החדשים...

FootballH

New member
החדשים...

הייתי רוצה לדעת כמה אנשים חדשים הגיעו למשחק הגמר. כל מי שהגיע למשחק פעם ראשונה וראה פוטבול, או הגיע לפורום בעקבות פרסומים על המשחק... אנא שישרשר את עצמו פה ויגיד איך הוא הגיע.

laufgas

New member
הבעיה היחידה היא

שאולי הם פשוט לא בפורום. אולי כן?

Yo-man

New member
נו, ואיך התרשמת ?

עשינו לך חשק לשחק פוטבול ? הבנת מכל האירוע הזה שאפשר להצטרף לליגה בעונה הבאה ? נהנית מהמשחק ?

JacobRa

New member
בפועל רציתי להצטרף כבר בעונה החולפת

אבל אפשר מגיל 17, וגם השעות של המשחקים לא אפשרו לי לבוא ולראות כי יש לי לימודים. חשק יש לי כבר איזה שנה, אני מביא לפעמים כדור לבית ספר ואנחנו מתמסרים. תאמת, ממש התרשמתי מהמשחק, הייתה אוירה של פוטבול, וזה דבר טוב. אני כמובן אנסה להצטרף בעונה הבאה...(אני עדיין בן 16) וסתם עוד שאלה, מה דרוש בשביל להקים קבוצה בכפר סבא לדוגמה?

Yo-man

New member
דרושים מספיק אנשים

את שאר התמיכה, הדרכה וליווי ראשוני תוכל לקבל מחברי הליגה. הבעיה היא למצוא שחקנים שקודם כל יתמידו, אח"כ שיהיו קצת מוכשרים ושיוכלו למלא את התקידים הנדרשים (אנשים קצת גדולים ללין, מהירים לתפוס כדורים או למנוע את תפיסתם ואחד או שניים שיודעים לזרוק כדורים תוך חישוב משתנים ווקטורים...)

itaihasid

New member
סליחה שאני נדחף

אבל אני אשמח אם תדבר איתי.. אחרי שמיזם התיכון נפל אני בונה רעיונות ומתחיל בסיס מההתחלה ואני יותר מאשמח לקבל עזרה ותמיכה כרגע יש לנו בערך חמישה שישה שחקנים רציניים שהבעיה איתם זה צבא (עם שתיים) ובית ספר (עם שתיים)

Executioner

New member
אני מנצל את השרשור הנ"ל.

לא הגעתי למשחק הגמר דרך הפורום אלא לזה שלפניו, זה גם נחשב? בכל אופן זו הפעם הראשונה שאני שומע על הליגה ולא על כמה חבר'ה שהחליטו לשחק פוטבול. *זהו יורם אני מפסיק להציק:)

Yo-man

New member
ברוך צאתך מהצללים ../images/Emo140.gif

נא להכיר את המוציא לפועל האדום. אני מאמין שעד פתיחת העונה הבאה כולכם תכירו אותו, בעיקר מי שמשחק... לדעתי רק בשביל שחקנים פוטנציאלים כמו המו"ל נצטרך למצוא שיטה לעשות דראפט לקראת העונה הבאה או לפתוח קבוצה נוספת בת"א.

FootballH

New member
בהחלט

אני בהחלט רואה איך יהיו עליו מריבות. אגב, הוא לא גר קרוב במקרה לחיפה, נכון? :) ולחשוב שאני אצטרך להתמודד מולו

laufgas

New member
יורם, אתה מוכן להציג לנו את

המוציא לפועל?

Yo-man

New member
בחור חביב בן 17 ../images/Emo13.gif

אני לא רוצה לדבר בשמו, אבל אם בן חושש ממנו אתם יכולים להבין שהוא לא סתם "ילד" בן 17...

Yo-man

New member
בכלל לא בטוח... יותר מידי סידורים

אבל מצד שני זה עוד לא אומר "לא". נצטרך לחכות עוד יומיים לדעת מה קורה לנו פה בבית.

Executioner

New member
התרגום החופשי לשם

בארגון ההאבקות הישראלי הוא "התליין"(פרסומת סמויה). אם היית במשחק אני הבחור הג'ינג'י הכי גבוה שראית מבין הג'ינג'ים ואני חושב שגם בין הנוכחים. וישבתי ליד יורם.

למעלה