ושוב.... באמת.
מילא אתם לא אוהבים את השיר, אין בעיה, סבבה!!! לא תאהבו, תשנאו, טעם אישי של כל אחד!
אבל לרדת על מי שכן אוהב את השיר??? למה כל הזמן אנשים ממשיכים לעשות את זה??
כזה מפריע לכם שיש אנשים שאוהבים את השיר? מה הבעיות פה??
אתם לא אוהבים, סבבה. אל תאהבו. אבל אם אחרים אוהבים אל תתחילו לשפוט אותנו ולהגיד שאנחנו מושפעים, פאטתים, עיוורים, חיורשים וכו'.
טעם אישי!!!!!!!!
די לרדת על מי שכן אוהב!!!!!
וזה לא בהכרח רק על השיר הזה, זה בכללי. יש מנהג פה בפורומים לרדת על מי שכן חושב שהשיר יפה או שהתמונה יפה או בלה בלה ולקרוא למעריץ עיוור או פתאט או כל מיני גינויים כאלה ואחרים. די כבר!!!!
את רואה אותי אומרת לאחרים משפטים כמו "איך אתם מסוגלים לא לאהוב את השיר? את חירשים אין לכם טעם מוזיקלי" כי ככה זה נשמע מהצד שלי רק לכיוון ההפוך.
והכי מתה על האלה שקובעים חותמים בוודאות במיליון אחוז עם כסף בבנק שאם מישהי אחרת הייתה שרה לא היינו אוהבים. מאיפה את יודעת??
ואולי כן?
גם גאגא מחיאות כפיים זה סוג של דאנס קצבי, אז? ואני מתה על השיר הזה. אז מי בהכרח אומר שאנחנו לא נאהב אם מישהי אחרת הייתה שרה?? למה להגיד דברים ככה בוודאות מוחלטת כאילו זה עובדה קבועה חתומה בספר??
זה משגע אותי כבר.
אנחנו אוהבים, אתם לא. נקודה. אף אחד לא חירש ואף אחד לא עיוור ואף אחד לא פנאט. פשוט אוהבים את השיר. כזה פשוט!!
לכם לא כיף לשמוע אותו- אל תשמעו. אבל די לרדת על מי שכן ולצחוק עלינו ולגחך גיחי גיחי בדיקת שמיעה לכולם. מצחיק.
הייתי גם יכולה פשוט להגיד שאולי את צריכה בדיקת שמיעה בגלל שאת לא אוהבת את השיר, אבל אני לא אגיד, כי אני כן מכבדת שלכל אחד יש טעם אישי משלו ולא כולם צריכים/חייבים לאהוב את השיר.
אוף.