החדר שלי

havalina

New member
החדר שלי ../images/Emo82.gif

שידרגתי - תליתי מדפים ועכשיו החדר הקטן (משהו כמו 8.5 מ"ר) מסודר ומרווח
תכניות עתידיות:
לסיים ולצבוע את רהיט הקרטון שעשיתי (מופיע בתמונה)
טפט לחלק הלבן ליד החלון
וילון ירקרק בהיר לחלון (מכירים מקום טוב לקנות בו וילונות / בד לוילון?) הצעות לצבעים ותגובות יתקבלו בברכה

איזה חדר חמוד!

אני אתחיל ואומר שאני לא מקצועית.. למה הקיר של החלון צבוע בשחור? מה זה הצבע הזה שם? אני הייתי ממליצה מאוד לבחור צבע, ויש כל כך הרבה צבעים יפים ולצבוע קיר או שניים זה נותן לחדר מראה חם הרבה יותר, אולי גוון של כתום, או אפילו לבן שערבבו בו טיפה של ורוד או סגול או צהוב, כזה שבקושי רואים אבל מחמם את החדר לדעתי אם יש וילון יפה ועדין- אין צורך בטפט, קשה למצא טפטים יפים. אהבתי את המדפים מאוד! את הסלסילות במיוחד עכשיו, לא הבנתי מה זה רהיט הקרטון...

havalina

New member
../images/Emo51.gif

תודה על התגובה - לא חשוב לי אם את מקצועית או לא.. גם אני לא. העיקר התגובה
הקיר של החלון הוא לא שחור, הוא סוג של ירוק. אני יודעת שזה נשמע מזעזע אבל צבעתי את כל החדר לפני כמה חודשים ועשיתי ניסוי עם בחירת הצבעים ואני דווקא מרוצה. רהיט הקרטון הוא הראשון (והאחרון) שלי - יש בתפוז קומונה לרהיטי קרטון אם את רוצה לראות עוד דוגמאות. הוא לא גמור כי צריך לסיים לצפות אותו ואז לצבוע אותו. אמנם קשה למצא טפטים אבל המלבן הלבן הזה צורם (בכלל התחלתי את הטיפול בחדר כי הוא היה לבן ומסנוור) רוב החדר הוא לבן-צהבהב, והצבע המשני ששולט זה הירוק-טבע הזה. צבעי הדגש (כך יצא, לא ממש תוכנן) הם כתום וורוד. המדפים והסלסלות הם מאיקאה כמובן. גם אני מרוצה מכמה שהם תרמו לחדר אסתטיקה וארגון - הסלסלות מלאות בקרמים, איפור וכו' (דברים בשימוש יומיומי) ושומרות שלא יתפזרו. תגובות נוספות יתקבלו בשמחה

ש ו נ י 69

New member
יפה

איזה יופי. למה זה נראה לך מזעזע? ההוכחה הטובה ביותר היא שזה מצא חן בעיניך. לא כך? מיד ראיתי את הגוון שהוא ירוק כהה ולא שחור, זה מאד יפה לדעתי. בקשר ל"ריבוע" הלבן זה לא קיר זה פשוט הקטע שאליו נכנסים כנפי חלון ההזזה. אין צורך להדביק שום טפט הוילון כבר יכסה אותו. אם הוילון יהיה דק ואוורירי תוכלי להוסיף מאחוריו בד נוסף עבה מהסוג העבה שנועד לחצללה והחשכת החדר. יכול להיות שיספיק ממנו קטע קטן מימין עד סוף הריבוע ולא על כל הקיר. הייתי עושה אותו בגוון עז תואם לגוון העז של הקיר. סתם אישית מה שחסר לי בחדר זה משהו ל"חימום" הרצפה. פרקט או שטיח שיקשרו בין הקיר, המדפים, והארון שגם הוא בגוון חזק.

שוני, שאלה

את מקצועית? סתם , תגובה יפה הייתה לך עכשיו אני באמת רואה שזה ירוק חח, עם מסגרת, נכון? ירוק בהיר?

ש ו נ י 69

New member
תודה

כן. אני מעצב פנים במקצועי ובעיסוקי, מציץ פה בפורום מידי פעם.

למעלה