החדשות היחידות הן...

החדשות היחידות הן...

פירוט החוזה של איירוד. איירוד ירוויח 6 מיליון אם/כשיעבור את ווילי מייז (660) בטבלת הHRים של כל הזמנים. הוא ירוויח עוד 6 מיליון כשיעבור את בייב רות' (714), ועוד 6 מיליון כשיעבור את האנק אארון (755). הוא ירוויח 6 מיליון כשהוא ישווה את שיאו של בארי בונדס (762 ככל הנראה) ועוד 6 מיליון כשיעבור אותו (עם #763). כן, איירוד יכול להרוויח 12 מיליון דולר במשחק אחד, אפילו אינינג אחד, רק ע"י HRים מס' 762 ו763 ברצף. סה"כ 30 מיליון בתוספות שיעלו את סה"כ החוזה שלו ל305 מיליון. זה לא חוקי כמובן התוספות האלו, האיגוד מרשה רק תוספות ספיציפיות (וגם זה אחרי קיצוץ מלפני כמה שנים) אבל אם יש לך סוכן טוב אתה תמיד יכול לשנות את המילים ולמצוא פתח להכניס את זה לחוזה. אה, וריי אלן
יש דבר יותר טוב בספורט מWalk off hits, buzzer beaters וכאלה (שערים בדקה ה90...)? רק בשביל תגובת הקהל (והשדר) שווה לראות את זה. There's nothing like it. אלא אם כן זה נגד הקבוצה שלך כמובן

LADodger

New member
בקשר להערה האחרונה שלך

תגיד, מה יהיה איתי שנה הבאה בפנטזי VS הדודג'רס? אני נראה לי הולך לצאת דפוק ולהעדיף את הפנטזי (מקווה שלא
) כבר יצא שכמעט לא אכפת לי מה-LA KINGS (הוקי-קרח), זה אולי לא אותו דבר אבל זה סימן מדאיג...
נ.ב. - איזה מלך האיי-רוד הזה, הסתדר בחיים.... מגעיל מגעיל אבל מלך!

זה יהיה תלוי בך...

לא נראה לי שזה ישפיע עד כדי כך...מצד שני אני גם לא הכי מכיר אותך בעניין הזה - אם אתה באמת אוהב את הדודג'רס (כמו הקינגס?) לא נראה לי שתעדיף את הפנטזי... בוא נגיד שלא יכאב לך אותו דבר כששחקן שלך יעשה משהו נגד הדודג'רס...וקצת תתבאס אם שחקן שלכם יצליח אבל הוא נגדך בפנטזי אבל לא רציני...

LADodger

New member
אל תדאג

אני כבר אסתדר... את הקינגס אהדתי ממש לפני 3-4 שנים, מאז קצת התרחקתי מהוקי אבל השנה חזרתי בשביל ליגת פנטזי (פיספסתי את הדראפט אז הקבוצה שלי מסריחה
אבל לא נורא)

הנה קצת חדשות...

