא חברה שלי ואני חייבת לה משהו

השיר הזה ממש מעפן! בדיקות שמיעה חינם לכולם!

מיליון אחוז ואני שמה על זה את הבית שאין לי חחחח שאם כל זמרת אחרת הייתה חתומה על השיר הזה
הוא בחיים לא היה זוכה לכל כך הרבה תגובות אוהדות!

ומדברת מישהי שרצתה ממש לאהוב את השיר במיוחד שזאת בריטני
אבל חברים זה פשוט לא!

זה לא יותר טוב מכל מיני שירי דאנס שהיו בשנים האחרונות
ואני גם חולת דאנס/האוס/טראנס/מוזיקה אלקטרונית - איך שלא תגדירו את זה
אין בשיר הזה כלום!

אפילו השיר של אביצ'י עם ניקול (בלי שום קשרשזאת ניקול וכל אחת אחרת יכלה להחליף את הווקאל שלה פה) יותר מרגש מהשיר הזה והוא גם לא וואו בפני עצמו.

כן זה ממש עצוב לי שפעם ראשונה לא אהבתי שיר בכורה מאלבום שלה כי אני אוהבת את כל החומרים שלה
אבל כאילו בשביל לא להסכים עם זה כבר בתת מודע הרבה מעריצים עפו על השיר כאילו מי ישמע מה יש בו
אפילו אם הוא היה עוד רצועה של שיתוף פעולה באלבום של וויל אפילו אז הוא היה זוכה לפחות התלהבות כי אז זה כביכול מוריד מהחשיבות שלו
ותחשבו על זה

קיצר מושפעות נעימה אנשים

Shiri from the block

Active member
ושוב.... באמת.
מילא אתם לא אוהבים את השיר, אין בעיה, סבבה!!! לא תאהבו, תשנאו, טעם אישי של כל אחד!
אבל לרדת על מי שכן אוהב את השיר??? למה כל הזמן אנשים ממשיכים לעשות את זה??
כזה מפריע לכם שיש אנשים שאוהבים את השיר? מה הבעיות פה??
אתם לא אוהבים, סבבה. אל תאהבו. אבל אם אחרים אוהבים אל תתחילו לשפוט אותנו ולהגיד שאנחנו מושפעים, פאטתים, עיוורים, חיורשים וכו'.
טעם אישי!!!!!!!!
די לרדת על מי שכן אוהב!!!!!
וזה לא בהכרח רק על השיר הזה, זה בכללי. יש מנהג פה בפורומים לרדת על מי שכן חושב שהשיר יפה או שהתמונה יפה או בלה בלה ולקרוא למעריץ עיוור או פתאט או כל מיני גינויים כאלה ואחרים. די כבר!!!!
את רואה אותי אומרת לאחרים משפטים כמו "איך אתם מסוגלים לא לאהוב את השיר? את חירשים אין לכם טעם מוזיקלי" כי ככה זה נשמע מהצד שלי רק לכיוון ההפוך.

והכי מתה על האלה שקובעים חותמים בוודאות במיליון אחוז עם כסף בבנק שאם מישהי אחרת הייתה שרה לא היינו אוהבים. מאיפה את יודעת??
ואולי כן?
גם גאגא מחיאות כפיים זה סוג של דאנס קצבי, אז? ואני מתה על השיר הזה. אז מי בהכרח אומר שאנחנו לא נאהב אם מישהי אחרת הייתה שרה?? למה להגיד דברים ככה בוודאות מוחלטת כאילו זה עובדה קבועה חתומה בספר??

זה משגע אותי כבר.
אנחנו אוהבים, אתם לא. נקודה. אף אחד לא חירש ואף אחד לא עיוור ואף אחד לא פנאט. פשוט אוהבים את השיר. כזה פשוט!!
לכם לא כיף לשמוע אותו- אל תשמעו. אבל די לרדת על מי שכן ולצחוק עלינו ולגחך גיחי גיחי בדיקת שמיעה לכולם. מצחיק.
הייתי גם יכולה פשוט להגיד שאולי את צריכה בדיקת שמיעה בגלל שאת לא אוהבת את השיר, אבל אני לא אגיד, כי אני כן מכבדת שלכל אחד יש טעם אישי משלו ולא כולם צריכים/חייבים לאהוב את השיר.

אוף.

ndnd123

New member
שירן מה את מתייחסת..

הרי זה השיר הראשון שאיכשהו משנה את חוקי המשחק, ולא נמצא במבנה של "בית פזמון בית פזמון סי פארט פזמון". זה משהו שונה, זה משהו חדשני, אנשים עם אוזן מוזיקלית רחבה עפים עליו!

Shiri from the block

Active member
לא איכפת לי מהשיר איכפת לי מהצורה שגולשים מרשים לעצמם לרדת על הטעם המוזיקלי של גולשים אחרים.
שישנאו את השיר מצידי, אין לי בעיה. אבל די לטעון שכל מי שאוהב את השיר הוא חירש עיוור מפגר מטומטם אין לו שמיעה מוזיקלית ובלה בלה בלה.
נמאס.

Nightingale5

New member
בוא אני אגלה לך סוד

השירים האהובים עלי הם אלה שלא בנויים במבנה הרגיל!!!!
יש לי אוזן מספיק מפותחת, אני מאזינה לאמנים שאתה לא תנחש בחיים שאני מאזינה להם (לפי התגובה שלך)
דוגמה: זירו 7, מאסיב אטאק, רייאן לזלי, סיימון וגרנפוקל, הסמיטס, רדיוהד, ועוד
אני מקווה שזה מספיק מגוון ומיוחד בשבילך (אם אתה מכיר את כולם)
אני לא מנסה לשחק אותה חכמה יותר או מתוחכמת יותר בגלל שלא אהבתי את השיר החדש שלה
אין שום קשר למבנה של השיר לחוסר חיבה שלי אליו

למעלה