החדר השקוף

davidforexampm

New member
החדר השקוף

חברים יקרים תמיד רציתם לבדוק ולעקוב אחר חשבון מסחר אמיתי של סוחר מט"ח מנוסה ומצליח מהיום באמצעות השירות החדש של AMPM אתם יכולים החדר השקוף מציג בפניכם את חשבון מסחר "חי" של מר עודד שובל במשך 24 שעות ביממה פרטים באתר www.forexam-pm.com

libertycm

New member
בלי להעליב

אבל אתה מצפה שאנשים ישלמו בשביל זה 39 שקל לחודש??

napipi

New member
החדר השקוף שקוף שאין רווחים

שמעתי כבר מלקוחות שכבר תעשיית התירוצים נכנסה להילוך גבוה

davidforexampm

New member
שקוף

מה ששקוף זה שמשום מה יש לך או לך עניין בלהשמיץ את עודד!!! (משום מה כל פעם אתה כותב/ת במין אחר) אני רק אעדכן אתכם רק שיש היענות עצומה לשירות עד כה תודה לאל, חוץ מאישטוב כנראה שיש עוד כמה אנשים שמחפשים סוחר מורווח. בנתיים מבחינת הביצועים נכון לזמן כתיבת שורות אלו אנו מורווחים אחוז אחד על הקרן כשתחילת הפעילות הייתה בראשון לחודש נובמבר אני אשתדל לעדכן כאן מדי מס ימים מה קורה בחשבון השקוף ויחד נעקוב אחר הביצועים של עודד בברכה והצלחה דויד

מה עם קרן הגידור שלכם שהפסידה כסף

מה התשואה שלה מתחילת השנה? מה יותר שקוף מקרן מנוהלת עם סכום גדול ורציני? האם אפשר לקבל את התשואות החודשיות של הקרן הזו במקום לצפות בחשבון קטנטן בחדר שקוף?

libertycm

New member
אישטובאחד, זה בכלל חוקי לפי דעתך?

לקחת מאנשים כסף, להבטיח שעבור התשלום אתה תראה טריידים רווחים ובסוף הכל מתפוצץ לך בפרצוף? אני מתכוון, אם קניתי מוצר והוא לא כמו שהחברה פירסמה אז אני זכאי להחזר. מה, אין חוק נגד כאלה דברים?

davidforexampm

New member
בואו נדייק חברי'ה....

האמת די מתחיל להמאס עליי הפורום הזה במקום להתדיין ברצינות כולם עסוקים פה בהשמצות אבל עדיין יש לי סבלנות עבורכם (מה שהכי עצוב שלקטול זה הכי קל אבל הרוב פה היו, עדיין, ויהיו לקוחות שלנו) אישטוב תמיד ביקשת לראות חשבון "רטוב" עובד ומרוויח פתאם זה בעייתי מכיוון שזה חשבון קטן (אתה תמיד אמרת שלחשבונות קטנים קשה יותר להרוויח. מה קרה?) לגבי קרן הגידור כמו שאתה קורה לה. לא קיים דבר כזה ולגבי ביצועי המסחר של אלבריה AM-PM אתה לא מזדהה בשמך המלא אז מי אתה בכלל שתדרוש מכל אדם או גוף לתת לך דין וחשבון ליברטי אין לקוח אחד אבל אחד ואני אומר את זה בפירוש שחובר לשירות של החדר השקוף והובטח לו טריידים רווחיים השירות מאפשר רק דבר אחד צפייה במשך 24 שעות ביממה בחשבון המסחר של מר עודד שובל מי שבוחר להעתיק את הפקודות עושה את זה על פי שיקול דעתו בלבד נ"ב לדעתי כדאי לשנות את השם של הפורום מכיוון שהוא יכול להיות הרבה דברים אבל לא פורום מט"ח אישטוב אתה לאט לאט מצליח במשימה שהצבת לעצמך הפורום מתייבש מרגע לדודלי בברכה והצלחה דויד

webguy

New member
הטריידים גם שקופים ..?

יש אפשרות לראות את הפעולות שכבר נסגרו ..?

davidforexampm

New member
ודאי ...

החשבון זמין לצפייה 24 שעות ברגע שעולה פקודה רואים אותה כהוראה עתידית כשהיא נכנסת לעבודה כמובן שרואים אותה ואת הרווח או ההפסד היחסי לעסקה למעשה זה חשבון מטה טריידר מי שיודע לקרוא יכול לראות תמיד מה המצב המדויק של החשבון בזמן שאין הוראות עובדות או ממתינות מה שמופיע הוא הaccount history מעבר לכך שהוא גם נשלח כמייל ללקוחות בברכה והצלחה

באמת בוא נדייק

אתם מנהלים קרן שהפסידה כסף ואתה לא רוצה לספר כמה. היא מתנהלת כבר הרבה זמן עם כסף הרבה יותר גדול מ-2000$. מדוע לא מפרסמים את התשואות הכנראה גרועות שלה? מתביישים? זה פטנט טוב בכל פעם שנכשלות השקעות הפורקס שלכם להמציא חשבון חדש. בסוף משהו גם יצליח בטעות. http://www.elbariafx.com/managed_accounts.php אני יודע מאחד הלקוחות שהקרן ייצרה הפסדים נאים, אבל לא מבין מדוע אתם לא מפרסמים ברבים את הברוך וממשיכים לשווק אותו ללקוחות תמימים מנגד (אגב להערכתי בניגוד לחוק אבל זה כבר דיון אחר). ידידי היקר דויד, אני לאט לאט מצליח במשימה הלאומית של חיסול עסקי שרלנטים שפוגעים בכיסו של הלקוח והפעילות שלי בנושא היא הרבה מעבר לפורום האיזוטרי הזה, תהיה בטוח. אני גאה להיות שותף קטן לכל הפעילות התקשורתית המוצדקת נגד שרלטנים.

