מישהו
לצערי אינני מבינה במזלות. ובאמת רציתי לראות מה אפשר לעשות כדי לעזור לך. חוץ מ"להקפיץ" את ההודעה , ולתת לה נפח, שגם זה חשוב. מכל מקום אביבה בטח תראה. דבר ראשון אני רוצה להחמיא לך על השירטוט הצבעוני שהעברת. לקח לי קצת זמן להבין שצריך "לפתוח" אותו.בצורה המכווצת הו אהיה לא ברור. אני מניחה שאחרי יענו לך תשובות נוספות. ( אשמח ללמוד ממך איך "עושים " כזה שירטוט, ובודאי גולשים נוספים. זה יכול להיות כלךי עבודה מצויין , אם רוצים להראות שינוי. אגב האם הפרופוציות של החפצים בחדר נכונות (?).( מיטה מאוד גדולה וחלון אחד ענק ? ) יש כמה קשיים בחדר . ראשית יש לך שני חלונות גדולים , כשאחד מהם נמצא ממש מול דלת הכניסה. זה לא "עושה " טוב לחדר. כדאי לתלות לפחות פעמון רוח אחד ב"קו" שבינהן, וליד החלון לתלות גם כדור קריסטל שיפזר קרני אור בחדר . המיטה שלך נראית רחבה מאוד, ואיך שלא תזיזי אותה היא תהיה מתחת לאיזשהו חלון. רצוי , לדעתי , ראשית לסגור בלילה את החלון שמעל המיטה . אולי כדאי לכסות בוילונות מבד עבה עם המון קפלים, ובערב לסגור אותם. זה ייתן לחדר תחושה חמימה. . אם את רוצה גם בד קל ושקוף אפשר ליצור שתי שכבות. מבחינת כיוון שינה זה טוב (ראש לצפון ). מכל מקום נראה לי שיש ליצור איזו שהיא מחיצה בין פתח הדלת והמיטה: אולי ליצור מעיין "אפיריון " למיטה שיהווה חציצה. (אפשר מבד דומה לזה של הוילון. כדאי להקפיד לישון עם דלת סגורה. אני לא רואה בחדר "פינה" ש"מזמינה" לשבת בה עם חברים . אגב. איפה המחשב ? אצלך בחדר על הזרועה הקצרה של השולחן ? האם הוא דלוק בלילה ממש מול המיטה? ( גם כן לא מוסיף "רוגע" לחדר בלילה. ) אם הורייך מוכנים להשקיע בחדר.ולהזיז נקודות חשמל,רהיטים בחדר , כולל ארון בגדים ? יש לי הצעה. עדיף , בעיני גם לסגור חצי מן החלון הגדול ( החלק שבמרכז החדר זה מאוד בעייתי. ואביבה תגיד לך אם זה טוב יותר. הפינה הנכונה בעיני לשולחן הכתיבה היא ליד הכניסה. במיקום הבא. הלק הקצר של השולחן על הקיר המזרחי והחלק הארוך על הקיר הצפוני. יש לכך , בעיני שני יתרונות. ראשית זו "פינת הגות" על פי הבגואה. טוב ללימודים . ב. הכיסא שלך עם הפנים לדלת, תראי מי נכנס. את המיטה יש להזיז לפנים החדר. כאשר היא עומדת לאורך הקיר הדרומי . ראש המיטה במזרח. (לא רע ככיוון שינה.) באופן כזה, המיטה מקבילה לחלק הארוך של המיטה, ובינהן יש רווח מעבר אפשר להניח שם שטיח עגול צבעוני. על הקיר המערבי: הטלויזיה מול המיטה וארון הבגדים בהמשך לו. על פי מה שמדדתי מן הגדלים שציירת, יש מקום מרווח בין קצה השולחן וקצה הארון. תמדדי . לדעתי הוא גם חוסם את המעבר בין הדלת והחלון המקבילים . בהצלחה. אני מקוה שבעקבותי תקבלי תשובות נוספות.