החדש של אלבן

sshender

New member
החדש של אלבן ../images/Emo99.gif

דר' אלבן חוזר... לשורשים!!!
כפי שמעיד שמו של האלבום החדש, לא רק E-Type עושה כבוד לסגנון שהביא אותו לצמרת, ואבלן ב- Back to Basics החדש שלו בהחלט מפתיע לטובה את חובבי הז'אנר שבזכותו למדנו לאהוב אותו בעשור הקודם. סקירת שירים: Don't Joke With Fire - כנראה הרצועה הטובה באלבום!!! יורו בגילגולו העדכני ביותר עם מלודיה מצויינת וקצב שקשה להישאר אליו אדיש. אין לי מושג מי ה- lead singer בשיר, אבל יש לו קול מצויין, והרגאיי של אלבן בין הבתים פשוט מדהים ומוסיף לשיר אוירה שאנטית ויורואית קלאסית! 10/10!!!! Street Vibes - יורו-רגאיי חביב. לא להיט, אבל גם לא מאכזב. 5/10 Push It - שיר די מוזר, בעל אפקטים שמזכירים את סגנון הקלאב, אבל עם flavor של פעם. 6/10 I Wanna Know - עוד פנינת דאנס מדהימה!!!
. מלודיה יורואית וקצב לטיני משהו. 10/10 Work Work - עוד רצועת יורו-רגאי... יש קצת תחושה של filler, אבל גם הוא מזכיר מאוד את הישנים של אלבן, אז חובבי אלבן שביניכם בודאי יעריכו. 4/10 Give Me Lovin - הרצועה הכי "פרוגרסיבית" באלבום, ועושה את זה על הצד הטוב ביותר. בהחלט משהו שהייתי שם במיקס עכשווי במועדון. מזכיר בסגנון קצת את call on me ודומיו. 8/10 Single Searching. - הרצועה האמכזבת ביותר באלבום מבחינתי. לא התחברתי לכלום. 2/10 The One - עוד יורו-רגאיי... אמממ... אני מתחיל לחשוב שקיבלתי רושם מוטעה קמעה על האלבום. אולי בזכות שתי הפנינות שלו, התעלמתי מכל השירים האיטיים הלא מזהירים... איקצר גם זה אחד מהם. שום דבר חדש. 4/10 It's My Life 2007 - רמיקס מדהים לשיר עוד יותר מדהים!!! ממש אהבתי את ה"תיבול" שעשו לו! 8/10 Habibi - מפנה טיפה מוזר... בשיתוף פעולה עם זמרת ערביה... נו טוב.. לפחות מעלי יואהב
6/10 Chiki Chiki (Starclub Remix)- שיר מצויין שקצת מאסתי בו כבר. אבל למען ההגינות נתתי לי את הציון שמגיע לו 9/10 לא התייחסתי לרמיקסים כי רובם עומדים בקנה אחד עם המקור. שום דבר מזהיר ששווה איזכור בנפרד. מה זה?... אתם רוצים גם קישור להורדה? אחחח... הנוער של ימינו... נו טוב: http://depositfiles.com/en/files/2239595

רק עכשיו הוא מוציא את האלבום?

חביבי וצ'יקי צ'יקי מוכרים מזמן מזמן.. רמיקס חדש ל- It's My Life צפוי אולי תבחר איזו רצועה שאתה מאד אוהב ותחדש לנו.

dj ohad

New member
אני חולה על דוקטור אלבאן

חבל שקשה להשיג את הסינגלים שלו שיצאו בניינטיז יצרתי קשר עם הד ארצי ו-IMP שייצגו את הזמר בארץ ואפילו להם אין כבר

nadavsr

New member
אלבום זוועתי! הורדתי, שמעתי, מחקתי ../images/Emo31.gif

למעלה