meirbl2

New member
לטעמי זה לא מדויק

אלבריה הם לא שרלטנים הייתי לקוח שלהם מספר חודשים אתה (יכול לקורא למעלה).(ואני מכיר מספר סוחרים מתחילים שעברו קורסים אצלם ואלבריה נותנת להם תמיכה-לאורך הדרך ואף דיברתי עם בחור שעודד אישית ישב איתו אחד על אחד(ללא תשלום נוסף) לאחר שלא הצליח בקורס והיום הבחור סוחר לכול דבר. ) ואם כבר מדברים הייתי רוצה לשאול אותך לגבי משהו אחר לגמריי . פרט למט"ח התחלתי לסחור בזהב ובתקופה זו הוא טכני בצורה מדהימה. כל התנגדות הופכת לתמיכה על הפיפס ולאתים אפילו יש מרווח שמחזק את הכיוון. השאלה שלי היא במה נימדד המסחר הרי זה לא פיפסים אלה נקודות לכמה שווה נקודה בדולרים. אם אתה מבין בזה(או כל מי שקורא את ההודעה) אשמח גם שתרחיב ככל העולה על רוחך. יום טוב . מאיר

libertycm

New member
מי שמספק כזה שירות

לא יספק אותו בשביל שאחרים יראו חשבון כושל. אני לא מאמין שסוחר "אמיתי" צריך בכלל להתעסק בכאלה דברים.

libertycm

New member
היי דויד

כשמישהו משלם עבור חדר שקוף (או עבור הסתכלות בחשבון של סוחר כזה או אחר), הוא מצפה לראות טריידים מורווחים ובסופו של דבר לראות תוחלת חיובית. האם היית מוכן לשלם לי כסף כל חודש כדי שאלמד אותך ואראה לך את חשבון המסחר שלי כאשר השיטה לא עובדת? אתה חייב להבין גם את האנשים שמשלמים את הכסף, הם מצפים לתמורה מסויימת ואני מניח שאתה אדם חכם על מנת להבין מהי אותה תמורה. צר לי אם פגעתי אך לא זו הייתה הכוונה.

davidforexampm

New member
תשובה לליברטי

או קיי אז אומר קודם כל שאנו צריכים להבדיל את דעתך מדעתו של אישטוב אישטוב אומר שלא ניתן להרוויח משוק המט"ח בכלל לכן כל שירות שקשור לשוק הינו חלק ממעגל השרלטנות (לדעתו שוב לא לדעתי) אתה אומר שכמו כל מקצוע שדורש התמחות בכדי להצליח בשוק הזה צריך ניסיון של שנים, "מספיק" משאבים ובעיקר עבודה צמודה עם סוחר ותיק שהוכיח את עצמו בנוסף אתה אומר שסוחר ריווחי עוסק במסחר ולא במתן שירותים כמו החדר השקוף שירותי איתותים וכו' עם החלק הראשון של דעתך אני מסכים (חוץ מעניין המשאבים) לגבי סוחרים שמציעים שירותים למינהם: אני כסוחר מקדיש המון זמן מחקר בניסיון לצמצם את רמת הסיכון סוחר שמגיע לרמה כזו שהוא יכול להציע לקהל הרחב איתותי קנייה ומכירה הוא עדיין תלוי בביצועים שלו אך עם סיכון נמוך בהרבה אבל לא ללא מחיר הפסיכולוגיה של התחום הזה היא הרבה יותר מורכבת. דוגמא קטנה: רק תחשוב על הפומביות של הכשלונות שלך (בהנחה שרוב האנשים מתייחסים לעסקה מפסידה ככשלון אני לא חושב כך) גם מבחינת העסקה עצמה היא חייבת להיות פשוטה בכדי שנוכל להעביר אותה ללקוחות בבירור ובנוסף שישאר להם מספיק זמן תגובה שורה תחתונה זו צורת מסחר שהיא קשה פי כמה ממסחר שהוא אישי ולראיה כל אותם אתרים שקמים ונופלים מדי מס חודשים ובודדים הם הסוחרים ששומרים על יציבות הן מבחינת הביצועים והן מבחינת השירותים שהם מציעים בכוונה לא אמרתי כלום על הביצועים של עודד אני באופן אישי מאמין ביכולות שלו כרגע אנחנו בתוך הפרויקט של החדר השקוף והתוצאות של הפרויקט הזה ידברו בעד עצמן בבוא העת בנתיים רק אעדכן שאנחנו בתום שבועיים 7% רווח על הקרן בברכה והצלחה דויד

היטבת לתאר את דעתי + אשמח לשמוע כמה הקרן שלכם

השיגה השנה או ליתר דיוק כמה בדיוק הפסידה מתחילת השנה, לפני שאתה רץ להשוויץ עם תשואות "החדר השקוף". וכן, הימורים זה לא מקצוע.

למעלה