החדר הסגול.. [בלוג]..

MeTuKa16

New member
זו רק אני או ש..?

מחקו לנו פה הודעות?!?!?!?!!?!?! מה זו הדיקטטורה הנוקשה הזו.... אוף.... אפילו פה אי אפשר להתבטא בחופשיות.. בעעעע רעים.... אני כועס!!!!!!!

../images/Emo50.gif חןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מאמי בהצלחה בבלוג... אני זו אושר כהן אני עדיין אוכלת סרטים איך זה שאני לאאא מכירהההה אותךךךךךךךך חולה עליך מאמי תהנה תבלה מזל טוב ובהצלחוי

chenm10

New member
תודה פצצונת

חחח אוכלת סרטים??? מאמי בקטנה אם את לא הכרת אותי עד עכשיו אז חפיפ כעת היכרנו ונוכחנו לדעת שאנחנו מאותה עיר [אני בהלם] את מוזמנת לבוא לבקר בבלוג מתי שתרצי ואני מבטיח שאני אבקר בבלוג שלך ועל הנחמדות שלך בטוח תקבלי חמישיה.... בקיצר עכשיו לילה אז שיהיה לך חלומות פז לילה טוב והמון המון הצלחה בבלוג.........

חן אני לא מחולון ../images/Emo36.gif

חן מאמי אני לא מחולון.... אני מבת ים אבל גדלתי בחולון.. כל האנשים הכי יקרים לי הם מחולון.. אמא שלי בחולון.. ואבא בבת ים.. ואני מסתובבת בחולון ככה שכולם מכירים אותייייייי חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אושררררררררר כהןןןןןןןןןן

MeTuKa16

New member
אנשיםםם כנסוווווווווו

דיי אני לא יכולה יותר.. נראה לי אני מצב אבוד.. מכורה כבדה לחדר הסגול.... כל 5 דקות אני בודקת אם חן פתח תבלוג אעעעע הצילו.. למישהו יש רעיון? כיצד אוכל להתנקות?! מוסד גמילה סגולייה אולי? מה בא להקים איתי תמוסד?! חסמבה לנצח...

למעלה