הנה קצת חדשות...
-פיטר גאמונס מדווח שהטווינס ירצו את פיל יוז, מלקי קבררה ואוסטין ג'קסון בשביל סנטנה. ממש לא מחיר גבוה במיוחד. כולם יודעים מי זה יוז וקבררה, ג'קסון הוא פרוספקט שחשבו עליו הרבה בעבר אבל איכזב בתוצאות עד שעלה לA+ אחרי פתיחה איטית לעונה ולא עצר במשך 3 חודשים. זה עדיין 3 חודשים כולל 3 AB מעל A+, אבל הוא הראה את הפוטנציאל שלו. באסטר אונלי חושב שיחד עם ההארכה שסנטנה ירצה היאנקיז אולי יסרבו לזה. יהיה מטומטם מצדם לדעתי. -דיונר סנצ'ז (זוכרים אותו?) ממשיך לחזור מהפציעה שעבר ב2006 והוא יחזור לבולפן של המטס מתישהו ב2008. -דלמון יאנג בשביל מאט גרזה היא "השמועה שלא מוכנה להיעלם", כנראה. פעם ראשונה שאני שומע עליה. אני לא רואה למה הדי רייז יעשו את זה...גרזה טוב אבל לא ברמה של יאנג. -הקבוצות שיצרו קשר עם מאט קלמנט: בלו ג'ייז, פאדרס, אינדיאנס, דיאמונדבאקס, פייראטס ורוקיז. הבלו ג'ייז הכי אגרסיביים, אבל הפאדרס הם האופציה העדיפה. -הקבוצות שמתעניינות ברנדי וולף: פאדרס, פיליז, אסטרוס. -בעקבות ה2 האחרונים קן רוזנטל מציין שהמרקט לREHAB פיצ'רס כאלה תוסס, כי הם נראים כאופציות יותר אטרקטיביות מאשר הפיצ'רים האחרים (קרלוס סילבהים למיניהם). המרקט הזה כולל את קלמנט, וולף, ג'נינגס, ליבר, גארסיה, קולון ובנסון. -הרייז רוצים SS, וג'ק ווילסון הוא אופציה אבל כנראה אופציה יקרה מדי בשבילם. הם שוקלים את איזטוריס. -יש בכיר שאומר שהוא שומע את שמו של ג'ייסון ביי בכל מקום, אבל הפייראטס מכחישים ואומרים שהם לא פעילים בטרייד מרקט. הם כנראה שומרים על גישה כזאת כדי להיכנס למרקט יותר מעניין ונואש יותר מאוחר בחורף - אחרי שקבוצות יפספסו את המטרות העיקריות שלהם בFA ויהיו נואשים יותר להביא איזה ג'ייסון ביי או איאן סנל. ביי עדיין מתאים לאינדיאנס. -קרלוס פניה מכחיש (בכעס) דיווח מהDR שסירב להצעת 3/30 מהרייז להארכת חוזה. -הטייגרס מתעניינים בדוטל. הם יחד עם המטס ואולי גם אסטרוס וברורס. -יש התקדמות בדיבורי איינג'לס-מארלינס. נראה שזה תלוי באיינג'לס (שמוכנים לשלוח את וויליטס, קנדריק ומת'יוס) ובהכנסת אדנהארט לטרייד. -טרייד של סנטנה אולי יהיה תלוי בבמצבו של ליריאנו. לשמאלי לא היה עיכוב אחד בתהליך החזרה מפציעה שלו עד עכשיו. -הGM של המרינרס נפגש ביפן עם קורודה. אין פרטים על הצעה, אבל נראה שזה משהו כמו 4/45. -כידוע הטרייד של אסטרדה לא יעצור את המטס מלחפש קאצ'ר, כמו בנג'י מולינה שדיברו עליו בGM מיטינגס. נראה לי שזהו בינתיים...