החדר של דונה - עזרה

liwh0re

New member
החדר של דונה - עזרה

משחק ממש קשה. הצלחתי להבין די הרבה בינתיים אבל עדיין אני לא מצליח למצוא את הקוד של הכספת. מה שאני יודע עד כה זה: ריבוע מלא = 5 משולש ריק עם הקצה למטה = 4 עיגול = 2 כוכב ריק = 3 הבעיה היא שהקוד לכספת הוא: ריבוע ריק, משולש מלא עם הקצה למטה, משולש ריק עם הקצה למעלה. מישהו יכול לעזור לי?

liwh0re

New member
אה ושכחתי לציין

שנראה לי שיש רמז בספר הזה שמוצאים.. יש בתוכו תמונה של איזה יפני עם כיתוביות משמאל אבל אני אמצליח לראות מה הרמז... ניסיתי להפוך את התמונה וכל מיני כדי לראות אם יש שם טקסט נורמלי אבל זה ממש נראה כמו סינית. רעיונות?

ilanama2

New member
החדר של דונה

כבי את האור גשי לשולחן כתיבה המנורה דולקת ואז תפתחי את התמונה

SpinZ

New member
יש במאמרים

מאמר מפורט מאוד, פיתרון מלא. בהצלחה

lupinova

New member
הסיסמא היא 718

אבל צריך לעשות קודם את כל הדברים ואז אפשר ללחוץ את הקוד

פרפרינה

New member
תשובות

1. קחו את שני החצים שממולכם 2. קחו את הטוש שיש בקופסה של העפרונות בשולחן הכתיבה 3. קחו את התמונה שעל הארונית במדף העליון 4. תסתובבו עם הפנים לדלת וקחו את המפתח שיש מאחורי המערכת 5. תפתחו עם המפתח את המגירה העליונה 6. בין המגירות לשולחן יש עוד מגירה כזאת תלחצו עליה וקחו את הקלטת 7. לכו לארונית במדף התחתון יש כזה כלב כזה עם הפינצטה שלקחת מהמגירה תקחו את המפתח שיש בחור של הדבר הזה 8. תפתחו עם המפתח את המגירה התחתונה שבשולחן הכתיבה 9. לכו לפח קחו את הנייר 10. מתחת למיטה יש ספר קחו אותו 11. את שני החצים תתקעו בתמונה שמעל המיטה 12. ציירו עם הטוש על התמונה 13. תקרעו את התמונה יחד עם הסכין היפני 14. ביןה המיטה לקיר יש מין כזה ציור כזה (לא יודעת למה צריך אותו) 15. מעל הארונית יש גם ציור (אין לי מושג בשביל מה) זהו מפה אני לא יודעת מה לעשות מי שיודע שירשום בבקשההה

למעלה