החדר שלי

sh1rs

New member
החדר שלי

נולדתי ב 16.6.84 וזה החדר שלי רציתי לדעת איך הוא מבחינה הרמונית. תודה.

דנה A

New member
חדרך

שבוע טוב sh1rs ברוכה הבאה לפורום, איך את חשה בחדר? האם את נמצאת בו הרבה? האם בתחושתך הוא עמוס? האם משהו מפריע לך בו? שבוע טוב דנה

sh1rs

New member
כיצד משפיע החדר על אספקטים בחיינו?

כיצד המבנה משפיע על חיינו ואיפה התרומה של הפנג שואי מתבטאת?

דנה A

New member
השפעת המבנה על חיינו

"כיצד משפיע החדר על אספקטים בחיינו" שאלה זו בעצם שואלת מהי מהות הפנג שואי? הפנג שואי הנו ידע בהתנהלות הטבע. הבנתו של אופן זרימת הצ'י, זיהוי האיכויות השונות של הצ'י המשפיעות על חיינו. הבנת העיקרון שזרימת הצ'י מושפעת מן הטבע והסביבה - השפעת אנרגיית היקום על הבית, הקשר המתנהל בין השניים. בסיסו נטוע בידע הרב שנצבר בשנים הרבות בהם התבוננו וניסו להבין הסינים את התנהלות הטבע, ומשם תוך התפתחות הידע במהלך השנים, שהתפתח עד למורכבות של נוסחאות כמעט ומתמטיות. במהלך השנים התפתח הידע וצבר רבדים על גבי רבדים שונים- כך ניתן למצוא אסכולות שונות בתחום זה, תוך חלוקתם לרמות בסיסיות יותר ומתקדמות יותר. ידע זה מאפשר לנו למעשה לנתח את הבית באופן בו ניתן לזהות איזה "אופי" או איזו איכות ישנה לאנרגיה באזור מסוים. זא' איזה "אופי" יש לאנרגיה בחדר השינה שלנו? האם זו אנרגיה התומכת בבריאות? האם היא תומכת במערכות יחסים? או שמא מאפיינת חולי וקשיים? זיהוי "אופי" זה של האנרגיה נעשה עי' בניית מפה אנרגטית לבית, מפה אסטרולוגית לבית, מפה זו נבנית עי' הצלבת נתונים: תאריך בניית הבית + מעלת החזית של הבית. נתונים אלו נותנים לנו את המידע לגבי איכות האנרגיה המאפיינת את האזור ("אופי" האנרגיה) - ומשם הצורך לחזק סוג מסוים של אנרגיה, או להחליש אחרת, לעודד, לנתב, ובעצם להשתמש במניפולציות שונות על מנת להשפיע על איכות והשפעת האנרגיה. לחזק, לעודד ולנתב אנרגיה חיובית מסוימת למשל זו התומכת בבריאות, במערכות היחסים, בקריירה, בחוכמה, לימודים ועוד... לנטרל, להחליש, להאט, ל"תקן" איזורים בהם ישנה אנרגיה "קשה" אשר אינה מבורכת בחיינו, ממחלות, פשיטות רגל, משפטים, אגרסיות, בוגדנות ועוד.. זהו כמובן על קצה המזלג, ידע בפנג שואי מתקדם ומעמיק נאסף ונלמד משך שנים..
דנה אהרון יועצת פנג שואי

למעלה