החדר שלי:)

q t girl

New member
החדר שלי:)

אני לא יודעת למה אבל תמיד שאני בחדר שלי אני מרגישה קצת לחוצה, וניראה לי שזה בגלל הרהיטים, בגלל שכשאני רואה טלויזיה בסלון או כשאני נמצאת במקום אחר אני מרגישה אחרת, פחות לחוצה... איך אני יכולה להזיז את הרהיטים או לשפר את החדר (לצבוע להוסיף דברים) כדי שיהיה יותר נעים להיות בו? ואני מזל שור. תודה

אמרלין

New member
מישהו

לצערי אינני מבינה במזלות. ובאמת רציתי לראות מה אפשר לעשות כדי לעזור לך. חוץ מ"להקפיץ" את ההודעה , ולתת לה נפח, שגם זה חשוב. מכל מקום אביבה בטח תראה. דבר ראשון אני רוצה להחמיא לך על השירטוט הצבעוני שהעברת. לקח לי קצת זמן להבין שצריך "לפתוח" אותו.בצורה המכווצת הו אהיה לא ברור. אני מניחה שאחרי יענו לך תשובות נוספות. ( אשמח ללמוד ממך איך "עושים " כזה שירטוט, ובודאי גולשים נוספים. זה יכול להיות כלךי עבודה מצויין , אם רוצים להראות שינוי. אגב האם הפרופוציות של החפצים בחדר נכונות (?).( מיטה מאוד גדולה וחלון אחד ענק ? ) יש כמה קשיים בחדר . ראשית יש לך שני חלונות גדולים , כשאחד מהם נמצא ממש מול דלת הכניסה. זה לא "עושה " טוב לחדר. כדאי לתלות לפחות פעמון רוח אחד ב"קו" שבינהן, וליד החלון לתלות גם כדור קריסטל שיפזר קרני אור בחדר . המיטה שלך נראית רחבה מאוד, ואיך שלא תזיזי אותה היא תהיה מתחת לאיזשהו חלון. רצוי , לדעתי , ראשית לסגור בלילה את החלון שמעל המיטה . אולי כדאי לכסות בוילונות מבד עבה עם המון קפלים, ובערב לסגור אותם. זה ייתן לחדר תחושה חמימה. . אם את רוצה גם בד קל ושקוף אפשר ליצור שתי שכבות. מבחינת כיוון שינה זה טוב (ראש לצפון ). מכל מקום נראה לי שיש ליצור איזו שהיא מחיצה בין פתח הדלת והמיטה: אולי ליצור מעיין "אפיריון " למיטה שיהווה חציצה. (אפשר מבד דומה לזה של הוילון. כדאי להקפיד לישון עם דלת סגורה. אני לא רואה בחדר "פינה" ש"מזמינה" לשבת בה עם חברים . אגב. איפה המחשב ? אצלך בחדר על הזרועה הקצרה של השולחן ? האם הוא דלוק בלילה ממש מול המיטה? ( גם כן לא מוסיף "רוגע" לחדר בלילה. ) אם הורייך מוכנים להשקיע בחדר.ולהזיז נקודות חשמל,רהיטים בחדר , כולל ארון בגדים ? יש לי הצעה. עדיף , בעיני גם לסגור חצי מן החלון הגדול ( החלק שבמרכז החדר זה מאוד בעייתי. ואביבה תגיד לך אם זה טוב יותר. הפינה הנכונה בעיני לשולחן הכתיבה היא ליד הכניסה. במיקום הבא. הלק הקצר של השולחן על הקיר המזרחי והחלק הארוך על הקיר הצפוני. יש לכך , בעיני שני יתרונות. ראשית זו "פינת הגות" על פי הבגואה. טוב ללימודים . ב. הכיסא שלך עם הפנים לדלת, תראי מי נכנס. את המיטה יש להזיז לפנים החדר. כאשר היא עומדת לאורך הקיר הדרומי . ראש המיטה במזרח. (לא רע ככיוון שינה.) באופן כזה, המיטה מקבילה לחלק הארוך של המיטה, ובינהן יש רווח מעבר אפשר להניח שם שטיח עגול צבעוני. על הקיר המערבי: הטלויזיה מול המיטה וארון הבגדים בהמשך לו. על פי מה שמדדתי מן הגדלים שציירת, יש מקום מרווח בין קצה השולחן וקצה הארון. תמדדי . לדעתי הוא גם חוסם את המעבר בין הדלת והחלון המקבילים . בהצלחה. אני מקוה שבעקבותי תקבלי תשובות נוספות.

q t girl

New member
תודה!!!!:)

