החדש של אלבן ../images/Emo99.gif
דר' אלבן חוזר... לשורשים!!!
כפי שמעיד שמו של האלבום החדש, לא רק E-Type עושה כבוד לסגנון שהביא אותו לצמרת, ואבלן ב- Back to Basics החדש שלו בהחלט מפתיע לטובה את חובבי הז'אנר שבזכותו למדנו לאהוב אותו בעשור הקודם. סקירת שירים: Don't Joke With Fire - כנראה הרצועה הטובה באלבום!!! יורו בגילגולו העדכני ביותר עם מלודיה מצויינת וקצב שקשה להישאר אליו אדיש. אין לי מושג מי ה- lead singer בשיר, אבל יש לו קול מצויין, והרגאיי של אלבן בין הבתים פשוט מדהים ומוסיף לשיר אוירה שאנטית ויורואית קלאסית! 10/10!!!! Street Vibes - יורו-רגאיי חביב. לא להיט, אבל גם לא מאכזב. 5/10 Push It - שיר די מוזר, בעל אפקטים שמזכירים את סגנון הקלאב, אבל עם flavor של פעם. 6/10 I Wanna Know - עוד פנינת דאנס מדהימה!!!
. מלודיה יורואית וקצב לטיני משהו. 10/10 Work Work - עוד רצועת יורו-רגאי... יש קצת תחושה של filler, אבל גם הוא מזכיר מאוד את הישנים של אלבן, אז חובבי אלבן שביניכם בודאי יעריכו. 4/10 Give Me Lovin - הרצועה הכי "פרוגרסיבית" באלבום, ועושה את זה על הצד הטוב ביותר. בהחלט משהו שהייתי שם במיקס עכשווי במועדון. מזכיר בסגנון קצת את call on me ודומיו. 8/10 Single Searching. - הרצועה האמכזבת ביותר באלבום מבחינתי. לא התחברתי לכלום. 2/10 The One - עוד יורו-רגאיי... אמממ... אני מתחיל לחשוב שקיבלתי רושם מוטעה קמעה על האלבום. אולי בזכות שתי הפנינות שלו, התעלמתי מכל השירים האיטיים הלא מזהירים... איקצר גם זה אחד מהם. שום דבר חדש. 4/10 It's My Life 2007 - רמיקס מדהים לשיר עוד יותר מדהים!!! ממש אהבתי את ה"תיבול" שעשו לו! 8/10 Habibi - מפנה טיפה מוזר... בשיתוף פעולה עם זמרת ערביה... נו טוב.. לפחות מעלי יואהב
6/10 Chiki Chiki (Starclub Remix)- שיר מצויין שקצת מאסתי בו כבר. אבל למען ההגינות נתתי לי את הציון שמגיע לו 9/10 לא התייחסתי לרמיקסים כי רובם עומדים בקנה אחד עם המקור. שום דבר מזהיר ששווה איזכור בנפרד. מה זה?... אתם רוצים גם קישור להורדה? אחחח... הנוער של ימינו... נו טוב: http://depositfiles.com/en/files/2239595
דר' אלבן חוזר... לשורשים!!!