קורט
T THE MASTER OF WWE New member 1/9/06 #15 את זה אין מצב שלא תאהבו כפרעליה זהו,זה החדר שלי בערך עכשיו תורכם
O osi6 New member 2/9/06 #25 גם לי יש פוסטר כזה שלה על הקיר!!! אני אצלם ואעלה תמונה כשיהיה לי זמן..כרגע אין לי חחח שיהיה לכולנו בהצלחה ביום ראשון..מי ייתן וזה יעבור מהר..
גם לי יש פוסטר כזה שלה על הקיר!!! אני אצלם ואעלה תמונה כשיהיה לי זמן..כרגע אין לי חחח שיהיה לכולנו בהצלחה ביום ראשון..מי ייתן וזה יעבור מהר..
I IpWa Is Ben New member 2/9/06 #26 החדר שלך ממש רולז איפה אתה גר? (לא מתכוון לפרוץ לחדר ולגנוב כמה פוסטרים וחגורות וזירה בכלל, סתם מתעניין)
החדר שלך ממש רולז איפה אתה גר? (לא מתכוון לפרוץ לחדר ולגנוב כמה פוסטרים וחגורות וזירה בכלל, סתם מתעניין)
ה הילקוש New member 2/9/06 #29 חדר רגיל..../images/Emo220.gif קטן. ולא עמוס בפוסטרים או דברים מיוחדים ממש (פוסטרים של הביטללללס. + לוח שנה של אבריל.)
חדר רגיל..../images/Emo220.gif קטן. ולא עמוס בפוסטרים או דברים מיוחדים ממש (פוסטרים של הביטללללס. + לוח שנה של אבריל.)
ה הילקוש New member 2/9/06 #31 ../images/Emo26.gif../images/Emo220.gif לוח מודעות. תמונות של אורלנדו (שאני צריכה להחליף), של אבריל (חהחה תקעתי לה נעץ ביד), ציורים של כוכבי סאות'פארק האגדיים (כן, אני לא מציירת יפה.P, וציור של בתדודה שלי. של אורלנדו.
../images/Emo26.gif../images/Emo220.gif לוח מודעות. תמונות של אורלנדו (שאני צריכה להחליף), של אבריל (חהחה תקעתי לה נעץ ביד), ציורים של כוכבי סאות'פארק האגדיים (כן, אני לא מציירת יפה.P, וציור של בתדודה שלי. של אורלנדו.
ה הילקוש New member 2/9/06 #32 ../images/Emo26.gif../images/Emo220.gif חדר מבולגן. >< טלוויזיה, מחשב, ספריה עמוסה, פלייסטיישן, נעליים בכל מקום...
../images/Emo26.gif../images/Emo220.gif חדר מבולגן. >< טלוויזיה, מחשב, ספריה עמוסה, פלייסטיישן, נעליים בכל מקום...
ה הילקוש New member 2/9/06 #34 ../images/Emo26.gif../images/Emo220.gif ומיטה, טלפון, כריות על רצפה, גיטרה. מאחורה יש ארון. ודלת. וזהו.
../images/Emo26.gif../images/Emo220.gif ומיטה, טלפון, כריות על רצפה, גיטרה. מאחורה יש ארון. ודלת. וזהו.
O osi6 New member 2/9/06 #36 ../images/Emo18.gifהחדר שלי../images/Emo18.gif טוב הוא ממש אבל ממש מעפן.. הארון שלי-מפוצץ תמונות