תודה על התגובה הכל כך ארוכה!!!:) אוקיי, קודם כל את השירטוט עשיתי בצייר, תוכנה פשוטה ומאוד נוחה, פשוט ציירתי ריבועים וצבעתי (בצבעים של החדר שלי) ואת הכתב עשיתי דרך האפשרות בצד שמאל של הצייר איפה שכתוב A זה אפשרות לכתוב על השירטוט לוחצים ונפתחת תיבה ואפשר לכתוב מה שרוצים, כדי לשנות את הכתב ואת הגודל ועוד אפשרויות פשוט ללחוץ על מקש ימיני בעכבר - text toolbar. כן הפרופורציות נכונות בחדר ויש לי 2 חלונות מאוד גדולים, והמיטה היא מיטה זוגית ובד"כ אני יושבת עם חברים על המיטה או בחלק שבין המיטה לטלויזיה, למיטה הורדתי את הרגליים, עכשיו יש מזרון על משטח על הריצפה וזה מאוד מאוד נוח... יש לי הרבה מוביילים על החלון שבצד דרום, וכדור קריסטל אני לא כל כך יודעת מה זה, אבל יש לי כדול שכולו עשוי ממראות קטנות והוא תלוי גם על החלון,וילונות, בינתיים על חצי מהחלון הגדול (בצד דרום) יש לונג של דולפינים. ועל כל הקיר שמעל המיטה ומכסה את החלון (על צד מזרח) יש עוד לונג (כחול) של שמש גדולה וירח, אני רוצה להוריד אותו ולקנות במקום זה וילונות כחולים, אז אני יקנה אותם מבד עבה... המחשב בדר"כ מכובה בלילה וגם המערכת מכובה בלילה. אני לא יכולה להזיז את השולחן, אני יכולה לשנות רק את המקום של המיטה והארון, למשל שהמיטה תיהיה ליד השולחן בצד שמאל על אורך הקיר המזרחי, והארון יהיה על הקיר הצפוני... זה יכול להיות בסדר? מה יותר עדיף? ואיזה צבע הוא הכי מרגיע שאני יכולה לצבוע את החדר? רציתי לצבוע בכחול אבל... הדלתות של הארון כחולות וגם המגירות שמיתחת לטלויזיה והמדפים מעל השולחן כחולים... והחדר עכשיו צבוע בכתום בהיר. תודה:)

אמרלין

New member
אנסה משהו.

ראשית עודף בכחול עשוי ליצור תחושת בדידות וחוסר ביטחון. ה"הופכי" שלו הוא כתום (בהיר ) ומבחינה זו השילוב נראה טוב. (זה לפי מה שאביבה ענתה בשבועות האחרונים כאן בפורום, וכתבה פורט מופלא על צבעים . גם הדולפינים בודאי ע קרע מים , כך שיש לך בדיוק כמה כחול שצריך... אולי אפשר , איך שהוא ,לתלות את ה"לונג" עם השמש על התיקרה ... לי זה נשמע טוב. לגבי הזזת האורן והטלויזיה , נדמה לי שלא תוכלי כך לפתוח את הארון. נסי "לשחק " עם זה בחדר. אולי על הקיר המערבי כ"המשך" לשולחן ? אם זה לא מסובך , נסי להזיז , לישון כך כמה ימים עד שבועיים , ולהרגיש אם זה עשה לך שינוי לטובה. חלומות פז ושינה נעימה.

qt girl

יותר עדיף כשהמיטה בצד דרום, אני רואה בעייתיות בישיבה בשולחן כשהגב לדלת, זה נותן תחושה של אי שקט המקום שאת יושבת בו באופן אינטואיטיבי עם החברים הוא המקום "הבטוח" בכל החדר. לא כדאי ווילונות כחולים בצד זה, או לונג כחול בצד זה כי הוא מתנגד חזק לאזור דרום ויוצר אי שקט. הורידי את הלונג מעל למיטה, התנועה שיש בו אינה רגועה, והשאירי את הקיר שמעל למיטה ריק לפי השרטוט נראה שהמיטה "תופסת" את מרכז החדר, וזה מהווה חסימה של האנרגיה האם החדר מסודר בד"כ? האם יש פסלים כלשהם בחדרך? תמונות? איזה תאורה יש בחדר ואיפה היא ממוקמת? צבעים אפשריים נוספים:ירוק בהיר (ליים), חום בהיר בהיר כמו ביסקויט, וגם צהוב כתום בהיר בהיר. אפשר לצבוע קיר אחד בלבד או לשחק עם זה ועם הגוון בוילונות. תודה על הסבלנות, אפשר להמשיך עכשיו יותר בשקט, אני מקווה, יום יפה אביבה

למעלה