החדש של אייס T

אורז

New member
החדש של אייס T

כל מי שטייל במזרח וביקר במקדשים על פסגות ההרים, לא יכול היה שלא לתהות איך לעזאזל הם העלו את מכונות הקוקה קולה לכל מקום. אחרי שאתה הולך ימים שלמים על בשבילים צרים על שפת תהום, מטפס על צוקים, עובר גאיות וחוצה גשרים אתה באמת לא מבין איך הם עשו את זה. לכן יש משהו יפה ומקורי ברעיון של אדלר להראות לנו מסע של מכונת אייס T למקום שכזה. אבל בכל זאת נדמה שלמרות ההשקעה הגדולה בסרט, יש בו משהו מאוד אנמי. תקנו אותי אם אני טועה אבל הסרט הזה בברייק. הוא לא בולט, לא תופס את תשומת הלב ובטח שלא מעורר דיבור. למה? ההשערה שלי היא שהסיבה לכך היא שחסר בו סיפור. אין בסרט עלילה, לא ברור לך למה מעבירים את המכונה, למי ולשם מה. למעשה לא קורה בסרט שום דבר, אין בו שיא ולא ממש סוף. חבל שבסרט מושקע כל כך סמכו אך ורק על ההפקה. מסתבר שהיו צריכים לחשוב עוד קצת על התסריט.

mc80

Member
מדובר בסרט חביב אבל רק בצפייה

ראשונה שנייה. אחכ באמת מתחילות להתעורר השאלות של מה בעצם הסיפור פה. יש אומנם משהו נחמד ברעיון, אך הוא נוצר רק כדי למשוך תשומת לב בשוני שבו, בהפתעה שבו, בשילוב 2 העולםמות הלא צפויים. אבל כאן הוא גם נגמר. אין פה באמת שת"פ שעושה איזה משהו מעבר למערביות משעממת וכבישה מטופשת של היופי של המזרח. ככה אני אוכל למכור בעצם כל מוצר. עצוב. ולגבי איך העלו את המכונה להר וכדו', אין לי מושג מבפנים, אבל לא אתפלא אם לא באמת העלו את המכונה, והכל היה הדמייה של 1000 מטר גובה ב-10 מטר בסה"כ. הרגשה כזו.

../images/Emo32.gif מסכנים הנזירים האלה

ג יפית לא הביאה להם שתיה עם הקוטג'.היו צריכים לחכות כמה שנים.

TIC

New member
מי שעושה מילואים, לא מתפלא

מי שרואה את הגזלן (פורד טרנזיט 77') שממתין בקצה של פיסטין אליו הגעת אחרי יומיים של ניווט בשטח קשה שההאמר הצבאי והטרקטורונים הגיעו אליו עם כננות מרוסקות וגחונות מרוטשים, לא מופתע... נראה לי שמשם הגיע הרעיון לתסריט. TIC.

10יוסי10

New member
אורז יש לי כמה הסברים לתהיות שלך

אין סיפור כי הסרט הזה לא לא של אייס T ולא של אדלר - אלא של נסטי ושל שלמור... עושה יותר הגיון?

Nestea החדש של שלמור אבנון עמיחי

קרדיטים: מנהל קריאטיב ראשי: גדעון עמיחי מנהל קריאטיב: צור גולן ארט: אורי דגן קופירייטר: עמית גל במאי/ת: אוהב פלנץ

TIC

New member
עכשיו, כשאני רואה זה בפעם השלישית

עדיין לא הבנתי... מה??? זאת אומרת, מי??? אאההה, למה??? מירן, אתה בטוח שזה של צור? לא מתאים לו. הבנאדם תותח. TIC.

10יוסי10

New member
אני גם לא הבנתי את זה

וזה עצוב. שלמור אשכרה שכחו איך עושים סרטים. וכשיש להם כבר סרטים עם רעיון, אז הם נראים כמו פרינט.

קולמוס

New member
אין שם איזה ברדוגו אחד לרפואה?!

מה זה כולם עם שמות של טייסים וגלצ"ניקים?

אם עד עכשיו כל הרוחניקים

חיפשו קולה אחרי הג'וינט, עכשיו הם אמורים לחפש את המקרר של נסטי? אגב, סרט ממש חביב בעיני. משהו העלה כאן את ההוא מהגזלן- בדיוק זה. מדהים איך במקום שכף רגל אדם בחיים לא דרכה בו מחכה אוטוגלידה, מקרר של חטיפים או בודקה שמוכר סיגריות.

woosabi1

New member
והעיקר(כמו שאני נוהג לומר)..

נסעו לתאילנד ועשו חיים. כוס אמו כל השאר

למעלה