החדשה של בורגר ראנץ' -

johny_abola

New member
מותג מזדקן ולא רלוונטי

שמוכר רק לבני 30+- רצה לפנות לקהל הצעיר. בגלל הרדידות של הנוער של היום, זו דרך להשיג אותו. אל תגרום לי להגן על הסרט הזה. בתור איש אסט' מפריע לי שאין בו כלום. אבל בתמונה המלאה, זה אחד המרעננים שראיתי השנה.

johny_abola

New member
אגב,

זוכר את ההסכם המפורסם בין הצופה למפרסם - אני אבדר אותך 25 שניות ובתמורה תקשיב למסרים השיווקיים? אז זה בדיוק זה. פיור בידור לצופה ואטנשן ותדמית למפרסם.

גייסט

New member
ומה עם איזה כיוון רלוונטי למותג שיחזיק מעמד?

מסכים עם החוזה הזה. אבל צריך גם איזה קו רלוונטי למותג, איזה מיצוב למותג עצמו, ולא רק להגיד טעים ודאחכות, נחמדות ככל שיהיו.. אי אפשר להלביש מה שרוצים על כל מותג. אבל אולי יש פה איזה מיצוב כולל לכל האלנמטים של המותג שאני לא יודע (לא רק בפרסומות נבנה המותג..זוכר?)...כי אם חוץ מהפרסומות הכל ישאר כמו שהיה קודם..לא עשו הרבה..אבל מישהו יקח עמלות הביתה..שיהיה לזרמון לבריאות.

10יוסי10

New member
תלוי איזה סוג בידור...

בידור שהוא רלוונטי מוכר. הרי לא חסרות דוגמאות לפרסומות שבידרו בעיקר את צוות הקריאטיב שכתב אותן. בכל מקרה - עוד לא החלטתי מה אני חושב על הפרסומת של בורגראנץ. .

Over Creative

מרוב דובים לא רואים את היער. הפרסומת הזאת מושכת המון תשומת לב - ובצדק, הרעיון אדיר, עשויה מעולה, קורעת מצחוק.. שמרוב שהקטע בה חזק כל כך, מי בכלל חושב ללכת על לאכול המבורגר? הרעיון תפס לחלוטין את תשומת הלב, התגובות שהיא מעוררת רחוקות שנות אור מהחשק לאכול בורגר ראנץ'.

ערN

New member
זה יהיה להיט היסטרי

לצערי. סרטון מגעיל וילדותי (ילדותי לא במובן הטוב של המילה) הומור של מתבגרים זבי-חותם ולא נבונים מי יודע מה

אורז

New member
אויש נו, אל תהיו כבדים

זה אחלה סרט ואתם יודעים את זה. זה תופס אותך מהרגע הראשון, זה עשוי מעולה, כתוב מצוין, מצחיק, בעל מודעות עצמית ופוגע בול בקהל שהוא צריך לפגוע. נכון, הרפרנס ל-food fetish מורגש. אז מה? לצד כל הסרטים הנכונים והיפים על המסך, הסרט הזה עושה את כל מה שפרסומת טובה צריכה לעשות, הוא גורם לך לחשוב עליה, לדבר עליה ואני בטוח שאצל הצעירים שהפסיקו לספור את בורגר ראנץ כמותג מגניב, זה גם יעשה את מה שהוא צריך מבחינה תדמיתית. זה לא קורה לי הרבה אבל הפעם שאפו אמיתי לזרמון. כן, אחת למאה פעמים סקס הוא הפתרון הקריאיטיבי הנכון.

barometer

New member
סרט לברנז'ה

סרט שקהל העד שלו הוא הברנז'ה - וואוו איזה קראיטיבי,משעשע וכיו"ב בתכלס סרט שעושה שרות רע למותג ,לא מתחבר אליו (לא קשור אליו) סתם דאחקה פרועה. ולמרות שלא רואים סקס בסרטון - הרי שמתחילתו ועד סופו מזיינים למותג את הצורה (ולנו את המוח).

וגם הפאנץ' פצצתי....

אהבתי גם את הפרינטים שלוו לקמפיין שהם הם ...יגרו ויובילו אותנו אל המסעדות ..

והנה הפרסומת של זרמון

קרדיטים: במאי: אוהד פרח סמנכ"ל קריאייטיב: זיו קורן סמנכ"ל לקוחות: קרן קורץ מנהל קריאייטיב: אייל סגל סמנכ"ל אסטרטגיה: ליאור ארן קופירייטר: אביב בריסקין ארט: אסנת קידר פלנר: רפי עקב חברת הפקה: אוג מפיקת משרד: אביבית מויאל עריכה: אולפני ברודקאסט סופרווייזר: רועי רוזנבלום תקציבאי: אביב סריג

BENG

New member
בורגר ראנץ הפכה למק דיוויד

נמסמר האחרון בקבר מוצר למשפחה הפכו לסרט פורנו גרמני גרוע מי הקהל יעד ?? מה הם התכוונו להגיד ועוד להעלות את הפירסומת בקירוב ליום הזיכרון לשואה חבל היה טעים פעם

קולמוס

New member
אחלה קריאטיב אפס קונספט

לא סתם אדי וקודמיו לא שורדים זמן רב בזרמון. האסטרטגיה? נו שיחרטט איזה שורה במילא לא נתייחס לזה. נו אז יצאה דחקה פרועה, לא ממש רלונטית למוצר, אבל יש סיכוי שבני נוער בגיל של "זרגון" יתפסו למוצר בגלגל שזה עאלק חתרני.

דבר ראשון תודה למירן שדואג לחסרי האמצעים.

אני חושב שהסרט מ-ע-ו-ל-ה. חסר תוכן לחלוטין. חסר קשר למוצר לגמרי. רעיון שהיה קיים למישהו שם בראש ורק חיכה למוצר שהוא יוכל לאנוס אותו איתו. אבל זה בדיוק - אבל בדיוק מה שבורגר ראנץ' היו צריכים לדעתי. אני לא כל כך מעורה בסיפור עם המשרד שעשה את זה ולמה רוב האנשים פה חוטפים צמרמורת כשהם שומעים את השם שלו, אבל צריך לזכור שגם להקות כמו N Sync מכרו מיליונים של עותקים. ויסלחו לי המעריצים על ההשוואה הגסה. ברגר קינג קמו מהקרשים בדיוק עם סגנון כזה של פרסום. שפונה לקהל צעיר, לא מתוחכם בשיט אבל מצחיק לאללה. בטווח הארוך, זה רע למוצר וטוב למשרד הפרסום מהסיבה הפשוטה שזה מחייב אותם להמשיך לצאת עם פרסומות חדשות ושונות כל שני וחמישי כדי להחזיק מומנטום ולחפות על העובדה שאין פה כלום בעצם חוץ מבידור נמוך להמונים. אבל אני חוזר שוב, זה בדיוק מה שבורגר ראנץ' היו צריכים כרגע ולדעתי המשרד עשה עבודה מצוינת. מה שחשוב זה מה הם יעשו בשלב הבא כי עם קמפיין כזה אני מאוד יופתע אם הם לא יחזרו למשחק בצורה מסוימת.

למעלה