-פיטר גאמונס מדווח שהטווינס ירצו את פיל יוז, מלקי קבררה ואוסטין ג'קסון בשביל סנטנה. ממש לא מחיר גבוה במיוחד. כולם יודעים מי זה יוז וקבררה, ג'קסון הוא פרוספקט שחשבו עליו הרבה בעבר אבל איכזב בתוצאות עד שעלה לA+ אחרי פתיחה איטית לעונה ולא עצר במשך 3 חודשים. זה עדיין 3 חודשים כולל 3 AB מעל A+, אבל הוא הראה את הפוטנציאל שלו. באסטר אונלי חושב שיחד עם ההארכה שסנטנה ירצה היאנקיז אולי יסרבו לזה. יהיה מטומטם מצדם לדעתי. -דיונר סנצ'ז (זוכרים אותו?) ממשיך לחזור מהפציעה שעבר ב2006 והוא יחזור לבולפן של המטס מתישהו ב2008. -דלמון יאנג בשביל מאט גרזה היא "השמועה שלא מוכנה להיעלם", כנראה. פעם ראשונה שאני שומע עליה. אני לא רואה למה הדי רייז יעשו את זה...גרזה טוב אבל לא ברמה של יאנג. -הקבוצות שיצרו קשר עם מאט קלמנט: בלו ג'ייז, פאדרס, אינדיאנס, דיאמונדבאקס, פייראטס ורוקיז. הבלו ג'ייז הכי אגרסיביים, אבל הפאדרס הם האופציה העדיפה. -הקבוצות שמתעניינות ברנדי וולף: פאדרס, פיליז, אסטרוס. -בעקבות ה2 האחרונים קן רוזנטל מציין שהמרקט לREHAB פיצ'רס כאלה תוסס, כי הם נראים כאופציות יותר אטרקטיביות מאשר הפיצ'רים האחרים (קרלוס סילבהים למיניהם). המרקט הזה כולל את קלמנט, וולף, ג'נינגס, ליבר, גארסיה, קולון ובנסון. -הרייז רוצים SS, וג'ק ווילסון הוא אופציה אבל כנראה אופציה יקרה מדי בשבילם. הם שוקלים את איזטוריס. -יש בכיר שאומר שהוא שומע את שמו של ג'ייסון ביי בכל מקום, אבל הפייראטס מכחישים ואומרים שהם לא פעילים בטרייד מרקט. הם כנראה שומרים על גישה כזאת כדי להיכנס למרקט יותר מעניין ונואש יותר מאוחר בחורף - אחרי שקבוצות יפספסו את המטרות העיקריות שלהם בFA ויהיו נואשים יותר להביא איזה ג'ייסון ביי או איאן סנל. ביי עדיין מתאים לאינדיאנס. -קרלוס פניה מכחיש (בכעס) דיווח מהDR שסירב להצעת 3/30 מהרייז להארכת חוזה. -הטייגרס מתעניינים בדוטל. הם יחד עם המטס ואולי גם אסטרוס וברורס. -יש התקדמות בדיבורי איינג'לס-מארלינס. נראה שזה תלוי באיינג'לס (שמוכנים לשלוח את וויליטס, קנדריק ומת'יוס) ובהכנסת אדנהארט לטרייד. -טרייד של סנטנה אולי יהיה תלוי בבמצבו של ליריאנו. לשמאלי לא היה עיכוב אחד בתהליך החזרה מפציעה שלו עד עכשיו. -הGM של המרינרס נפגש ביפן עם קורודה. אין פרטים על הצעה, אבל נראה שזה משהו כמו 4/45. -כידוע הטרייד של אסטרדה לא יעצור את המטס מלחפש קאצ'ר, כמו בנג'י מולינה שדיברו עליו בGM מיטינגס. נראה לי שזהו בינתיים...

קלמנט! אני אשמח :]

LOCAL BOY. גדל בפיטסבורג. אני מתאר לעצמי אוהד הפייראטס. מתי נראה לך הוא יוכל להתחיל להגיש במייג'ורס שוב? אני חושב שהפייראטס עושים נכון בקשר לביי.

נראה לי שמתחילת שנה הבאה

היו דיבורים שיחזור בספטמבר אבל בוסטון הייתה צריכה אותו ב60 דיי DL שבשביל המקומות לפלייאוף...לא נראה לי שזה לתוך העונה כמו גארסיה או משוה.

חדשות

האיצטדיון של הטייגרס עומד בפני הריסה קבוצת הבייסבול של דטרויט עומדת להיפרד ממגרשה הביתי ב-95 השנים האחרונות. הסיבה: העירייה מעוניינת לחסלו ולהציע מזכרות למכירה פומבית זה מאתר msn

הם לא משחקים שם כבר מאז 2000

הם בComerica Park - אצטדיון אחר כבר 7 שנים. זה האצטדיון הישן והעתיק שלהם והם פשוט הורסים אותו ומוכרים חלקים (כיסאות וכאלה) במכירה בפומבית. כנראה שהתקשורת הישראלית ממש לא הייתה ברורה אם זה...כי זו פעם שנייה בחודש שמישהו שואל את זה...:-פ

איפה הוא בד טרויט נכון?

אהה את מכיר תקבוצת פ וטבול שלהם במכללות? נכון יש להם איצטדיון באן ארבור שמה אחותי גרה ועברתי כמה פעמים ליד האיצוטדיון

לא הייתי אף פעם בדטרויט...

לא מתמצא שם... מבחינת פארקים ראיתי את יאנקי סטאדיום, פלורידה (פרו פלייר), סן פרנסיסקו וסיאטל. רק בפלורידה נכנסתי. בספורט אחר גם ראיתי כל מיני...אבל היחיד שהייתי בו זה נראה לי האמריקן ארליינס ארנה - האצטדיון של המיאמי היט שם ראיתי לא מעט משחקים.

למעלה